- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Normal şartlarda androidlerde yıl geçtikçe düşüş yaşanır fiyat olarak Appleların ise daha az düşer fiyatı, bir statü gibi görüldüğü için ülkemizde. Ama bu sene inanılmaz bir fiyat farkı çıktı ortaya. Yakin tarihte almak istedgim telefon 2500 iken suann 3500 ve bu 2 hafta içinde gerçekleşti. İnsan gerçekten kendini keriz yerine konmuş hissediyor, almasan olmuyor. (Hak edilmeyen meblaglar ve birden böyle yükselmesi akil alir gibi değil.) Çünkü bir süre sonra telefonlarda ısınma ve kasma yüzünden kullanilamaz oluyor zaten bilinçli bir yipratma ile üretiliyor artık her eşya. Beyaz eşya 4 telefon genelde 3 yılda sıkıntı çıkarıyor programlı olarak. Genelde garanti biter sıkıntılar başlarBen General Mobile GM8 almıştım anneme geçen yıl 900'e ama şimdi bktım da 1500 tl yi geçmiş,şaşırdım baya.Dediiğiniz fiyata düzgün bir şey bulmanız zor1sadekahve ye katılıorum,en azından 1000 tlye kadar çıkarmalısınız fiyatı.. Biz general mobile'dan memnun kaldık,arada ben de kullanıorum baya iyi.Daha alt modellerine bakabilirsiniz die düşündüm.
Ben kullanamadim. iPhone 7 verdi yigenim, köşede duruyor kendime android aldim. Enteresan bir telefon iPhoneİphone kalitesi tartışılmaz bile. S3mini çok yavaş telefon ve görüntü kalitesi de kötü. Bence iPhone kullanım açısından da net ve daha kolay.
Herkeste bu algı oluşmuş ama ıphone kullanan androidin ne kadar zır oldupunu farkediyor. Dosyalarda falan filan gereksiz şeyleri içinde tutuyor telefon. İphoneda öyle bi dert yok. 4 sene oldu daha teklemedi sağlam telefonum. Bir kere servis bile görmedi. Ben samsung s3 de bir sene sobra yavaşlama ve uygulamadan atma donma larj problemleri yaşadım. Hafızam şuan ki kullandığım iphone da sonuna kadar dolu neredeyse gram yavaşlama yok. Her türlü iPhone bence.Ben kullanamadim. iPhone 7 verdi yigenim, köşede duruyor kendime android aldim. Enteresan bir telefon iPhone
Apple alırsanız o model çok eski kalacağı için güncelleme alamayacak ve bir süre sonra sizin telefonların desteklediği şeyleri desteklememe durumu oluşacak. Apple almayın derim. Ama ben iPhone kullanıyorum çok çok memnunun. fakat yeni modelini kullanıyorum. Eskilerde sorun yaşarsınız deme nedenim ara ara güncelleme yollaması ve bir süre sonra onları kesmesiMerhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺
Merhabalar..Anneme dokunmatik telefonlardan alacağım internet hızı falan önemli değil önemli olan görüntülü konuşmak ve çok büyük olmamasi.. özellikle bu dönemde çok aradik..❣ şu anda tuşlu telefon kullanıyor babamın ise hiç yok kullanamıyor o nedenle evle tek bağlantım anneciğim.... şöyle 500 TL civarında bakıyorum... galaksi S3 mini Apple 4s hangisi önerirsiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen ☺
Samsung da aynısını yapıyor. Belli bi güncelleme sonrası durduruyor. Muhtemelen şuan s3mi ye de güncelleme gelmiyordur.Apple alırsanız o model çok eski kalacağı için güncelleme alamayacak ve bir süre sonra sizin telefonların desteklediği şeyleri desteklememe durumu oluşacak. Apple almayın derim. Ama ben iPhone kullanıyorum çok çok memnunun. fakat yeni modelini kullanıyorum. Eskilerde sorun yaşarsınız deme nedenim ara ara güncelleme yollaması ve bir süre sonra onları kesmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?