Ben zaten surekli ders calisiyorum gece de o uyurken yemek yapiyorum 5 saat uyuyup tekrar ders calisiyorumIyi de ders dışında dershanede kalma
Oğlumla vakit geçir o uyuyunca otur çalış
Tüm ders çalışmayı onun Zaman'ından alamamalısın
Uykundan yemeğinden temizliğinden fedakarlık et
Bir de 10 a kadar kim bakıyor bakıcı mı babası mı
Nere olsa giderim diyorum oglum yanimda olur sinifa alirim okul onceciyim ogkumda 3 yasinda olacakNereye olsa giderim mi diyorsunuz yoksa bulunduğunuz il içinde mi tercih yapacaksınız?
bende ağladım
Ben zaten surekli ders calisiyorum gece de o uyurken yemek yapiyorum 5 saat uyuyup tekrar ders calisiyorum
Ben de okul öncesi öğretmeniyim ve benim de çocuğum var. Ama sınıfa yanıma almayı hiç düşünmedim. Bana göre çok yanlış. Zaten 48 aydan başlıyor anasınıfı. 36ay için anaokulunda olmanız gerekiyor.Nere olsa giderim diyorum oglum yanimda olur sinifa alirim okul onceciyim ogkumda 3 yasinda olacak
Benim dersanem aksam 7 den 10 a kadar haftasanu aksam 5 den 9 a kadarda alan olacak onun disibda kutuphanede drrs calisuyorun etutlere giriyorum evde calisamiyorum aksam gec yatiyo erken yatmiyo oyun istiyo bloklarla oynuyoruz lego yapiyoruz sarilio koklasip 11 de uyuyo bende ev isi yapiyorum o saatten sonraYa canim bir öğretmen olarak yazıyorum.bir kere tüm gün olan okulda çalışırsan sabah 8 öğlen 3 evde yoksun zaten.seni anlıyorum bende şu an bir sınava çalışıyorum.ama yapacak birsey yok.onlarin daha iyi yasamasi icin hersey.senin kendine daha cok guvenmen icin esin cok iyi demis bence.calisinca da ağlayacak kuzucugun gitme diyecek kapının önünde.bizimki öyleydi yani.ama dersane nasılmis ki böyle aksam 10 a kadar.bari o akşamdan kissaniz.zaten çoğu kişi çalışan anne ve gündüz annesizkalıyor çocuklar. Ama aksam yemekte birlikte olabilseniz.biraz ilgilenip oyun oynasaniz.hem siz de deşarj olursunuz.
Diguda olursam kime birakayim mecbur alicam ama egitim vermiycem serbest oyun oynayacak o ben ogrencilerimle ilgilenicem kismet bakalim atanmada garabti degil ki alan geldiBen de okul öncesi öğretmeniyim ve benim de çocuğum var. Ama sınıfa yanıma almayı hiç düşünmedim. Bana göre çok yanlış. Zaten 48 aydan başlıyor anasınıfı. 36ay için anaokulunda olmanız gerekiyor.
Zaten gece yapiyorum ev isini oglum uyurkrnn yapiyorunO zaman yemek yapma yarım saat önce gel
Çalışıyorum oğlum var kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum
Senin gibi alan vs yok ama bende de bilgiler eski 35 yaşındayım liseyi bitireli 17 yıl oldu
Ama oğlumun zamanı ayrı onun zamanını ayırıp diğer şeylerden fedakarlık ediyorum evin işine eşim yardım ediyor
Bulaşıkları o topluyor arada yemek yapıyor vs vs
Oglumu alip gidicem esim gelemez kendi isi oldugu icin esimden ayri kalirim sorun degil sanki simdi goruyomuyum esimi simdide ayri sayikiriz gece ayni yatsktayiz sadrce aksam ben geliyorum o uyuyo sabah kahvalti yapip gidiyo hic gorusmuyoruzBir de kpss de yüksek puan alsan bile kim bilir nereye atanacaksın
Nasıl gideceksin eşin gelebilecek mi
Eş durumu tayin bile kolay değil bir yıl belki de daha uzun eşinden ayrı nasıl olacak vs vs
Zaten gece yapiyorum ev isini oglum uyurkrnn yapiyorun
Konu bu değil ama atanırsan bunu yapmamanı tavsiye ederim. Başka bir sınıfa ver gerekirse ama hem anne hem öğretmen figürünü yükleme çocuğuna. Zaten mesleğe başlayınca olamayacağını tecrübe ederek görürsün ama bunun üzerine plan kurma diye yazıyorum. Hem diğer öğrenciler hem de kendi çocuğun olumsuz etkilenir. Yaşıtlarıyla olmalı, onların yaptıklarını yapamıyorum diye düşünüp özgüvensizliğe yol açmamalı bu durum.Diguda olursam kime birakayim mecbur alicam ama egitim vermiycem serbest oyun oynayacak o ben ogrencilerimle ilgilenicem kismet bakalim atanmada garabti degil ki alan geldi
Ciddimisiniz siz şaka gibi bir aylık bebeği bırakıp işe mi gideceksiniz şoktayım şu an o bebek yarım saatte bi olmadı her saat başı emmek isticek nasıl bırakacaksınız el kadar bebeği ben 20 aya kadar baktım ondan sonra başladım şimdi bile pişmanım keşke ücretsiz iznimin hepsini kullansaydım diyebi anne okumalı ve çalışmalı...evde çocukla oturmanın kimseye bi faydası yok. doğumdan sonra vücudum kendini toparlar toparlamaz işe döneceğim 1 ya da 1.5 ay civarı inşallah ben de.
bu cok normal bı durumBen okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur
Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?