• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne çocuklarını ayırım yapabilir mi

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin

başkalarına güvenip cocuk yapmamak gerekiyor işte hep bu yüzden kaynaklanıyor beklentiler
bakmaz bakmaz kimse siz çalışıyorsunuz diye sizin çocugunuza bakmak size yardım etmek zorunda değil 1 gün yahut 3 gün fark etmez..
kv içinde üzüldüm kadın zaten hastaymış neden bakıcı ayarlamıyorsunuz ? herkes güvenilmez değil sonuçta.. başınızın çaresine bakmalısınız.

annen çocukları arasında ayrım yapmıyor ki

desen ki ablamınkine baktı benimkine bakmadı anlarım ama yok öyle bir durum

ablam gelsin diye neden annene diyorsun

ablana aç telefonu ona de

yalnız bu zor çocuk birden her gün durmadığı anneannesi yahut teyzesi ile nasıl duracak

benimkine ben bile yemek yediremiyordum bakıcı dışında kimse ile hiçbir şey yapmak istemezdi de

bunalmışsın haklısın

eşin izin almaya çalışsın 3 gün idare etmeye çalışın

başkalarına güvenip cocuk yapmamak gerekiyor işte hep bu yüzden kaynaklanıyor beklentiler
bakmaz bakmaz kimse siz çalışıyorsunuz diye sizin çocugunuza bakmak size yardım etmek zorunda değil 1 gün yahut 3 gün fark etmez..
kv içinde üzüldüm kadın zaten hastaymış neden bakıcı ayarlamıyorsunuz ? herkes güvenilmez değil sonuçta.. başınızın çaresine bakmalısınız.
Sanırım siz yaralı parmağa işemeyenlerdensiniz.. yardımlaşmak güzel şey siz de deneyin,kalbiniz yumuşar.. çocuk sahibi misiniz bilmiyorum, her zaman her şey kolay olmuyor.. kv kendisi yanımızda olmak istiyor,biz de ona bakıyoruz

annen çocukları arasında ayrım yapmıyor ki

desen ki ablamınkine baktı benimkine bakmadı anlarım ama yok öyle bir durum

ablam gelsin diye neden annene diyorsun

ablana aç telefonu ona de

yalnız bu zor çocuk birden her gün durmadığı anneannesi yahut teyzesi ile nasıl duracak

benimkine ben bile yemek yediremiyordum bakıcı dışında kimse ile hiçbir şey yapmak istemezdi de

bunalmışsın haklısın

eşin izin almaya çalışsın 3 gün idare etmeye çalışın
Anane ve teyzesini cok seviyor, herkesle durmuyor evet.. ablama da söyledim ama annem ona söyleme diyor. Zaten ablam da bunalırım ben üç günü bırak bir gün kalamam diyor.. eşimin izni bitti malesef bundan önceki sınavlarda o almıştı

bakıcı ile büyüyen çocuklara bir şey olmuyor korkmayın hatta bence bazen daha da sağlıklı ve öz güvenli buyuduklerini düşünüyorum

ben evlat ayrımı olacak bir durum göremedim sadece sizin tarafınızdan abartılan bir durum gördüm

anneniz ve ablanız evde diye size yardımcı olmak durumunda değiller çocuk bakmak emanet almak hiç kolay bir iş değil

Anane ve teyzesini cok seviyor, herkesle durmuyor evet.. ablama da söyledim ama annem ona söyleme diyor. Zaten ablam da bunalırım ben üç günü bırak bir gün kalamam diyor.. eşimin izni bitti malesef bundan önceki sınavlarda o almıştı

şimdi ablanız sadece bunalacak mı yoksa cidden hasta mı

yani herkes bunalıyor da az idare edecek altı üstü

anneniz de olsa söz geçmiyor işte

halası vs varsa bir de ona rica edin

Sanırım siz yaralı parmağa işemeyenlerdensiniz.. yardımlaşmak güzel şey siz de deneyin,kalbiniz yumuşar.. çocuk sahibi misiniz bilmiyorum, her zaman her şey kolay olmuyor.. kv kendisi yanımızda olmak istiyor,biz de ona bakıyoruz
hayır ben öyle birisi değilim
tek yorumumla bunuda nerden cıkardınız ? görebildiniz hayret ettim dogrusu
benim demek istediğim kimseye güvenerek cocuk yapılmamalı daha sonra annem gelmedi kv bakmadı vs gibi olumsuzluklar olunca insan üzülüyor. beklentiler daima yaralar.
annenizin ablanızın gelip idare etmemesi size göre yanlış ve yaralayıcı anlıyorum fakat dediğim gibi kimse bakmak idare etmek zorunda değil sizi..
ben bu hayatta yaşaya yaşaya ögrendim biliyormusunuz kimseden birşey beklememeyi kendi annen dahi olsa beklemeyeceksiniz.. çünkü cok yıpratıyorlar insanı benim yaşadıklarımı bir bilseniz..
benim bebegimede annem bakıyor örnegin.. ben sadece size tecrübelerimden örnek vermek istedim.
birde kv niz zaten hastaymış hasta bir insan cocukla ne derece ilgilenebilir ki
onun yerine iyi güvenilir temiz bir bakıcı daha iyi ilgilenir ve gelişimine destek olur bence tabi siz bilirsiniz
illa ki kv baksın istiyorsanız oda istiyorsa bakmaya devam etsin..
diğer kalan günler içinde farklı çözüm yollarına gidin o halde diğer akrabalarınızdan rica edin madem ama ben olsam direk bakıcı ayarlardım kafamıda agrıtmazdım

Bir komşunuza teklif edin 3 günlük parasını da verin .
Hiç ağız eğmeye gerek yok .
Benim annem gelemem bakıcı tut dese küserim açıkçası 3 gün sonuçta .

