Şuan hiç kimse hiç kimseyle konuşmuyor ama kayınvalidem o kadar tehlikeli ki yalnız kaldığı icin yarın öbür gün tamam oğlum söz oğlum asla yapmıcam karısmıcam diyip gene aynılarını yapıyorBen oyle kaynananin anne demeye birak bidaha yüzüne bakmazdim.ayrica senin namusuna laf ederken eşin nerde? Nasil laf ettiriyo?
Şuan kimse konuşmuyor onunlaEşiniz ne yaptı peki ,annesi böyle çirkin iftirada bulunurken?
Ne kadar Anne desekte hepimiz asla kendi Annemiz gibi olmaz .. mecburen söylüyorsun bu kelimeyi cünkü Esinin Annesi .. ben demiyorum artik o ayriKaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Ben de asla anne demek istemedim. Ama eşimin hattına demem gerekti. Resmen agzımda çn cıkmıyordu anne sözü yok olmuyor yani. Sonra bir gün sanki onun adı anne imiş gibi düşündüm söyleyiverdimKaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
Sen diyorum benKaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
O bana saygısızlık yapıcak ben ona saygısızlık yapmamak icin bi yerimi yırtıcam. Buna rağmen bana o***pu damgasını yapıştıracak. Pardon ? En kötü anne bile evladına yapmaz bunu sırf evladıyla beni ayırmak içinHerkesin kayınvalidesi çok mu iyi, bu sebepten mi deniyor. Herşey saygıdan, eşe olan sevgiden dolayı. Biz onları kendi annemiz gibi sevemiyorsak onlar da kendi kızları gibi sevmez. İyisi nadir.
Hiç birşey demeyin ya da. ... anne veya..... teyze diyin.
Bir yıllık evliyim anne diyordum. Artık haketmiyor namusuma bindirdi olayı ayırmak icinBen de asla anne demek istemedim. Ama eşimin hattına demem gerekti. Resmen agzımda çn cıkmıyordu anne sözü yok olmuyor yani. Sonra bir gün sanki onun adı anne imiş gibi düşündüm söyleyiverdimbu taktik bence işe yarar
Altlı üstlüymKayınvalide geline nasıl annelik yapar ki zaten. Bu düşünce bile yanlış. Bizim bir anneniz var zaten. Bizinasıl tekrar karnımda taşıyıp doğursun. En basit buaradan düşünün. Mesela ben sen dşye hitap ediyorum hatta hitap etmemek diyalog kurmamak için görüşmüyorum.
Hooop Mahmut Abi!Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
bazı kaynanalar gelinin anne demesini ister bunu mecbur görür kendilerini bir halt zannettirsin diye .bazı kaynanalarında umurunda olmaz anne demiş dememiş..bende kaynanayım gelinim bana anne diyor ama umurum değil..adımlada hitap etse hiç önemsemem..ben doğurmadım sonuçta..Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
bir durumda bırak anne demeyi yüzüne bakmayın.1 yıllık. Ama sanki 10 sene geçmiş gibi. Altlı üstlüym hiç bir anne davranamaz böyle evladına. Anne diyordum herşeye susuyordum alttan alıyordum ama yuvam bozulsun diye namusuma uzandı Evladı anne diyor ona annelik yaptı bana yapmadı diyemem artık
Senin kayınvaliden yuvanı bozmak icin namusuna uzandı mı hiç ?
e sen baştan savaş açıyorsun. sevmeyebilirsin ama sevdiğin adamın annesi olduğu için saygı duymalısın. sana annelik yapmak zorunda değil ki zaten? illa hitap gerekiyorsa herhangi bir komşu teyzeye nasıl hitap ediyorsan öyle hitap et. etmek istemiyorsan da görüsme.Kaynanama anne demek istemiyorum. Bana hiç annelik yapmadı. Başka Nasıl hitap edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?