- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
Siz calismiyor musunuz?Siz verin emkliymis parasi yok belli.
konuyu okumadınız sanırım.
sırf anlamamakta direttiğiniz için baştan yazayım.88 model şahin kullanan bir amcanın durumu iyi. Himmm.
babam aslında cimri bi insan değil, benden para isterken çekinen bi insan değil, ben de aileme para vermek konusudna çekincesi olan bi insan değilim. önceki mesajlarımda daha önce babama akıllı telefon aldığımı vs yazdım. kendisi gider arabasına masraf yapar ne bileyim arkadaşlarıyla köye gider, balık tutmaya gider vs vs. ama hastalık konusunda cimri konu başlığında dediğim gibi.
araba konusunda gelirsek. ailem dini hassasiyetleri olan bi aile. krediye kesinlikle karşılar. şu an oturduğumuz evi tokiden aldık. hatta birikmişimiz yetmiyordu ama ben gititm patronumdan istedim. sağolsun verdi ve ben onu maaşımdan ödüyorum. zamanında da acilen araba almamız gerektiği için bizi idare edecek araba da yeterli olduğu için için nakit olarak biriktirip bu araba alındı. yani peşin parayı biriktirip aldılar kredi çekmek istemedikleri için. yoksa 20bin kredi çekip 36 ay taksitle araba alacak durumları var. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
tartışma çıkarmaya çalışıyosunuz. ısrarla açıklama yapıyorum ama yetmiyor. ne söylememi bekliyosunuz. ailem fakirlikten kırılıyor ama ben para vermiyorum filan mı? hayal kurmayın. öyle bi umursamazlığım olsa konu açmam.
Belli bir yaşın üstündeki çoğu insanlar böyle, rahmetli babam parasından ziyade doktor her tarafımı muayene edecek bana olmadık hastalıklar çıkaracak deyip gitmezdi, günlerce diş ağrısı çeker dişçiye gitmezdi zorla randevu alıp başına ekşiyorduk öyle gidiyordu, anneannem keza öyle, o hem paracıkları gidecek diye gitmezdi hem de hastanelerde yatmak ona göre değildi, babamın babası cimriliğinden ilaç muayene parası kesilmesin diye ölse doktora gitmezdi, imkanları olmasa amenna ama imkanları varken gitsinler diye yalvartırlardı resmen, siz böyle yazınca cümle sülalemin doktor takıntıları geldi aklıma:)
nedir bu yaşlılardaki doktor takıntısı anlamıyorum.
ama problem şu. alternatif görüşe kulağını tıkadı. ilk iki doktor ameliyat dedi diye illa ameliyat olacak kafasında.