• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne cinneti geçiriyorum..

Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.

Daha neler ya..
Cok uzucu :KK43:
Darp raporu alin.
Bilmiyorum sikayetci olur musunuz ama gorusmeyin bence artik.
Bicakla saldirmak nedir ya..

Evli değil başka bir şehirde okuyordum o yüzden eşyaların tümünü alamadım. Şuan evleniyorum o yüzden eşyalarımı şimdi taşıyabiliyorum yurtta yer sıkıntımız vardı. Sadece benim eşyalarımı atıyor. Tartışırken annem sinir krizi geçirdim. Cinneti meğerse o geçiriyormuş. Anne şiddetine maruz kaldım şuan kafa derimde birkaç bıçak yarası vücudumun çeşitli yerinde morluklar ve kesikler var. Şuan tamamen toplanıp gitmek için hazırlanıyorum. Gittiğim şehirde annemden şikayetçi olabilir miyim? Uzunca bir süre yazamam sanırım destek olan herkese teşekkürler.
Cok uzuldum
Allah akil fikir versin annenize
Kurtulmaniza ayrica sevindim

:KK57: annen niye böyle bir şey yaptı :KK57:

Ay bu nasıl anne ya
Acımamış hiç

Ay anne-kız arasında olur öyle falan diyecektim de olay nerelere geldi.
Kaçın canınızı kurtarın,
abiye mi derdiniz allah aşkına kadın bu denli manyakken?
Daha öncede olan bir durumsa yaşadığınız çoktan o evden ayağınızı kesmeniz gerekiyordu..

Yaziklar olsun o anneye insallah
Düğün arifesi olacak sey değil gerçekten sakın nişanlına söyleme
Ve anneni hemen sikayet et polise

Cok uzuldum gecmis olsun. Baska sehir olur mu bilmiyorum bence polise sorun oyle gidin.

Bu kadar da olmaz
Çok biliyorsanız elbiselerinizi kendiniz taşıyıp göz kulak olun
Kullanmadığım telefonlar mı:işsiz: kulanmıyorsunuz ismi üzerinde
Cep telefonu biriktirmek gibi bir hobiniz mi var
Bende kullanmadığım telefonları saklarım ki ne var bunda.. bi teli bozulana kadar kullanırım bozulunca yeni alır eksini kaldırırım.. neticede özel bilgiler resimler var ve hiç bir türlü silinmiyor. Neden elden çıkarim ki??

Annen galiba sana öl demek istiyor bu ne ya herseyini herkese dagitip atip kurtuluyor esyalardan.. cok sinir bozucu..

Back
X