Anne demek istemiyorum.

Savaşı kendisi açtı. Bu evde benim sözüm geçer bana uyucaksın halleri, evime ben yokken misafir sokmaları sen kimsin de sorucam demeleri namusuma uzanmaları daha neler. Anneliği hakedicek kişiye anne denir.

En kötü anneyi nereden biliyorsun ki. Aynı şekilde davranan anneler de var.

Böyle davranıyorsa hitap şekli araman saçma. Görüşmezsin olur biter. Ama bagımsız degilim, eşim arkamda degil, kendi kendimize yetemeyiz yardım alıyoruz onlardan diyorsan ya ayrı yere gideceksiniz eşin arkanda olacak, ya da seni saymayan eşini bırakıp ailene döneceksin.

Konuyu neden sebebiyle beraber en başta yazmazsınız ki?
Kimse sizin ne yaşadığınızı bilmediği için kendi bakış açılarına göre yazıyor..

Bir insan namusa nasıl uzanıyor? (ciddi soruyorum)
Sırf laf olsun diye orospu o kız istemiyorum onu bu evde dediği günler çok oldu. Halbu ki asla ve asla eşimin bana bu konuda güveni sonsuz bir erkeğe yan bakmam bile kaynımdan kaçan bi kadınım sadece 7/24 onunla değilim diye 7/24 işini gücünü yapmıyorum diye onunla her yere gitmiyorum diye ve evimin anahtarını ondan aldığım için böyle söyledi beni kaybetti.(kızı da hiç yok bir şey olduğunda ben bakıcam bunun farkında değil.)

Canım kaç gündür yüz yüze bile gelmiyorum ama altlı üstlüym bir binada yarın öbür gün bir araya mecbur geleceğim gün olucak bunun da bilincindeyim

Ben hic hitap etmem yani bisey verceksem alırmısın derim ordaysak bakarmisin derim gercı artık hiç görüşmüyorum

Öyle biri ile hiç görüşmeseniz de olur vallaha. Sizin adına üzüldüm

Savaşı kendisi açtı. Bu evde benim sözüm geçer bana uyucaksın halleri, evime ben yokken misafir sokmaları sen kimsin de sorucam demeleri namusuma uzanmaları daha neler. Anneliği hakedicek kişiye anne denir.
peki eşin nasıl yönetiyor bu durumu? seni koruyor mu? sorun bu kadar büyükse eşinin bu durumu çözmesi gerekiyor

Arkadaş gerçek anlamda annelik yapmadı demek istemedi benc. Herkes sanki bizim ki gerçek anneydi yazmış. Fenalıklar ettiyse kimsenin içinden gelmez. Teyze diyebilirsin.

Teyze hanım vs dersen göze batıyor herkes baskı yapıyor. Bence en güzel X anne demek ne dedin ne demedin belli olmuyor :))

peki eşin nasıl yönetiyor bu durumu? seni koruyor mu? sorun bu kadar büyükse eşinin bu durumu çözmesi gerekiyor
Eşim arada kalmaktan canı sıkkın patlamaya hazır Volkan gibi dolaşıyor ortalıkta bu zamana kadar hep beni korudu ama annesi hiç rahat durmuyor

Tum ictenligimle söylüyorum ki sizi kutluyorum bu tavrinizdan ötürü. Benim gelinim bana ismimle hitap etse hic önemsemem. Hosuma gider.Hatta cocugum olduğunda kardesime teyze,gorumceme hala dedirtmicem. Ismiyle seslensin onlara da. Cevremde.de var teyzesine ismiyle seslenen koca insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…