- 19 Mayıs 2025
- 91
- 363
- 8
- 26
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Çalışmaman bunların hepsini yapmak zorunda hissettirmesin. Ya akşamları yardıma tarlaya gideceksin ya ev işi yapacaksın köle değilsin sonuçta. Çalışmamanın bahanesi evi kırıntı içinde bırakmalarını gerektirmiyor. Okuyup, çalışıp kendini kurtarmaya bak.Yemek yapmayı çok severim evde yemek tatlı olsun bunlar Bende. Bulaşıkları da ben yıkıyorum yemek yaptığım için dağılıyor. Ben sadece yardımcı olsunlar istiyorum .Ben yemek yaparken oturma odası süpürse bana yeter. Evdeki toz alma işi falan Bende. Ufacık yardım bekliyorum. Çalışmıyorum ama akşamları besaneye yardıma gidiyorum.tarlaya gidiyorum evi temizliyorum. Çalışmadığım, eve para getirmediğim için bunları yapmak zorundaymisim öyle söylüyor. Zaten bu sene gideceğim inşallah Ben ortaokula giderken de böyleydi bunlar. Arkadaşlarım parkta oturur keyif yapardı Ben evde bulaşık yıkardım. Yapmadığım zaman da dayak yerdim.babam da hiçbir şey yapmazdı.
Bu sene gideceğim nere gelirse . İyi biryer gelecek gibi hissediyorum.Çalışmaman bunların hepsini yapmak zorunda hissettirmesin. Ya akşamları yardıma tarlaya gideceksin ya ev işi yapacaksın köle değilsin sonuçta. Çalışmamanın bahanesi evi kırıntı içinde bırakmalarını gerektirmiyor. Okuyup, çalışıp kendini kurtarmaya bak.
Başkasıyla karıştırdınız galibaSen de ananı babanı bi göklere çıkarıyorsun bi yerin dibine sokuyorsun. Karar mı versen acaba?
Gereken cevabı verdim olması gerekenide söyledim konu sahibine sizlik bişey yok hanımefendiKız bıkmış artık böyle olan aileden herkes sıkılır bıkar. Sizde öyle olsanız duyarsınız evladınızdan
Yooo karıştırıyor muyum diye özellikle eski konularına baktım da geldim. Öven konu açmadın ama dayınla ilgili açtığın konularda hep anneni babanı övdün. Kendilerine hayırları yokmuş meğerse.Başkasıyla karıştırdınız galiba
Onları da karşılaşırlar bi zahmet. O kadar yardın ediyorum her işlerine koşuyorum.Çalışmıyorsunuz bu sene gidicem diyorsunuz okul masraflarınızı kim karsılıcak ?
Yanlış hatırlamıyorsam maddi konuda doktora giderken destek olmamışlardı dimi size ?Onları da karşılaşırlar bi zahmet. O kadar yardın ediyorum her işlerine koşuyorum.
Öyle birsey yok yaw . Öyle mi yazmışımYanlış hatırlamıyorsam maddi konuda doktora giderken destek olmamışlardı dimi size ?
Otobüsle gitmek zorundayım babam istese arabayla alır götürür ama yapmıyor özele param yok devlete gidiyorum gibi cumlelerınız vardı sanırsam tam hatırlamıyorum eski konularınızı da gezmicem .Öyle birsey yok yaw . Öyle mi yazmışım
Sanırım şu sitede henüz like attığım bir mesajınız bile yok, bu nasıl bir istikrar.öğlen 2 de uyanıyorsun bu çok mu normal o kadar uyuyorsun bi zahmet işleri de yap
Linc yememek için
Konu sahibinin terbiyesiz olduğunu nereden anladınız?Aileniz sizde dahil terbiyeden geri kalmisiniz
Ne yapilir bilemedim alismislar
Anne babasına domuz demişti sonradan sildi. Ordan anlamış olabilir.Konu sahibinin terbiyesiz olduğunu nereden anladınız?
Like almak gibi bir derdim yok herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değilim benim yorumum da seni ilgilendirmesin bu kadar. buradakiler öğlene kadar fosur fosur uyuyor anladıkSanırım şu sitede henüz like attığım bir mesajınız bile yok, bu nasıl bir istikrar.
Yiyip icip domuz gibi yatiyorlar derse ben de derim ayrica evet ailede ciddi terbiye problemi var ben hakaret icin yazmadim kiKonu sahibinin terbiyesiz olduğunu nereden anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?