- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Doğru.. benim devrik cümlelerim yüzünden anlam karmaşası oluyor sanırımabla bekar,evli olan anne.bahsedilen annenin eşi yani saniyorum ki üvey baba
yanlış anlamadiysam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru.. benim devrik cümlelerim yüzünden anlam karmaşası oluyor sanırımabla bekar,evli olan anne.bahsedilen annenin eşi yani saniyorum ki üvey baba
yanlış anlamadiysam
Ablam evlenmediği ve işi bıraktığı için bunalımda. O annemin eşi ama şimdi kendi halinde bi adam oldu,sadece işe yaramıyor köşe yastığı gibi oturuyor
aman aman siz ablanızı çağırmayın çocuk bakmaya falan
gerçekten psikolojisi bozuktur ablanızın
Ablam evlenmediği ve işi bıraktığı için bunalımda. O annemin eşi ama şimdi kendi halinde bi adam oldu,sadece işe yaramıyor köşe yastığı gibi oturuyor
Yok yaa o cidden çok pasif biri oldu kimsenin onu taktığı yok yaşlandı köşesine çekildi.acaba üvey baba mı izin vermiyor baskı yapıyor
Insan ister istemwz yakinlarindan ozellikle de annesinden yana beklentiye giriyor. Bu baskqsina guvenip cocuk yapmak değil. Her yerde yazıyor cocugu tek başına buyutmek yeni nesil annelerin imtihani diye. Eskiden genis ailelerde kv cocuga bakarken gelin is yaparmis. Boylece kimse bunalmazmış. Annenizden beklentiye girmeniz cok normal ama ortada ayrim gormedim ben. Ablanizi arayıp kendiniz cagirin belki yardımcı olmak ister.Sanırım siz yaralı parmağa işemeyenlerdensiniz.. yardımlaşmak güzel şey siz de deneyin,kalbiniz yumuşar.. çocuk sahibi misiniz bilmiyorum, her zaman her şey kolay olmuyor.. kv kendisi yanımızda olmak istiyor,biz de ona bakıyoruz
başkalarına güvenip cocuk yapmamak lazım ve sanki anneler torunlara mecburmuş bakmaya gibi bir tavır valla bırakın teyzeleri bir emekli edin yaMerhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
sıfır beklenti sonsuz mutluluk kimse kimsenin hayatının yükünü çekmek zorunda değilhayır ben öyle birisi değilim
tek yorumumla bunuda nerden cıkardınız ? görebildiniz hayret ettim dogrusu
benim demek istediğim kimseye güvenerek cocuk yapılmamalı daha sonra annem gelmedi kv bakmadı vs gibi olumsuzluklar olunca insan üzülüyor. beklentiler daima yaralar.
annenizin ablanızın gelip idare etmemesi size göre yanlış ve yaralayıcı anlıyorum fakat dediğim gibi kimse bakmak idare etmek zorunda değil sizi..
ben bu hayatta yaşaya yaşaya ögrendim biliyormusunuz kimseden birşey beklememeyi kendi annen dahi olsa beklemeyeceksiniz.. çünkü cok yıpratıyorlar insanı benim yaşadıklarımı bir bilseniz..
benim bebegimede annem bakıyor örnegin.. ben sadece size tecrübelerimden örnek vermek istedim.
birde kv niz zaten hastaymış hasta bir insan cocukla ne derece ilgilenebilir ki
onun yerine iyi güvenilir temiz bir bakıcı daha iyi ilgilenir ve gelişimine destek olur bence tabi siz bilirsiniz
illa ki kv baksın istiyorsanız oda istiyorsa bakmaya devam etsin..
diğer kalan günler içinde farklı çözüm yollarına gidin o halde diğer akrabalarınızdan rica edin madem ama ben olsam direk bakıcı ayarlardım kafamıda agrıtmazdım
Çocuğunuz var mı? Varsa ona kim bakıyor?başkalarına güvenip cocuk yapmamak lazım ve sanki anneler torunlara mecburmuş bakmaya gibi bir tavır valla bırakın teyzeleri bir emekli edin ya
Sanırım siz de bekarsınızAnneniz evlat ayrimi olmasin diye birinizin isini digerinize kitlemiyor.
3 gunu birakin 1 gun de olsa bakmak zorunda degil.
Yardimlasma guzeldir ama gonulden geljp yardim eli uzatmayan insana is kitlemek hos bir sey degil.
Son sorunuza da cevap vereyim; siz bencilce dusunuyorsunuz. Cunku sizin isiniz okulunuz cocugunuz var. Onun ugrastigi hic bir sey yok bostaysa benim isimi gorsun diye bakiyorsunuz. Ama dunya sizin etrafinizda donmuyor. Depresyondaki bir kadinin ic bunalimi muhtemelen sizin yukunuzu bir kac kat katlar.
Bi de olunca konuşalımAblanız depresyondaymış kadın da yanında olmak istiyor. Geldiği zaman kötü olucak diye ablanıza git demiyordur.
Çocuk bakmaya gelince çocuğa bakabilmeniz gerekiyor başkalarına güvenerek yapmamışsınızdır çocuğu dimi?
Ben şahsen bebeğim doğduğu zaman bitek ilk 15 gün Annem yanımda dursa bana yeterli diğer kalan zamanlar bebeğimle tek başıma ilgilenmek istiyorum kimseye güvenip de bebeğime bakmama yardımcı olsunlar diye beklemem.
İyi o zaman aile hiç destek olmasın 3 gün bile.. bana çok uzak bir algıBencilce dusunuyorsunuz evet.
Ayrica ablam evlenemedi psikolojisi bozuk gibi konusmanizda hatali bence.
Birilerine güvenerek cocuk yapmak zaten en buyuk yanlis.anneniz sizi büyütmüş simdi dinlenecegi zamanda neden torun baksin ki.
Ya çalışmayıp kendiniz bakin ya bakici tutun elbette bunu planlamadan cocuk sahibi olmadiniz.
Sanırım siz de bekarsınız