Anne demek istemiyorum.

Ben oyle kaynananin anne demeye birak bidaha yüzüne bakmazdim.ayrica senin namusuna laf ederken eşin nerde? Nasil laf ettiriyo?
Şuan hiç kimse hiç kimseyle konuşmuyor ama kayınvalidem o kadar tehlikeli ki yalnız kaldığı icin yarın öbür gün tamam oğlum söz oğlum asla yapmıcam karısmıcam diyip gene aynılarını yapıyor

Mesele bu kadar cirkinkestiyse o zaman xxx hanım diyin. Neden böyle hitap ettiğinizi soran olursa eşiniz gibi mesela, kendime yakin görmüyorum içimden gelmiyor dersiniz. Kayinvalideme genelde hicbirsey demem ben konuşurken de mutlaka sizli bizli konuşurum. Evin içinde seslenmek gerekirse de çocuklara yada eşim aracılığıyla sordururum :)

Herkesin kayınvalidesi çok mu iyi, bu sebepten mi deniyor. Herşey saygıdan, eşe olan sevgiden dolayı. Biz onları kendi annemiz gibi sevemiyorsak onlar da kendi kızları gibi sevmez. İyisi nadir.

Hiç birşey demeyin ya da. ... anne veya..... teyze diyin.

Eskiden çok mecbur kalırsam diyordum.
Zaten ayrı illerdeyiz.Yanında direk konuya girip söyleyeceğimi soylüyorum. Ona konuştuğumu farketmesini sağlıyorum. Çok mecbur kalırsam hatun diyorum.
Telefonda da kv ile konuşursam goceyin (kocan)neediyor diyorum. Kp ile konuşurken de hatunun napıyor diyorum. Zaten mecbur kalmazsak telde de konuşmuyoruz. Olmayınca olmuyor.

Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Ne kadar Anne desekte hepimiz asla kendi Annemiz gibi olmaz .. mecburen söylüyorsun bu kelimeyi cünkü Esinin Annesi .. ben demiyorum artik o ayri

Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Ben de asla anne demek istemedim. Ama eşimin hattına demem gerekti. Resmen agzımda çn cıkmıyordu anne sözü yok olmuyor yani. Sonra bir gün sanki onun adı anne imiş gibi düşündüm söyleyiverdimbu taktik bence işe yarar

O bana saygısızlık yapıcak ben ona saygısızlık yapmamak icin bi yerimi yırtıcam. Buna rağmen bana o***pu damgasını yapıştıracak. Pardon ? En kötü anne bile evladına yapmaz bunu sırf evladıyla beni ayırmak için

Bir yıllık evliyim anne diyordum. Artık haketmiyor namusuma bindirdi olayı ayırmak icin

Kayınvalide geline nasıl annelik yapar ki zaten. Bu düşünce bile yanlış. Bizim bir anneniz var zaten. Bizinasıl tekrar karnımda taşıyıp doğursun. En basit buaradan düşünün. Mesela ben sen dşye hitap ediyorum hatta hitap etmemek diyalog kurmamak için görüşmüyorum.

Altlı üstlüym

bazı kaynanalar gelinin anne demesini ister bunu mecbur görür kendilerini bir halt zannettirsin diye .bazı kaynanalarında umurunda olmaz anne demiş dememiş..bende kaynanayım gelinim bana anne diyor ama umurum değil..adımlada hitap etse hiç önemsemem..ben doğurmadım sonuçta..

Konusmayacagim diyordun az onceki konunda. Konusmazsan bir sey demene gerek kalmaz

öyle
bir durumda bırak anne demeyi yüzüne bakmayın.

e sen baştan savaş açıyorsun. sevmeyebilirsin ama sevdiğin adamın annesi olduğu için saygı duymalısın. sana annelik yapmak zorunda değil ki zaten? illa hitap gerekiyorsa herhangi bir komşu teyzeye nasıl hitap ediyorsan öyle hitap et. etmek istemiyorsan da görüsme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…