- 28 Mart 2025
- 316
- 135
- 18
- Konu Sahibi kivircik2005
-
ee yapmayıp ne yapacak? öğlen kalksam öğlene kadar sofra duruyor diyor kız. neye şaşkınsınız doğru söylemiş. yediği içtiği şeyin yanında hayvanlar yatar.Yapmak zorunda değilsin tabiki sanırım alışkanlık olmuş herkeste düzen de böyle devam etmiş ama içimde de kalmasın yani
Yani şu lafları evladımdan duysam yerla yeksan olurum galiba yaa Ne demek domuz gibi yediklerinin yanında yatıyorlar çok şaşkınım yaa
Ben kendim olarak düşündüm evladım dedim böyle dese kahrımdan ölürüm gibi konu sahibine diyeceğimi dedim yani sizlik bişey yok sankiee yapmayıp ne yapacak? öğlen kalksam öğlene kadar sofra duruyor diyor kız. neye şaşkınsınız doğru söylemiş. yediği içtiği şeyin yanında hayvanlar yatar.
Benim uyanmamı bekliyorlar manasında dedim . Linclemek için yer arıyorsunuz haöğlen 2 de uyanıyorsun bu çok mu normal o kadar uyuyorsun bi zahmet işleri de ya
Merak ettim neden konunuzu düzelttiniz yazdığınızı sildiniz acabaBenim uyanmamı bekliyorlar manasında dedim . Linclemek için yer arıyorsunuz ha
Linc yememek içinMerak ettim neden konunuzu düzelttiniz yazdığınızı sildiniz
Dinlenilecek birşey yok ablacım açık açık eğrisiyle doğrusuyla anlatıyorumBu hikaye keşke birde karşı taraftan dinlenebilse
Kullanıcı adı müqOda arkadaşım da yemeğini yatakta yer sonra yanına kıvrılıp uyurdu
Yapmayı bırak. Siz kendinize çeki düzen verene kadar bu evde sadece kendi işlerimi yapıcam de.Çok pis ve değer bilmezler. Annem evde hiçbir işi yapmıyor. Diyorum ben mutfagi temizliyorum sende evi süpür sadece . Sen varsın ya diyor . Sabah ben uyanana kadar yediklerini kaldırmıyorlar. Öğlen 2 de bile kalksan o sofra ortada duruyor . Diyorum bari bunu kaldır ben yıkarım sen varsın ya . Bende takıntı oluyor bu da . Babam dikkat etmiyor yediklerini döke saça yiyor , her tarafa vay kahve döküyor. Sonra ben birsey dedim mi sen varsın ya.. Ben okula giderken de böyleydi bunlar. Sabah kahvaltılarını hazırlar giderdim okula. Akşam 5 de okuldan gelirdim akşam 5 e kadar yediklerini kaldirmazlardi. yediklerinin yanında yatarlardı. Bilmiyorum neden böyleler. Her şeye sen varsın ya ... tarlaya gidiyormuş ya. Bende gidiyorum onlarla beraber Ben yorulmuyor muyum . Keşke s2ktir olup gitsem artık dayanamıyorum. Ne iştah kaldı ne sinir ...
Kız bıkmış artık böyle olan aileden herkes sıkılır bıkar. Sizde öyle olsanız duyarsınız evladınızdanYapmak zorunda değilsin tabiki sanırım alışkanlık olmuş herkeste düzen de böyle devam etmiş ama içimde de kalmasın yani
Yani şu lafları evladımdan duysam yerla yeksan olurum galiba yaa Ne demek domuz gibi yediklerinin yanında yatıyorlar çok şaşkınım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?