Anne babam cok pis ve deger bilmez bıktım artık bunlar normal mi benmi abartıyorum.

kivircik2005

🚫
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
316
135
18
Çok pis ve değer bilmezler. Annem evde hiçbir işi yapmıyor. Diyorum ben mutfagi temizliyorum sende evi süpür sadece . Sen varsın ya diyor . Sabah ben uyanana kadar yediklerini kaldırmıyorlar. Öğlen 2 de bile kalksan o sofra ortada duruyor . Diyorum bari bunu kaldır ben yıkarım sen varsın ya . Bende takıntı oluyor bu da . Babam dikkat etmiyor yediklerini döke saça yiyor , her tarafa vay kahve döküyor. Sonra ben birsey dedim mi sen varsın ya.. Ben okula giderken de böyleydi bunlar. Sabah kahvaltılarını hazırlar giderdim okula. Akşam 5 de okuldan gelirdim akşam 5 e kadar yediklerini kaldirmazlardi. Domuz gibi yediklerinin yanında yatarlardı. Bilmiyorum neden böyleler. Her şeye sen varsın ya ... tarlaya gidiyormuş ya. Bende gidiyorum onlarla beraber Ben yorulmuyor muyum . Keşke s2ktir olup gitsem artık dayanamıyorum. Ne iştah kaldı ne sinir ...

Yapmak zorunda değilsin tabiki sanırım alışkanlık olmuş herkeste düzen de böyle devam etmiş ama içimde de kalmasın yani
Yani şu lafları evladımdan duysam yerla yeksan olurum galiba yaa Ne demek domuz gibi yediklerinin yanında yatıyorlar çok şaşkınım yaa

ee yapmayıp ne yapacak? öğlen kalksam öğlene kadar sofra duruyor diyor kız. neye şaşkınsınız doğru söylemiş. yediği içtiği şeyin yanında hayvanlar yatar.

Yemek yapmayı çok severim evde yemek tatlı olsun bunlar Bende. Bulaşıkları da ben yıkıyorum yemek yaptığım için dağılıyor. Ben sadece yardımcı olsunlar istiyorum .Ben yemek yaparken oturma odası süpürse bana yeter. Evdeki toz alma işi falan Bende. Ufacık yardım bekliyorum. Çalışmıyorum ama akşamları besaneye yardıma gidiyorum.tarlaya gidiyorum evi temizliyorum. Çalışmadığım, eve para getirmediğim için bunları yapmak zorundaymisim öyle söylüyor. Zaten bu sene gideceğim inşallah Ben ortaokula giderken de böyleydi bunlar. Arkadaşlarım parkta oturur keyif yapardı Ben evde bulaşık yıkardım. Yapmadığım zaman da dayak yerdim.babam da hiçbir şey yapmazdı.

ee yapmayıp ne yapacak? öğlen kalksam öğlene kadar sofra duruyor diyor kız. neye şaşkınsınız doğru söylemiş. yediği içtiği şeyin yanında hayvanlar yatar.
Ben kendim olarak düşündüm evladım dedim böyle dese kahrımdan ölürüm gibi konu sahibine diyeceğimi dedim yani sizlik bişey yok sanki

Yapmayı bırak. Siz kendinize çeki düzen verene kadar bu evde sadece kendi işlerimi yapıcam de.
Kırıntının yanında yatmak ne bu yaşlarına kadar hiç mi birşey öğrenememişler? Küfür etsen haklısın valla çok zor bir aile. Eğitim durumunu bilmiyorum ama iyi bir üniyi tutturup kendini kurtarmaya bak.

Kız bıkmış artık böyle olan aileden herkes sıkılır bıkar. Sizde öyle olsanız duyarsınız evladınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…