Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur
Atanmayi calismayi isterim ama bu sekilde degil boyle calismasamda atanamam zeki bi insan degilim calismam lazim bende bu yil gitsin atanayin seneye yarim gun calisicam oglumla giden zamani telafi edicem diyidum birde alan sunavi geldi dun hepten mahvoldum boyle ayri kalip atanamazsam seneye daha kotu olur ozel okullar aksama kadar cumarteside calistiriyolar bi farki olmayacak ustune ders calismayada calisicam off hic okumasam daha iyiydiümran sana ve oğluna yazık olmuş cidden öyle.madde durumunuz iyi ama sen deli gibi ders çalışıp istemediğin halde üstelik bunu yapıyorsun.oğluna hiç vakit ayıramıyorsun.
ayrıca yorulman,perişan olman da çok kötü.bilemiyoırum ya ilk defa bir kadına okuma,çalışma diyesim var.
Okadarini anlayamiyo gidicem de yeter agliyo hemen basima yazma taksam bile nereyeee diye agliyo yavrum dusun artik 7 ay kaldi ama derman kalmadi bizdeBenim annem ben 10 yaşındayken emekli oldu. Ben 10 yaşıma kadar ağladım. Annem de ağladı tabii işe giderken. Tam emekli olacakken de kardeşim doğmuştu. Pek anneyle büyüdüm sayılmaz yani. Ama ben üniversite okurken o emekli maaş kartını bana verdi biliyor musunuz? Arkadaşlarım ailelerinden gelecek 50 lirayı dört gözle beklerken ben maaş günü beklerdim :)
Eğer bir seçim yapmanız gerekiyorsa şimdi ile gelecek arasında seçim yapacaksınız.
Eğer ortada seçim yapılacak bir durum yoksa, sadece çocuğunuzu alıştırmak istiyorsanız, onunla yetişkin insan gibi konuşmayı deneyin. Kreşe falan gidiyorsa onun hayatıyla paralel bir konuşma yapın. "Anne babalar çalışırsa çocuklarına daha iyi bakabilirler. Çocuklar da kreşe giderse yeni arkadaşları olur. Oyun oynarlar. Hem benim derslerimin bitmesine az kaldı sonra hep beraber olacağız." gibi konuşun. Kolay gelsin.
Anlamıyor demeyin, yine de konuşun. Siz anlamıyor sanabilirsiniz ama şimdiki çocuklar her şeyin farkında. Konuşmayıp iletişim kurmadıkça da yalnızlaşıyor olabilir. Gün içinde telefonla onu arayıp konuşuyor musunuz?Okadarini anlayamiyo gidicem de yeter agliyo hemen basima yazma taksam bile nereyeee diye agliyo yavrum dusun artik 7 ay kaldi ama derman kalmadi bizde
Ailem beni okutmadi calisip kendisine ev aldi ben issiz parasiz mesleksiz kaldim istedim ki bi meslegim olsun oglumu okutayim kurslara gitsin iyi giyinsin benin gibi elin kiyafetini giymesin ele ozenmesin iyi egitim alanlar iyi yerlere gelir ufkunu acayim oglumun dedim ama sanirim kotu ettim dualarin icin tesekkur ederim allah razi olsunAz kaldı bıraz daha sabredın.Sınavı kazanınca zaten onun ıcın calısacaksınız.Hersey onun gelecegı ıcın.Basladıgınız ısı bıtırın en azından.. Basarılarınız daım olsun.
Arasamda konusmuyo yinede arayayim hergun belki alisir konusmayaAnlamıyor demeyin, yine de konuşun. Siz anlamıyor sanabilirsiniz ama şimdiki çocuklar her şeyin farkında. Konuşmayıp iletişim kurmadıkça da yalnızlaşıyor olabilir. Gün içinde telefonla onu arayıp konuşuyor musunuz?
Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur
atanırsan kım bakacak ogluna?Atanmayi calismayi isterim ama bu sekilde degil boyle calismasamda atanamam zeki bi insan degilim calismam lazim bende bu yil gitsin atanayin seneye yarim gun calisicam oglumla giden zamani telafi edicem diyidum birde alan sunavi geldi dun hepten mahvoldum boyle ayri kalip atanamazsam seneye daha kotu olur ozel okullar aksama kadar cumarteside calistiriyolar bi farki olmayacak ustune ders calismayada calisicam off hic okumasam daha iyiydi
Çocuktan dolayı mı çalışamıyorsunuz evde. Sizin yerinizde olsam kreşe gönderirdim. Orada enerjisini atar hem. Hem de geldiğinde bilir ki annesi evde olacak. Kreşteyken de ister dersane ister evde çalışırdım. Ama geldiğinde evde olur ve tüm vaktimi ona ayırırdım. Yani işe başlamış gibi devam ettirirdim hayatımı. 7ay bizler için uzun bir süre değil evet ama çocuk için öyle değil maalesef. Şuanki durumu değiştirmelisiniz bence acilen.Ben evde calisamadigim icin dersanede calosiyorum oyuzden okadar kaliyorum dersanede
ınanmıyorumbende çalışıyorum kızım 15 aylık ve bu hafta perişan etti bizi
babannesi bakıyor uyku saati düzenimiz kalmadı gece 1 den 2 den 3 ten aşağı yatmıyor
sürekli oyun oynamak istiyor bizimle
bende en fazla 2 ye kadar dayanıyorum ve gecenin o saatinde kızımı 2 bina yandaki babannesine göndermek zorunda kalıyoruz
inanın kahroluyorum kaç gündür
sanırım işten çıkıp kızıma 4 yaşına kadar kendim bakıcam
yoksa bu vicdan azabından ölücem
bende çalışıyorum kızım 15 aylık ve bu hafta perişan etti bizi
babannesi bakıyor uyku saati düzenimiz kalmadı gece 1 den 2 den 3 ten aşağı yatmıyor
sürekli oyun oynamak istiyor bizimle
bende en fazla 2 ye kadar dayanıyorum ve gecenin o saatinde kızımı 2 bina yandaki babannesine göndermek zorunda kalıyoruz
inanın kahroluyorum kaç gündür
sanırım işten çıkıp kızıma 4 yaşına kadar kendim bakıcam
yoksa bu vicdan azabından ölücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?