Evet canım benim de ilk kızımız olcak bizim de nasipse :) doğum korkusu da var bende bakalım nasıl yencem ben de panik var normal düşünmüyorum ama sezeryan dan da korkuyorum :)Evet canim ilk bebegim, kizimiz olacak nasipse :)
Senin de ilk mi? :)
Kabizligi da ilerleyen haftalarda hallederiz ve rahatlamis oluruz insallah :)
Kismet canim :) bence her seyin normal gidiyorsa normalden yanayim, tibbi bir gereklilik olmadikca tabiiki :)Evet canım benim de ilk kızımız olcak bizim de nasipse :) doğum korkusu da var bende bakalım nasıl yencem ben de panik var normal düşünmüyorum ama sezeryan dan da korkuyorum :)
Hakkımızda hayırlısı olsun yasin kaç benden küçük gibi hissettim ama :)Kismet canim :) bence her seyin normal gidiyorsa normalden yanayim, tibbi bir gereklilik olmadikca tabiiki :)
28 yasindayim canim sen kac yasindasin? :)Hakkımızda hayırlısı olsun yasin kaç benden küçük gibi hissettim ama :)
Ben 30 yaşındayım canım :)28 yasindayim canim sen kac yasindasin? :)
Bence tam zamani canim :) yeter ki saglikla dogsun bebislerimiz :)Ben 30 yaşındayım canım :)
Amin canım ben kendimi şimdi hazır hissediyorum hersey çok güzel olur inşallah ikimiz için de :) arada konuşalım burdan :)Bence tam zamani canim :) yeter ki saglikla dogsun bebislerimiz :)
Kesinlikle tatlim fikir alisverisi yapmis oluruz cok iyi olur :) isme karar verebildiniz mi esinle?Amin canım ben kendimi şimdi hazır hissediyorum hersey çok güzel olur inşallah ikimiz için de :) arada konuşalım burdan :)
Anneme çok ayrı bir düşkünlüğüm var ismi Filiz biri o olacak diğeri de ela die düşündük siz :)Kesinlikle tatlim fikir alisverisi yapmis oluruz cok iyi olur :) isme karar verebildiniz mi esinle?
Cok guzel dusunmussunuz canim, adiyla yasasin :)Anneme çok ayrı bir düşkünlüğüm var ismi Filiz biri o olacak diğeri de ela die düşündük siz :)
Senin ki de çok güzel canım adıyla yaşasın artık sabirsizlaniyorum gelsinler :)Cok guzel dusunmussunuz canim, adiyla yasasin :)
Benim de kizimin adi Rüya olacak insallah :)
Amin tatlim insallah :) az kaldi artik, ilk aylar anlamadan gecti :)Senin ki de çok güzel canım adıyla yaşasın artık sabirsizlaniyorum gelsinler :)
Evet ya çok çabuk geçti :) 5 ay nasıl geçti diyorum kendi kendime :) onları ilk gördüğümüz ani merak ediyorum :)Amin tatlim insallah :) az kaldi artik, ilk aylar anlamadan gecti :)
Kesinlikle canim saglik ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin allahim :)Evet ya çok çabuk geçti :) 5 ay nasıl geçti diyorum kendi kendime :) onları ilk gördüğümüz ani merak ediyorum :)
Aynen benim de aklımda ama hergün fazla hissetmiyorum 20.hafta daha bitmedi sürekli hissederim dimi hergün artık :)Kesinlikle canim saglik ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin allahim :)
Benim ilk hareketlerini hissettigim ani hala aklimda :)
Allahin izniyle hissedersin canim :)Aynen benim de aklımda ama hergün fazla hissetmiyorum 20.hafta daha bitmedi sürekli hissederim dimi hergün artık :)
Bende geçen hiç vurmuyorsun dedim uzuluyodum baktım Sanki duymuş gibi o an tekme attı :)Allahin izniyle hissedersin canim :)
Benimki de ozellikle geceleri balik gibi dönüyor, ya da gunduz kosusturma halinde oldugum icin pek hissetmiyorum :)
Geceleri kendimi dinlerken onun da ordan "ben burdayim" demesi adeta mucize.. :)
Benimki de nasipse 20 yasindayken 50 yaşında olcam :) annem le benim de aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz biz biraz olgun anne olabiliriz bu da güzel bence :)Ben de 24 yasinda anne oldum simdi 30 yasinda .yas farkini hic dusunmemistim.20 yasinda 50 yasunda olcam ins cok da yasli sayilmam herhalde ayyy sanki hic yaslanmicaz di.mi rabbim saglik sihhat versin.yas farki bilmem.benim annemle 18 yas var heryerde annem yetisir ama iddia bakimindan inatlasma oluyor.evlenmeden once ben de anlasamazdim evlendiktem sonra daha iyi ama yas aldikca annemin huysuz oldugunu dusunmeye baslasim
24 yasinda nasil buyuttum hic anlamdim 30 yasinda hersey zor geldi gercekten.tecrube kolay oldu.yasin onemi varBenimki de nasipse 20 yasindayken 50 yaşında olcam :) annem le benim de aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz biz biraz olgun anne olabiliriz bu da güzel bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?