Oncelikle cevap için teşekkürler annemle aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz tek kız olduğum için herseyimi onunla paylaşıyorum hem anne hem dost sirdas kafa dengi hersey benim için öyle olmak tek hayalim kizimla burcumuz da ayni olcak akrep :) bakalim elimden geleni yapacağım annemle ben gibi olmak için :)Bence bu senin onunlar baştan beri kuracağın ilişkiye bağlı. Ama bir de şöyle bir şey var ki aklı erdiğinde genç kız olduğunda annesiyle arkadaş gibi olmak isteyecek mi?
İnşallah olabilirsiniz. En güzeli bu.Oncelikle cevap için teşekkürler annemle aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz tek kız olduğum için herseyimi onunla paylaşıyorum hem anne hem dost sirdas kafa dengi hersey benim için öyle olmak tek hayalim kizimla burcumuz da ayni olcak akrep :) bakalim elimden geleni yapacağım annemle ben gibi olmak için :)
Bence ister çünkü ben annem gibi olacağım yani bana herseyi rahatça soyleyebilecek annemden öyle öğrendim çünkü :) sadece yaş sıkıntısı olur diye düşünüyordum ama şimdi dusunuyorum da zaten kafalar uyustumu yaş bahane :) olsun siz de inşallah cocugunuzla öyle olursunuz en yakın arkadaşım şu an annem arkadaşlarımı bile annem kadwr samimi bulmam her konuda hem de :)İnşallah olabilirsiniz. En güzeli bu.
Ama benim annemde hep arkadaş gibi oldu bana her zaman dinleyici biri oldu ki benim ablalarımda var onlarda aynı şekilde oldular. Ben onlara karşı evlenene kadar hiç arkadaş gibi olamadım maalesef. Benim için Anne ile Arkadaş kavramı bazı şeylere hep engel oldu. O yüzden çocuğunuz için ister mi gibisinden düşündüm ki inşallah ister.
Evet biraz da bizimle alakali kuracagimiz ilişkiyle inşallah temennim o yönde elimden geleni yapacağım bence siz gerçekten o samimiyeti verirseniz isterler eminim :) çocuğa nerde nasıl davranacagimizi bilirsek bizi her sekilde isterler bence ben öyle düşünüyorumyaş ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.kuracağın ilişkiye bağlı.annemle aramda 16 yaş vardı ilk çocuğuydum evlenene kadar arkadaş gibi olamadık.t ta ki evlendim uzak bir şehirde olunca arkadaş gibi olmaya başladık.
büyük oğlumla 32 küçük oğlumla 33 yaş farkı var bakalım onlarla büyüyünce ilişkimiz nasıl olacak.şimdilik güzel gidiyor ama büyüyünce istemeyebilirler de.
Evet haklısın arkadaş gibi davranmayi ogrenmeliyiz yoksa hiç bişey anlatmazlar korurken bile kizmadan anlayışla korumaliyiz annem bana öyle yaptı bende kızıma yapacam inşallah kızmak bağırmak çözüm olmaz daha kitaplar da alacam zaten şimdiden büyük bir sorumluluk alacaz kendimi bu yaşımda hazır hissettim çünkü anne olmak öyle kolay bişey değil dogurup birakmiyoruz inşallah herşey istediğimiz gibi olurAsıl soru;
Kendi evladımıza nerede nasıl davranmamız gerektiğini biliyor muyuz?
Ben her zaman şöyle düşünüyorum. Ailenin özellikle bir annenin arkadaşlığı bir yere kadar. Çünkü hata yaptığımda kötü bir şey yaptığımda yada üzüleceğini kızacağını düşündüğüm bir şey yaptığımda bunu arkadaşıma rahatlıkla söyleyebiliyorum. Ama anneme ne demeliyim?
İster istemez koruma içgüdüsü işleniyor içimize, karşı çıkmak, karışmak. Tam olarak toparlayamıyorum ama böyle işte.
Bende öyle düşünüyorum onunla hersey olacaz nasipse :) dost sirdas anne kiz tıpkı annemle benim iliskim gibi olcak elimden geleni yapacagim :)Bu noktada yas degil, onun seviyesine inebilmek onemli olan. Genc anne olanlar henuz gencligini tam anlamiyla yasayamadigi icin iclerinde uhdeler kalabiliyor bu yuzden ihmal edebiliyorlar cocuklarini. En azindan benim etrafimdakiler oyle. Yas olgunlasinca cocugun kiymetini daha iyi anliyoruz bence kadinlar olarak. O yuzden 30lu yaslar bence anne olmak icin en guzel caglar.
Amin insallah :)Bende öyle düşünüyorum onunla hersey olacaz nasipse :) dost sirdas anne kiz tıpkı annemle benim iliskim gibi olcak elimden geleni yapacagim :)
Amin inşallah aynı ay doguracagiz sanırsam :)Amin insallah :)
Yeter ki saglikla kucagimiza alalim.
Evet tarihlerimiz yakin :) masallah 5 ayi atlattik bile anlamadan :)Amin inşallah aynı ay doguracagiz sanırsam :)
Valla aynen masallah çabuk geçti :) bende kabizlik sorunu başladı bi o skntm var suanEvet tarihlerimiz yakin :) masallah 5 ayi atlattik bile anlamadan :)
Bebek bagirsaklara baski yaptigi icin gayet dogal :) bana dr bitkisel ilac verdi o rahatlatiyor biraz olsun :) kabizlik cektigimi anladigim zaman iki olcek iciyorum hemen yumusatiyor :)Valla aynen masallah çabuk geçti :) bende kabizlik sorunu başladı bi o skntm var suan
Ay ne güzel bana vermedi doğal yollardan geçir gecmezse vericem dedi artık çok zorlanirsam isticem seninkinin adı ne ilacinBebek bagirsaklara baski yaptigi icin gayet dogal :) bana dr bitkisel ilac verdi o rahatlatiyor biraz olsun :) kabizlik cektigimi anladigim zaman iki olcek iciyorum hemen yumusatiyor :)
Duphalac canim, bebeklere bile verilebilen bir ilacmis, zaten surup gibi tadi var bana yarari oldu, cunku dr kabizlik yasarsan bisey yiyemezsin ve gerekli besini bebege verememis olursun dedi, memnunum cok sukur :)Ay ne güzel bana vermedi doğal yollardan geçir gecmezse vericem dedi artık çok zorlanirsam isticem seninkinin adı ne ilacin
Anladım canım bana da gecmezse bakalım ne verecek onu verir belki.suan dediklerini uyguladım yeme konusunda şimdilik iyiyim ama tekrar olursa soylicem Dr a senin ilk bebegin mi :)Duphalac canim, bebeklere bile verilebilen bir ilacmis, zaten surup gibi tadi var bana yarari oldu, cunku dr kabizlik yasarsan bisey yiyemezsin ve gerekli besini bebege verememis olursun dedi, memnunum cok sukur :)
Evet canim ilk bebegim, kizimiz olacak nasipse :)Anladım canım bana da gecmezse bakalım ne verecek onu verir belki.suan dediklerini uyguladım yeme konusunda şimdilik iyiyim ama tekrar olursa soylicem Dr a senin ilk bebegin mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?