Benimkide daha 15 günlük tanışırken nezaman anne baba diyeceksiniz dedi. O da tabi ex oldu şimdiBenim ex kayınpederim de, ben daha kendisine X Amca diye hitap ederken "bana baba demezsen memnun olurum henüz o kadar yaşlanmadım" demişti.
Kendisi 54 yaşında
Benimkide daha 15 günlük tanışırken nezaman anne baba diyeceksiniz dedi. O da tabi ex oldu şimdi
Anne-baba demek bana hep saçma gelmiştir ki bende demem. Amca deyin yeter. Esinizde sizi haklı buluyor ise çok takmayin derim ben. Esinizin gönlünü de ona gosterdiginiz saygiyla alirsiniz bence...merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?
Anne-baba demek bana hep saçma gelmiştir ki bende demem. Amca deyin yeter. Esinizde sizi haklı buluyor ise çok takmayin derim ben. Esinizin gönlünü de ona gosterdiginiz saygiyla alirsiniz bence...
kendilerinde hiç suç görmezler ki.. biz naptık ki ona diyorlarmış hep5 senelik evliyim yaklaşık 1 senedir bende demiyorum herşeyin bir sebebi ve sonucu var. Durduk yere sogumadığımıza göre sonucuna da katlanmak zorundalar. Benim hak eden bir anne babam var zaten herkes kendi anne babasına desin onlara anne baba deyince kendi aileme haksızlık ederim
hiç bişey demiyorum..Nasıl hitap ediyosun peki
merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?
biz gelin olduğumuz için sonuçta el kızıyız.. mesela benim eşim çok yemek ayırt edermiş.. her yemeği yemzmş..ama evlenince hiç yemek sorunumuz olmadı.. kv elin kızı nasıl yediriyor yemekleri dedi.. ondan sonra bende hep laf soktum.. bişe dediklerinde falan ben elin kızıyım kötüyüm zaten bana bişe olmaz dedim.. pişman oldum söylediğime dedi.. bende gerçek duygularını söyledin elin anası dedim..Ilk basta soyledigin icin sonradan dikkat cekmis soylememen. Zorunda degilsin tabi ki hele de kotu insanlar oldugunda . Sucu kendilerinde arasin neden boyle yapiyor ne yaptik diye tabi kendileri hakli evet evet
eşim zaten üzülüyor ama seni zorlamam kendin bilirsin diyor.. ki ailesine de öyle demiş.. Ama demem artıkYa aslında evet demek zorunda değilsin ama eşin sana bişey belli etmese de içten içe üzülüyordur mutlaka bence en güzeli x anne x baba demek. Hem soğuk ve mesafeli hem de herkesin gönlü olur
biz gelin olduğumuz için sonuçta el kızıyız.. mesela benim eşim çok yemek ayırt edermiş.. her yemeği yemzmş..ama evlenince hiç yemek sorunumuz olmadı.. kv elin kızı nasıl yediriyor yemekleri dedi.. ondan sonra bende hep laf soktum.. bişe dediklerinde falan ben elin kızıyım kötüyüm zaten bana bişe olmaz dedim.. pişman oldum söylediğime dedi.. bende gerçek duygularını söyledin elin anası dedim..kv o kadar sorunum yok ama kp nefret eder boyuttayım
Ne yaptıklarını gayet iyi biliyorlar benim yerimde başkası olsa yüzlerine bakmaz ben gene insanlık edip bakıyorum yüzlerine anne baba deyince herşey güllük gülistanlık olacak sanki tek sorun o zatenkendilerinde hiç suç görmezler ki.. biz naptık ki ona diyorlarmış heponlar kadar pişkin olamam anne baba kutsaldır.. onlarsa benim gözümde yoldan geçen yabancı.. hiç bi hissim yok
Ayy Aynen tek kelime etmeye dılım varmadılütfen saygıda sınırı aşmayalım.
Ben babamı kaybettim. Sen bunu dalga malzemesi yapıyorsun.
Kaybedince anlarsın dilin varıyor mu başkasına baba demeye.
kaynanamın yemekleri güzel olmuyo.. her yemekte kızartma yapar.. ben beğenmem.. Hatta bi gün bana sen hem 4 yıl okul okuyup hemde nasıl böyle yemek yapabilyorsun dedi.. içten içe fesatlık yapıo.. bende benim annem oturtmazdı yaz tatilinde senin kızların gibi dedim.. ben Adanalıyım yemek kültürümüz çok farklı.. amin inşallah.. Evet eşim bana çok bağlı ve beni çok seviyorEvlenmeden once ayirt ediyo evlendikten sonra etmiyor bence cok cook iyi biseyyy sevdiginden mi her yemegini yiyo benimkide oyle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?