Sende anne olacakmissin cnm soyle onlar utansin.esin icin diyiver anne baba bazilari haketmior ama napican esin icin katlanican.belki biraz vicdanlari sizlarda kiymetinizi bilirler.evet eşim der.. Ama nişanlıyken kp bana hayatı zehir etti .. hiç bişey demiyorum
lütfen saygıda sınırı aşmayalım.
Ben babamı kaybettim. Sen bunu dalga malzemesi yapıyorsun.
Kaybedince anlarsın dilin varıyor mu başkasına baba demeye.
Aaa niye demedin bana dün saydırıyordun onlar Anadolu insanı ben onları baş üstünde tuttum diye. Yalancının mumu yatsıya
Yalan ne alaka, baba demedi diye baş üstünden indirmiş mi oluyo, ben anne baba demem eltim der ama 6 aya bir onunla birbirlerine girer küserler
Sazan mısın ? Sana mı sordum ? Herşeye atlamamayı öğren. Sen 1 diğeri 2 zaten yavanlıktan öleceksiniz.
Sana da birsey soran olmamıştı değil mi, soru cevap platformu değil burası cankuş
Adam ol sonra görüşelim
Benimkide daha 15 günlük tanışırken nezaman anne baba diyeceksiniz dedi. O da tabi ex oldu şimdi
Bizde de tam tersiBenim de annem bana diyor ki asla anne demeyeceksin yasaklıyorum, ''siz'' ya da ''x teyze'' diyeceksin diye sıkıştırıyor beni
Ben yapım gereği soğuk biriyimeşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor
Yazsam da eksiksin tatlım.Hayır şimdi görüşelim nolur sen yazmazsan eksik kalırım çok çekicisin
Boşver vururlarsa vursunlar orali olma hic. Bende annesine anne demiyordum. Simdi hic konusmuyorum. Kendileri sebep oluyormerhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?
bende demıyorum sevıyorum ıkısınıde ama ben annemden başkasına anne demem bukadar netmerhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?
Haklısın yani neden ayıp olsun, terbiyeyle hitap etmek varken. En güzeli bence. İnşallah baskı yapmazlar bana da.Bizde de tam tersi
Ben siz diyordum ( hala diyorum )
Annem ayıp olur anne de diyodu
Nesi ayıp askerlik arkadaşım gibi hitap etmiyorum ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?