• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne deme sorunsali

Kayinvalidenize ne zaman anne dediniz Bayanlar ve nasil dediniz,yeni nisanliyim ve daha soylemedim sizli bizli idare ediyorum
nısanlandıktan kısa sure sonra dedım, bana da kendı anne-babamdan kımseye anne yada baba dıyemem gıbı gelıyordu ama baktım kı ınsanlar beklentı ıcınde ee bana karsıda sevecenler, bır gun agzımdan cıktı sonra gerısı geldı anne-baba-abla vs... eşimde nişanlandıgımızda bana sormustu babana baba mı dıcem sımdı ben dıye ;)

bende ne ıstersen de ılla baba demek zorunda degılsın demıstım, o da bana bırgun olsun anne de baba de demedı Allah için.

su an rahat rahat dıyorum ama tabıkıde kendı anne ve babamın yerını asla tutmazlar. hatta esım telde bıle anne baba dıye kaydettı ben ısım+anne dıye kaydettım ;)

Şuan nişanlıyım ve isminin yanına anne ekleyerek konuşuyorum. Fakat elimden gelse teyze diyeceğim. Benim bi tane annem var ikincisini hele ki kayınvalideyse kabul edemem de annecim diye yapmacık davranamam da.

Back
X