• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne evinden kaçış yardım

Olaylar olmuş dönmüş dolaşmış. Anneniz bir şey yapmış babanız bir şey kocanız başka şey.. Ama sizin 9 yıl boyunca ne yaptığınızı anlamadım. Hiçbir şey? 9 yıldır kocanızla ayrısınız ama birleşmek mi istiyorsunuz yoksa mecbur mu hissediyorsunuz? Nasıl 9 yıl boyunca bu kadar pasif yaşayabildiniz mesela neden çalışmadınız para biriktirmediniz bunu anlamakta zorluk çekiyorum
Sizi bu çekingen hale ne getirdi?

Yani konuyu gerçekten çözemedim çok saçma. Anneniz sizi kocanızdan kaçırdı ve siz sesinizi çıkaramadınız.. 9 yıldır boynunuz bükük yaşıyorsunuz. İnanılır gibi değil

Annem eşimle yaşadığım sorunları çözmeme fırsat vermeden bu sorunları boşanmam için bir fırsat bilerek üzerime fazla geldi. Aynısını daha önce ablama da yapmıştı.

Kusura bakmayın da bu saatten sonra birleşmeseniz de olur ben eşinizde degil bütün suçu sizde buldum kimse yaşı reşit kocaman bir kadını evinden alıp getiremez gelmiyorum kocam nereye ben oraya deyip eşinizle gidebilirdiniz şimdi de ben gidiyorum deseniz ayağınıza kelepçe mi var sanki eşinize yazık. adam ıyi evlenip aile kurmamış yıllarca

Bir de sırf adam alkol aldi da bağırdı a diye kaçtım anneme geldim ne demek ya bence siz orda yaşamaya devam edin benim annem yaşındasınız ama koca bir ömrü hiç etmişsiniz çocuğunuz için biraz elalem lafı dinlemeyin ben 28 yaşındayım benim annem beni arayıp hadi bana gel diye zırt pırt söyleyemez bile ne münasebet lütfen kızınız için artık bi şeyler yapın

Nikahlı kocasının yanına gitmek için evden kaçmayı planlayan 40yaş üstü bir anne?!

Bir insan bu kadar pasif olmamalı, bir kadın bu kadar pasif olmamalı, bir anne asla böyle olmamalı.

Yazık olmuş bir ömre üç hayata bir aileye yazık olmuş hem de çok yazık olmuş...

Aklınızı başınıza toplayın konu sahibi, kendi hayatınızı harcayıp hiç etmişsiniz bari kızınızın hayatı için ayağa kalkıp birşeyler yapın!

Anneniz karakola haber verse polis çağırsa ne çıkar??? BU ADAM BENİM NİKAHLI KOCAM, EVİME DÖNÜYORUM diyeceksin o kadar.

Back
X