Anne ile çocuk arasındaki yaş farkı

32 yaşındayım ne zaman olursa o zaman kadar yaş aralığı olacak.

24 yasinda nasil buyuttum hic anlamdim 30 yasinda hersey zor geldi gercekten.tecrube kolay oldu.yasin onemi var
Gipta ediyorum cok cocuklu olanlara nasil yetisiyorlar.ben kendimi cok yorgun hissediyorum hep.bu gidisle psikologa giderim ben
Yok gitmezsn :) allah yardım eder insallah ikisi beraber güzelce büyür :)

Annemle aram 30 yaş, kavga etmeyiz hiç ama anlaşamıyoruz da, normal bir ilişki

Annemle aram 30 yaş, kavga etmeyiz hiç ama anlaşamıyoruz da, normal bir ilişki
Sizin yaş kaç acaba aslinda 20 li yaşlarda insan daha bi toy oluyor anlasamamak normal geliyor bana ben suan 30umdayim artık gençlik bitti olgunluk başladı diyorum kendimi daha bi olgun hissediyorum belki yaşla alakalidir sizin

28 yaşındayım, evliyim bir de. Ben de evlenince anlaşırım diyordum ama olmuyor, asla saygısız olmadım, hediyeler alırım ama kafa olarak uyuşmuyoruz, annem de üniversite mezunu bu arada, yani eğitimimiz denk.

28 yaşındayım, evliyim bir de. Ben de evlenince anlaşırım diyordum ama olmuyor, asla saygısız olmadım, hediyeler alırım ama kafa olarak uyuşmuyoruz, annem de üniversite mezunu bu arada, yani eğitimimiz denk.
Anlaşılan sizin burçlar da uyusmuyor mesela ne konusunda kafa yapın uymadığıni düşünüyorsun yardimci olmak isterim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…