• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne cinneti geçiriyorum..

Şuan dünyanın neresinde anne, baba, eş, evlat şiddetine uğrayan kim varsa Allah herkesi böyle içine şeytan kaçmış insanlardan korusun.. Lütfen psikolojik, sözlü şiddete bile maruz kaldığınız yerlere insanlara acıyarak yada çaresiz hissederek kalmayın.. Elimi kaldırsam canını alacağım ve asla "anne" sıfatını yakıştırmadığım insanı bugüne kadar türlü sebeplerle çekmek zorunda kaldım.. 18 yaşına gelene kadar hiçbir zaman kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğimin farkında değildim. Şimdi çok şükür. Henüz canım bendeyken kurtuluyorum..

Annemin kafamda parçaladığı bıçak..

Eklentiler

• Screenshot_20180806-170534.webp
    Screenshot_20180806-170534.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 289
Sen de onun elbiselerini kazaya kurban et ensevdiği bi elbisesini kazayla kullanılmaz duruma getir

Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Yuh manyaaak ya! Mutlaka şikayetçi olun.
Annemin kafamda parçaladığı bıçak..
ya nolur ertelemeyin şikayeti... hemen, bu akşam

Tam yazmış olduğunuz bazı cümlelere tepki göstermek üzereydim ki bıçak görselini gördüm.İnsan düşmanına yapamaz bunu.Psikolojik bir rahatsızlığı var başka bir açıklaması olamaz.Suç duyurusunda bulunun.Tüyünüze zarar gelmesine kıyamaz bir anne.Onun içine bir şey kaçmış.Can güvenliğinizi sağlamak zorundasınız.
BEKLEMEYİN! Harekete geçin lütfen.

Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Bence bir daha donme canım. Annen yalnız yaşamak istiyor sanirim

Annenden sikayetci ol bence bu ne. Annen senden coktaan vazgecmis. 9 ay tasidi masidi diyenlere de diyorum ki..sex yapti hamile kaldi dogurmasin da gorelim yani icinden bi sekil cikacak,cikana kad tasimak zorunda sonucta.. yani tasidi diye hakki odenmez vs sacma geliyor bana. Kendi secimiydi bu... Annelik tasimayla olmaz yani..
Bence sikayetci ol ve derhal evi terket canini kurtar. Bicagi da al bence ki delil olsun..

Konu sahini naptın gittinmi evden polise gittin mi
Evden çıkamayacak durumdaydım. Zira afedersiniz ama insanlar boynumdaki morluklar ve yaraları görseler yanlış anlarlardı. Şuan benim elime yüzüme şekil verdim. Çok ağlıyordum biraz sakinleştim. Nişanlımın yanına gidiyorum. Yarın darp raporu alıp savcılığa gideceğim.. Sadece darp için değil başka şeyler içinde suç duyurusunda bulunacağım. Yıllarca kahrını çektiğim şeylerden hakkımı alıp bu kişi ile ilişkimi keseceğim.. Teşekkür ederim desteğiniz için..

Annenden sikayetci ol bence bu ne. Annen senden coktaan vazgecmis. 9 ay tasidi masidi diyenlere de diyorum ki..sex yapti hamile kaldi dogurmasin da gorelim yani icinden bi sekil cikacak,cikana kad tasimak zorunda sonucta.. yani tasidi diye hakki odenmez vs sacma geliyor bana. Kendi secimiydi bu... Annelik tasimayla olmaz yani..
Bence sikayetci ol ve derhal evi terket canini kurtar. Bicagi da al bence ki delil olsun..
Fotoğrafını çektim zaten kendisi böyle şeylerden çok korkar. Mahkemeye çıksa bile inkar edemez yapmadım diyemez.

Yanlız değilsin hayatım benim 1 vali kışlık giyeceğimi dağıtti annem daha önce. Sende dağıt bakalım nasilmis

Back
X