Anne Baba diyememe sorunum..

evet eşim der.. Ama nişanlıyken kp bana hayatı zehir etti .. hiç bişey demiyorum
Sende anne olacakmissin cnm soyle onlar utansin.esin icin diyiver anne baba bazilari haketmior ama napican esin icin katlanican.belki biraz vicdanlari sizlarda kiymetinizi bilirler.

lütfen saygıda sınırı aşmayalım.
Ben babamı kaybettim. Sen bunu dalga malzemesi yapıyorsun.
Kaybedince anlarsın dilin varıyor mu başkasına baba demeye.

Acıtasyona gerek yok !? Ben olanı söyledim. Herkese saygı duyup başının üstüne koymakla ilgili ahkam kesen sendin.

Bende demiyorum ama bunu bir sorun olarak görmüyorum
Siz en baş deyip sonra vazgeçince tepki almışsınızdır
Yoksa yapı gereği diyemezsen saygı duyuluyo

Aaa niye demedin bana dün saydırıyordun onlar Anadolu insanı ben onları baş üstünde tuttum diye. Yalancının mumu yatsıya

Yalan ne alaka, baba demedi diye baş üstünden indirmiş mi oluyo, ben anne baba demem eltim der ama 6 aya bir onunla birbirlerine girer küserler

Son düzenleme:
Ben diyorum da ağzımla mı diyorum başka bir yerimle mi belli değil annem babam 1 tane benim. Onlar kocamın ailesi

eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor
Ben yapım gereği soğuk biriyim
Bişeyler yaşanmadı yani en baştan beri 'siz' diye hitap ettim / ederim
Ama akrabalar laf arıyo evet
Bi kere kayınavlidemi gösterip siz de vardınız diye bahsettim, eşimin teyzeleri kim vardı dedi gülüşerek
Gözlerinin içine baka baka kayınvalidem dedim
Hani ısrar edilince anne mi denir, içten gelme meselesi yapı meselesi bu işler

Benim kv görümce hepsi can yakanlardan.
Mesafeyi koydum rahatım onlar ne yaparsa yapsın ne düşünürse düşünsün derim takmam. çok canımı sıkmadıkları sürece tabi ki. Ama anne abla demesi zor gelmedi bana hiç.

Boşver vururlarsa vursunlar orali olma hic. Bende annesine anne demiyordum. Simdi hic konusmuyorum. Kendileri sebep oluyor

ben anne baba dıyorum ama ıcımden demıyorum
öenmlı olan anne baba demek degıl '' anne baba '' gıbı olabılmek

mesela bızım komsumuz var gelınlerı uzaktan akrabaları olurmus o yuzden eskıden X yenge X amca dıye hıtap edermıs
sımdı gelınlerı olmus kız hala aynı sekılde hıtap edıyor bana tuhaf gelıyor dıyor
ama kaynana gelın demez gorenler bırbırlerı ıle sarmas dolas gezerler operler sarılırlar bırbırlerıne
anne baba demıyor ama cok ıyıler

Kendi anne babama anne baba diyemeyen ben kv kp'ye hiçbir zaman demedim diyemem de.
Sorun ederlerse kendileri bilir ama sorun ettiklerini de duymadım hiç.

Tabi başta demişsiniz siz o yüzden dememeniz göze batmış.

bende demıyorum sevıyorum ıkısınıde ama ben annemden başkasına anne demem bukadar net

Bizde de tam tersi
Ben siz diyordum ( hala diyorum )
Annem ayıp olur anne de diyodu
Nesi ayıp askerlik arkadaşım gibi hitap etmiyorum ki ?
Haklısın yani neden ayıp olsun, terbiyeyle hitap etmek varken. En güzeli bence. İnşallah baskı yapmazlar bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…