Anne Duası - Ne dese tersi olur

artikzamanigelmisti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
53
34
3
Kızlar her şeyden bağımsız, bunu yaşayanlar var mı merak ediyorum.

Anneme ne anlatsam, ne söylesem “bu konuda haber bekliyorum dua et, şöyle olmasını istiyorum dua et” desem o işin tamamına erdiğini hiç görmedim. Bir kez bile olmadı. Anneme neyi anlattıysam (iş, ilişki, okul) hep yarım kaldı, başlamadı bile bazen.

Ailemle sorunlarım var zaten mesafeliyim, insan içini açmak için anlatır ya bazen öyle anlatırdım. Ama neyi anlatsam berbat bir hale geldi, annemin dua ettiği tek işim yolunda gitmedi.

bunu yaşayan var mı? Arkadaş kuzen vb değil, anne özellikle soruyorum.

Sanırım eklemem gerekiyor. Annem çok evlat kayıran biri. Benim hayatımda ne olsa diğer kardeşlerimin dertlerini anlatır. Ama benim derdim sıkıntım olduğunda asla başkasına benim sıkıntımı dert edinip anlatmaz. Benimkine sadece lafla teselli ederken, erkek kardeşinin sıkıntısını direkt çözmeye gayret eder. Burda anlamadan bilmeden konuşmayın rica ediyorum, hakaret ve suizan duymaya yazmıyoruz buraya.

Son düzenleme:
Benimde bi arkadaşım da öyle ne desem ne anlatsam o işin hep tersi olur. Nazar mı enerji mi bilmiyorum ama böyle bir durumun gerçekliğine inanırım ben.
Sizde anlatmayın ne olacak.

Annemle hiç yaşamadım.
Tam tersi ona ne anlatsam daha iyi ilerliyor işlerim.

Arkadaşım, saçma ise yorum yapma. Burası bir derdim var başlığı, ben de kendi hayatımdaki bir gözlemimi paylaştım. Kaldı ki yukarda söyledim suçlayıcı bir tonda söylemiyorum ama böyle bir durum yaşıyorum diye. Başkasının hakkını yediğimi neye isnat ettin bilmiyorum ama bu şekilde konuşarak sen benim hakkımı yeme, dikkatli ol.

Bende de bu durum mevcut ve bence dediginiz gibi oluyor. O kadar çok düşünüp negativite yayıp endişe ediyor ki önü kesiliyor istemsizce . Ben kendimde boyle bir yorum getirdim o yüzden artık yüzde doksan kesinlesene dek hicbirseyi paylaşmam . Kimse ile

Evlat ayrımı yaptığını düşündüğüm anneye , bana dua et bile demem. Ne istediğiniz varsa Allah'tan isteyin. Olmuyorsa Allah vermiyordur. Kulların buna gücü yetmez.

Ayni durum bende var .Anneme ne anlatsam olmaz ozellikle islemilgili seyler .Mesela is degistirecegim anneme gorusmeye gitmeden bahsedersek kesinlikle olmuyor .Kac kez denedim bahsetmedigim yerlerden kabul aliyorum bahsettigim yerler harika gecse bile olmuyor .Son bir keresinde ise neredeyse kabul almistim , is oldu gibi ama adettendir direktorle gorusturekim haftaya su gun gelin dediler direktor benle gorusune kadar baska bir adayla gorusup okeyledi.Hayir annem beni kiskanacak bir kadinda degil benide cok seviyor ama anlattigim an mumkun degil olmuyor .

anneyle ne alakası var yavrum olmaması daha hayırlıymış demekki o işlerin belkı de tuttu duası ne biliyorsun ? Annenizin evlat kayırması apayrı bi olay onun bi işin olmaması ile alakası ne onu hiç hiç hiç anlamadım

O iş hayırlı değil diye olmuyordur o kesin de söylediğin durumun bir benzeri de bende var. Benim annem de bana karşı bir kıskançlık var mesela elalemin en ufacık bir şeyini bile bana över ama ben kendimle alakalı iyi bir şey anlatsam lafı ağzıma tıkar. Bende bazen bana dua et şu iş olsun derim hiç oralı olmaz hatta o an içinden pozitif bir duygu geçirdiğine bile şüphe duyarım surat ifadesinden. Annelerin duasına inanırım ama. Ana baba duası almak iyidir. Ama olmuyorsa da sadece annemiz yüzünden değil öyle olması gerektiği içindir diye düşün ve annene bir daha bir şey anlatma. Enerji nazar meselesi de bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…