- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi senkimsinki
O evde yaşıyorsanız ufak tefek alışveriş desteği yapın, annenize harçlık verin ki en azından çeneleri dursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi zahmet zaten.O evde yaşıyorsanız ufak tefek alışveriş desteği yapın, annenize harçlık verin ki en azından çeneleri dursun.
İyide anne gibi davranmıyor ki '' aylık bana 1500 vereceksin '' ne demek Allah aşkına. Zaten kızı onu ihmal etmez böyle bir üslup ve çıkarcılıkla aile kavramını yitiriyor bence. Ki hiçbir anne baba böyle saçma sapan bi durumda çocuğuna beddua etmemeli. Ben annemi param olsa maaşa bağlarım ama böyle konuşsa vermem.Siz çalışıp siz hak ediyorsunuz ama annenizin sizden beklentisi olacak kadar hiç mi hatırı yok.
Gitsin çalışsın diyebilirsiniz yemeğinizi ütünüzü de yaparak çalışıyor evde yatmıyor
300 TL nafaka mı olur sizce ??
Sizin aileniz de durumlarınız da epey karışık. Herşeyden önce psikolojik destek alın derim. İsminizi çok görüyorum buralarda ve zor şeyler anlatıyorsunuz. Ayrıca da evlilik düşünmeyin bi süre. Bi durun. Küçük kardeşiniz harcanmasın bari o evde. Onunla ilgilenin.12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan
Annemin altınları aldigimdan haberi yok eğer olsaydı kendi borcunu kapatacaktı babam emekli oldu ekstradan çalışıyor kenfisi de calisiyorOnu annesi bilirdi haberi yok diyor
Daha ilk maaşımı bile almadım durduk yere bana aylık 1.500 vereceksin dedi anne bak ilk maaşımı bile daha almadım elime geçecek zaten 2 bin dedim ayrıca kendisi calsiiyor babam emekli oldu ekstra çalışıyor ihtiyaçları da yok ısrar etti eşşek gibi vereceksin eşşek gibi dedi vermicem dedim aslında vereceğimi kendisi de biliyor o kadar ağır konuştu ki bende vermicem dedim sonra pislik o paranın hayrını görme seni bosandigin zaman bu eve getirmeseydim Geberseydin bu evden git geber ölün çıksın dediDaha önce şöyle caresizim, param yok, kalacak yerim yok, babam beni evden kovdu, kadin sığınma evine gidebilir miyim vs diye konu acmistiniz. simdi de diyorsunuz ki 100 bin birikmisim var. iyi kotu bir düzen kurardiniz cok rahat. Șimdi yakındığınız durumu da anlamadim. Eve hic mi maddi katkida bulunmayacaksiniz? Bu konusma hangi sartlarda gerceklesti, anneniz durduk yere mi çıkıştı yani siz ters çıkışmadınız mı?
Nasıl yani maaşınız 2 bin mi ?çalışma şekliniz bir garip 3 dakika da 40/50 kiloyu hangi kadın hangi işte yapıyor olabilir?Daha ilk maaşımı bile almadım durduk yere bana aylık 1.500 vereceksin dedi anne bak ilk maaşımı bile daha almadım elime geçecek zaten 2 bin dedim ayrıca kendisi calsiiyor babam emekli oldu ekstra çalışıyor ihtiyaçları da yok ısrar etti eşşek gibi vereceksin eşşek gibi dedi vermicem dedim aslında vereceğimi kendisi de biliyor o kadar ağır konuştu ki bende vermicem dedim sonra pislik o paranın hayrını görme seni bosandigin zaman bu eve getirmeseydim Geberseydin bu evden git geber ölün çıksın dedi
Bir eve 3 maaş giriyor gibi ama toplamda giren para evin masrafını hesaplayın sonra karalar bağlayın derim.Annemin altınları aldigimdan haberi yok eğer olsaydı kendi borcunu kapatacaktı babam emekli oldu ekstradan çalışıyor kenfisi de calisiyor
12 saat çalışıp 2 bin mi alıyorsun ayrıca annenin üslubu da çok yanlış12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan
Güncellenme: annemde babamda calsiiyor hatta babam emekli çift maaş alıyorlar ihtiyaçları yok geçen ay eski eşinin bana olan 300 bin kaybettiği altın parasi vardı vermemişti anlaştık ve sadece 100 bin liralık olan kısmı alabildim ve aileme söyleyemedim cunki o parayı benden alacaklar daha gelmeden üstünden hayaller kurdular.. dün annem illa vereceksin dedi anne daha maasi almadım alacağım 2 bin lira dedim ihtiyacım fazla dedim daha cümlem bitmeden eşşek gibi vereceksin eşşek gibi vereceksin diye arka arkaya tekrarladir benim elimin açık olduğunu vereceğimi bilir zaten çocuğunu şu yasa kadar tanımıs olsun bir zahmet ama o öyle diyince vermicem dedim sonra başladı beddualara o paranın hayrını görme geber ölün çıksın bosandiginda seni bu eve getirmeseydim vs bir sürü beddua etti ve yine evden kovuldum.
Ya daha yeni çalışmaya başladın sanırım tam atlık almicam bu ay; e yeni de olunca ihtiyaçlar. Birikmiştir; bu ay veremem anne kendimi toparlayınca o kasar olmasa da vermeye çalışırım diyim 1000 tl galan verseniz olur mu ki acaba? Ama üslubu kötü annenizin de insanı tahrik eder. Yani yalan yol ben de parayla motive oluruö kısmen, önem veririm, annemizin de ihtiyacı yokmuş.. ama bedduası da tutmaz yani ne bileyim bama saçma geldi.12 saat çalışıyorum ayakta 40 kilo 50 kilo kaldırıyorum 3 dakikada bir daha ilk maaşımı almadan annem başladı. Aylık bana 1.500 para vericen diye o kadar hassasım ki bu konuda.. hep dertleri para ve bencil olmaları inanın altınları kazandım 110 bin param var köşede söyleyemedim altın yaptırdım annem bana kazandigin paranın hayrını görme dedi pislik dedi zoruma gidiyor para için evladına bunu der mi insan
Güncellenme: annemde babamda calsiiyor hatta babam emekli çift maaş alıyorlar ihtiyaçları yok geçen ay eski eşinin bana olan 300 bin kaybettiği altın parasi vardı vermemişti anlaştık ve sadece 100 bin liralık olan kısmı alabildim ve aileme söyleyemedim cunki o parayı benden alacaklar daha gelmeden üstünden hayaller kurdular.. dün annem illa vereceksin dedi anne daha maasi almadım alacağım 2 bin lira dedim ihtiyacım fazla dedim daha cümlem bitmeden eşşek gibi vereceksin eşşek gibi vereceksin diye arka arkaya tekrarladir benim elimin açık olduğunu vereceğimi bilir zaten çocuğunu şu yasa kadar tanımıs olsun bir zahmet ama o öyle diyince vermicem dedim sonra başladı beddualara o paranın hayrını görme geber ölün çıksın bosandiginda seni bu eve getirmeseydim vs bir sürü beddua etti ve yine evden kovuldum.