- 3 Ağustos 2018
- 143
- 115
- 18
- 31
Merhaba hanımlar. Şuan o kadar sinirliyim ki sinirden elim ayağım titriyor yazamıyorum. Konu annem. Bu sabah eşyalarımı toplamaya başladım evime götürmek için. Ancak neredeyse hiçbir aradığım şeyi bulamadım. Her aradığıma neyse bu olmasa da olur, neyse bir pantolon olmasa da olur, neyse o bluzu götürmesemde olur şeklinde kendimi sakinleştirdim. En son elbiselerimi toplarken patladım. Annem şuanda giydiğimden 1 beden küçük olan 2 abiye mi atmış.. Yani bir 1 beden sonuçta ve diyet yapıyorum zaten. Şuan da belkide olacaklardı. Ikisinide birer defa giydim ve yüksek mevlada fiyatlara almıştım. Delireceğim.. Üstüne üstlük giymediğim 3 abiye daha atmış. 3ünüde indirimde beni çok zayıf gösterdikleri için almıştım illaki birgün giyerim diye. Bir kere bile giymedim. Neden attın diyorum taşınırken ağırlık oldu diyor. Sanki sırtında taşıyor. 3 tane abiye mi yük oldu yani zaten götürecektim kalabalık oluyormuş. Annem sürekli benim eşyalarımı millete dağıtıyor. Artık delirmek üzereyim. Önceden de her şeyi bir akrabamızın çocuklarına verirdi. Evde okurken nerdeyse aradığım hiçbir kalemi hatta not tuttuğum defterleri bile bulamazdım. Kendisi 10 yıl önceki şeylerini bile saklar. Malı çok değerlidir. Ama benim her şeyimin böyle evden dışarı atılmaya çalışması.. Ya deli olacağım. Birgün de bana demez gel şunu alalım şunu yapalım. Ben her şeyi kendim yapıyorum. Emek verdiğim içinde çok üzülüyorum. Iç çamaşırlarıma varana kadar kendim alıyorum. Onları bile atmış. Afedersiniz ama annem benim sutyenimden ne istiyor? Gerçekten şuan içimde sinir krizi geçiriyorum.. Allah rızası için söyleyin ben şimdi ne diyeyim ne yapayım? Aynı konudan her geldiğimde tartışıyoruz. Artık abarttı. Evdeki kullanmadığım eski telefonlara kadar dağıtmış. Oyuncak olsun diye verdim diyor. Bu söyledikleri şaka mı?