şimdi ablanız sadece bunalacak mı yoksa cidden hasta mı

yani herkes bunalıyor da az idare edecek altı üstü

anneniz de olsa söz geçmiyor işte

halası vs varsa bir de ona rica edin
Eşim tek çocuk.. bunalıyor ablam dediğim zaten 1 yaş büyük benden. Ayrım şurda, ablamı anlıyor gelemez bunalır diyebiliyor ama ben çoçuk yaptıl diye kaderime terk ediliyorum

Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
hiç de bencilce düşünmüyorsunuz. müsait bir anneniz var, ablanız var. gelip 3 gün el kadar bebeğe bakmaya üşeniyorlar. torun yeğen sevilmez mi yaa sevgisi bile kendine baktırır. insan zevkle bakarım kızım sen işine gücüne bak der.

hayır ben öyle birisi değilim
tek yorumumla bunuda nerden cıkardınız ? görebildiniz hayret ettim dogrusu
benim demek istediğim kimseye güvenerek cocuk yapılmamalı daha sonra annem gelmedi kv bakmadı vs gibi olumsuzluklar olunca insan üzülüyor. beklentiler daima yaralar.
annenizin ablanızın gelip idare etmemesi size göre yanlış ve yaralayıcı anlıyorum fakat dediğim gibi kimse bakmak idare etmek zorunda değil sizi..
ben bu hayatta yaşaya yaşaya ögrendim biliyormusunuz kimseden birşey beklememeyi kendi annen dahi olsa beklemeyeceksiniz.. çünkü cok yıpratıyorlar insanı benim yaşadıklarımı bir bilseniz..
benim bebegimede annem bakıyor örnegin.. ben sadece size tecrübelerimden örnek vermek istedim.
birde kv niz zaten hastaymış hasta bir insan cocukla ne derece ilgilenebilir ki
onun yerine iyi güvenilir temiz bir bakıcı daha iyi ilgilenir ve gelişimine destek olur bence tabi siz bilirsiniz
illa ki kv baksın istiyorsanız oda istiyorsa bakmaya devam etsin..
diğer kalan günler içinde farklı çözüm yollarına gidin o halde diğer akrabalarınızdan rica edin madem ama ben olsam direk bakıcı ayarlardım kafamıda agrıtmazdım
Bir sürü bakıcı dehşeti videosu dönüyor ortalıkta, benim kızım da sabrı zorlayacak türden.. 3 gün kimseye bir şey yapmazdı yalvardım gene de hayır dediler. Ki benden isteseler koşa koşa giderdim gittim de

Eşim tek çocuk.. bunalıyor ablam dediğim zaten 1 yaş büyük benden. Ayrım şurda, ablamı anlıyor gelemez bunalır diyebiliyor ama ben çoçuk yaptıl diye kaderime terk ediliyorum

ama işte ablanı kayırıp seni kaderine terk etmek değil abla ile ilgisi yok annenin tavrının

annen neden bakamayacakmış

yani temelli bakmasın amenna da 3 gün denmiş ona bahanesi ne

ben çocuklara nenelerin bakmasına karşıyım da 3 günden söz ediyoruz yani onun için bakıcı bulamazsınız ki

konuyu tekrar okudum da sadece 3 gün mü istediniz yani sürekli olarak haftada 3 gün değil dimi

o zaman bende kirilirdim ilk yorumumu geri alıyorum :)

ama yine de bence bakici bulun k.valide de hastaymis yazık

ha bir de değişik insanlar var

yalvar vs istiyordu da kv bakınca mı bozuldu
Yoo kv baksın işte diyor. Haftaya ğelecekler bi işleri var haftaya gitsin diyor da benim sınavlar bitmiş oluyor o zaman da

bu ayrım değil ama yaptıkları ayıp.. insanlar tanımadıkları komşularına yardım ediyor yeri geliyor..

bence bir daha aramayın, arkadaşınız varsa ondan rica edin olmadı ya eşiniz işten izin alacak ya da 3 gün birini bulacaksınız..

3 çocuğum var üçü için de ayrı ayrı ölürüm
Nasil ayırıyolar evlat anlamıyorum
3 gün için gelmemiş bence yanlış
Benim annem de ikizlerim icin gel bi iki gün yanımda kal dediğimde abin aç kalit der gelmez abim 32 yaşında akli vakti yerinde.

Back
X