• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne çocuklarını ayırım yapabilir mi

konuyu tekrar okudum da sadece 3 gün mü istediniz yani sürekli olarak haftada 3 gün değil dimi

o zaman bende kirilirdim ilk yorumumu geri alıyorum :)

ama yine de bence bakici bulun k.valide de hastaymis yazık
Kv yi burda hastaneye götürüyoruz.. skolyoz var.. kendi istiyor burda durmayı tek çocuk tek torun..
Yoo hayır sadece 3 gün.. sınavlarım var

Bir sürü bakıcı dehşeti videosu dönüyor ortalıkta, benim kızım da sabrı zorlayacak türden.. 3 gün kimseye bir şey yapmazdı yalvardım gene de hayır dediler. Ki benden isteseler koşa koşa giderdim gittim de
anlıyorum sizi ve suan hissetiklerinizi annenizin ve ablanızın yaptıgı hiç dogru değil torun yegen sonucta
gelin haftalarca bakın yahut sürekli bakın da dememisiniz ve üstelik yakın oturuyorsunuz
benm annemde böyle yapmış olsa bende kırılırdım ama üzülmezdim mesafemi koyar ve asla unutmazdm bu yaptıgını
insan böyle darbe yiyerek ögreniyor hayatı bence başka birisinden rica edin birdaha ne annenize ne ablanıza söylemyin sevmeye gelince adı tatlı torun olur.. birde sadece 3 gün mü yoksa haftada 3 gün mü onu merak ettim tek seferlik mi 3 gün idare edilecek ?

Kv yi burda hastaneye götürüyoruz.. skolyoz var.. kendi istiyor burda durmayı tek çocuk tek torun..
Yoo hayır sadece 3 gün.. sınavlarım var
ben temelli 3 gün sandım öyle bi coştum ama yok ya çok ayıp etmişler yani ne desen haklısın şu an

eşin izin alsın bari

3 çocuğum var üçü için de ayrı ayrı ölürüm
Nasil ayırıyolar evlat anlamıyorum
3 gün için gelmemiş bence yanlış
Benim annem de ikizlerim icin gel bi iki gün yanımda kal dediğimde abin aç kalit der gelmez abim 32 yaşında akli vakti yerinde.
İşte bu da ayrım.. sırf bu korkudan 2. Yi yapmak istemem

anlıyorum sizi ve suan hissetiklerinizi annenizin ve ablanızın yaptıgı hiç dogru değil torun yegen sonucta
gelin haftalarca bakın yahut sürekli bakın da dememisiniz ve üstelik yakın oturuyorsunuz
benm annemde böyle yapmış olsa bende kırılırdım ama üzülmezdim mesafemi koyar ve asla unutmazdm bu yaptıgını
insan böyle darbe yiyerek ögreniyor hayatı bence başka birisinden rica edin birdaha ne annenize ne ablanıza söylemyin sevmeye gelince adı tatlı torun olur.. birde sadece 3 gün mü yoksa haftada 3 gün mü onu merak ettim tek seferlik mi 3 gün idare edilecek ?
Yoo artık söylemeyeçeğim zaten.. bi süre konuşmayı da düşünmüyorum.

İşte bu da ayrım.. sırf bu korkudan 2. Yi yapmak istemem
bence bu size bir ders olsun kimseden birşey beklemeyin her durumla kendiniz mücadele edin eşiniz ile birlikte..
kendiniz çözüm yolu bulun ben öyle yapıyorum artık kimseden birşey beklemiyorum istemiyorum kimse bulaşmasın bana uzak olsunlar.

Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin

ben size hak verdim
bakıcı meselesinden ben de korkuyorum, yakın çevremde neler gördüm
anneniz çok ayıp etmiş, ablanız grip diye ona bir şey diyemiyorum
bir arkadaş, başka akraba vs yok mu? eşinizin de izinleri bitmiş
alt tarafı 3 gün ya
çok ayıp olmuş size

bence bu size bir ders olsun kimseden birşey beklemeyin her durumla kendiniz mücadele edin eşiniz ile birlikte..
kendiniz çözüm yolu bulun ben öyle yapıyorum artık kimseden birşey beklemiyorum istemiyorum kimse bulaşmasın bana uzak olsunlar.
Ama anneniz çocuğunuza bakıyor?

Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin

Bana göre baştan sona haklısınız.
ANNE bu dar zamanda yetişen saran sarmalayan olmalı.
Kızı canı yavrusu dara düşmüş tabiki yetişmeli.
Zaten devamlı bak demediniz neticede.
Sadece çocuğunza bakmadığı için mi bu ağır üslup onu merak ettim,takıldım açıkçası, (bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem)
Zorunlu değiller ANCAK yardımcı kesinlikle olmamalılardı.

ben size hak verdim
bakıcı meselesinden ben de korkuyorum, yakın çevremde neler gördüm
anneniz çok ayıp etmiş, ablanız grip diye ona bir şey diyemiyorum
bir arkadaş, başka akraba vs yok mu? eşinizin de izinleri bitmiş
alt tarafı 3 gün ya
çok ayıp olmuş size
Ben de artık onlar istediğinde hazır kıta durmayacağım

Bana göre baştan sona haklısınız.
ANNE bu dar zamanda yetişen saran sarmalayan olmalı.
Kızı canı yavrusu dara düşmüş tabiki yetişmeli.
Zaten devamlı bak demediniz neticede.
Sadece çocuğunza bakmadığı için mi bu ağır üslup onu merak ettim,takıldım açıkçası, (bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem)
Zorunlu değiller ANCAK yardımcı kesinlikle olmamalılardı.
İşe yaramaz kocası çünkü çalışmıyor para yiyor içiyor.. zamanında beni erkek arkadaşımla görüp bana şiddet uygulayıp o.. diye küfürler etmişti. Kollarımı boydan boya morartmıştı parmağımda sigara söndürmüştü aylarca geçmemişti

yapar mesela kardeşim okuldan gelecek annem bana öcü görmüş gibi davranacak

İşe yaramaz kocası çünkü çalışmıyor para yiyor içiyor.. zamanında beni erkek arkadaşımla görüp bana şiddet uygulayıp o.. diye küfürler etmişti. Kollarımı boydan boya morartmıştı parmağımda sigara söndürmüştü aylarca geçmemişti

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
aman aman siz ablanızı çağırmayın çocuk bakmaya falan
gerçekten psikolojisi bozuktur ablanızın

ablan bu adamla hala evli mi? ve sen ablana bi de çocuk emanet edeceksin?

Back
X