Allahım razı olsun anamdan babamdan..:Saruboceq:
Maddi manevi hiç yokluk göstermediler.
Hiç bir kararıma karşı çıkmadılar,hep destek oldular.
Az çok bilirsiniz,boşanma arifesindeyim.Evlenirken de boşanma kararımı aldığımda da "Lale kendi için en doğrusunu bilir" dediler. Ağlarken de gülerken de hep onların omzuna yaslandım.Hele ki babamın anneme benim hakkımda olan düşüncelerini anlatırken kardeşim duymuş da bana aktardı geçen gün, gurur duydum kendimle.:asigim:
Okul,meslek seçimlerimde fikirlerini sundular,ben düşüncelerimi dile getirdim. Ortak bir yol seçtik ailecek.
Hele şu son günler çok zor geçiyor benim adıma,ama inanın ki babam da annem de sanki ben onların yaşıtıymışım gibi davranıyor çoğu zaman.Büyümeyi öğreniyorum galiba..
Allahım razı olsun anamdan babamdan,hiç bir zaman eksikliğini göstermesin onların.. Bir an bile üzülürüm diye adım atmaya korkarlar.
allah kişmseyi annesiz babasız bırakmasın inşallah
bir söz var
insan dogurunca yavru sahibi olur ama ana babalık sonradan öğrenilir diye gercekten dogru bu
anneme babama ne yapsam hakediolar herseyin en iisini hakediolar onlar şükürler olsun onlara sahibim
Anne babanin gorevi sayet bir evlat dunyaya getirme karari aldilarsa bu kararin sonuna dek arkasinda durmalilar bence en buyuk miras bir ana-babanin yavrusuna verecegi egitim-ogretimdir...
Anne babamdan gordum mu bu beklediklerimi evet gordum, zaman zaman sikintim oldugunda paylasirlar hele canim annem paralar kendini...Şeniz
Ben Allah kismet ederse cocuk sahibi olursam eger (ki insAllah rabbim dogru zamanda yasatir bu duyguyu) oncelikle sevgiyle buyutmek isterim yavrumu sonrasinda da iyi bir egitim...kaydirigubbakcemile2
1- İlk görev çocuğuna sevgi vermektir. Belki istediği tüm oyuncakları ona alamazsınız ama bunun önemi yoktur, vereceğiniz sevginin yerini hiçbir şey tutamaz.
2- Çocuğunu yalnız bırakmamak için sağlığına dikkat edip, evladının zor gününde yanında olmaktır.
3- Hayatın zorluklarına evladını hazırlamak, onu kendi ayaklarının üstünde duran kendine güveni olan bireyler olarak yetiştirmektir.
Allah uzun,sağlıklı ömürler versin ailene lalem.
umarım en kolay şekilde bu günleri atlatırsın.
hakkında hayırlısı olur inşallah.
...............
Amin canım amin hepimize,herkese inşallah..:Saruboceq:
Konunu çok dağıttım biliyorum ama duana cevap veremedikçe içim içimi yedi..
Öperim seni..Şeniz
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız evladınızdan.
:1hug:
Canlarım benim - onların çocuğu olarak dünyaya geldiğim için çok çok şanslıyım.hihoyyyt
Kendimi bildim bileli benim itici gücüm olup - kararlarıma hiç karşı çıkmadılar.:1hug:
Çocuklarımı yetiştirme konusunda - onlardan öğrendiklerimi uygulamak yeterli oldu.şutarafagitti
Hayattaki ikinci şansım da - pırlanta gibi evlatlarımdır. :dance:
Rabbim bana ve herkese sevdiklerini bağışlasın İnşaallah.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?