• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne ile çocuk arasındaki yaş farkı

Evet canim ilk bebegim, kizimiz olacak nasipse :)
Senin de ilk mi? :)
Kabizligi da ilerleyen haftalarda hallederiz ve rahatlamis oluruz insallah :)
Evet canım benim de ilk kızımız olcak bizim de nasipse :) doğum korkusu da var bende bakalım nasıl yencem ben de panik var normal düşünmüyorum ama sezeryan dan da korkuyorum :)

Evet canım benim de ilk kızımız olcak bizim de nasipse :) doğum korkusu da var bende bakalım nasıl yencem ben de panik var normal düşünmüyorum ama sezeryan dan da korkuyorum :)
Kismet canim :) bence her seyin normal gidiyorsa normalden yanayim, tibbi bir gereklilik olmadikca tabiiki :)

Evet ya çok çabuk geçti :) 5 ay nasıl geçti diyorum kendi kendime :) onları ilk gördüğümüz ani merak ediyorum :)
Kesinlikle canim saglik ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin allahim :)
Benim ilk hareketlerini hissettigim ani hala aklimda :)

Kesinlikle canim saglik ve sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin allahim :)
Benim ilk hareketlerini hissettigim ani hala aklimda :)
Aynen benim de aklımda ama hergün fazla hissetmiyorum 20.hafta daha bitmedi sürekli hissederim dimi hergün artık :)

Aynen benim de aklımda ama hergün fazla hissetmiyorum 20.hafta daha bitmedi sürekli hissederim dimi hergün artık :)
Allahin izniyle hissedersin canim :)
Benimki de ozellikle geceleri balik gibi dönüyor, ya da gunduz kosusturma halinde oldugum icin pek hissetmiyorum :)
Geceleri kendimi dinlerken onun da ordan "ben burdayim" demesi adeta mucize.. :)

Ben de 24 yasinda anne oldum simdi 30 yasinda .yas farkini hic dusunmemistim.20 yasinda 50 yasunda olcam ins cok da yasli sayilmam herhalde ayyy sanki hic yaslanmicaz di.mi rabbim saglik sihhat versin.yas farki bilmem.benim annemle 18 yas var heryerde annem yetisir ama iddia bakimindan inatlasma oluyor.evlenmeden once ben de anlasamazdim evlendiktem sonra daha iyi ama yas aldikca annemin huysuz oldugunu dusunmeye baslasim

Allahin izniyle hissedersin canim :)
Benimki de ozellikle geceleri balik gibi dönüyor, ya da gunduz kosusturma halinde oldugum icin pek hissetmiyorum :)
Geceleri kendimi dinlerken onun da ordan "ben burdayim" demesi adeta mucize.. :)
Bende geçen hiç vurmuyorsun dedim uzuluyodum baktım Sanki duymuş gibi o an tekme attı :)

Ben de 24 yasinda anne oldum simdi 30 yasinda .yas farkini hic dusunmemistim.20 yasinda 50 yasunda olcam ins cok da yasli sayilmam herhalde ayyy sanki hic yaslanmicaz di.mi rabbim saglik sihhat versin.yas farki bilmem.benim annemle 18 yas var heryerde annem yetisir ama iddia bakimindan inatlasma oluyor.evlenmeden once ben de anlasamazdim evlendiktem sonra daha iyi ama yas aldikca annemin huysuz oldugunu dusunmeye baslasim
Benimki de nasipse 20 yasindayken 50 yaşında olcam :) annem le benim de aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz biz biraz olgun anne olabiliriz bu da güzel bence :)

Benimki de nasipse 20 yasindayken 50 yaşında olcam :) annem le benim de aramda 20 yaş var arkadaş gibiyiz biz biraz olgun anne olabiliriz bu da güzel bence :)
24 yasinda nasil buyuttum hic anlamdim 30 yasinda hersey zor geldi gercekten.tecrube kolay oldu.yasin onemi var
Gipta ediyorum cok cocuklu olanlara nasil yetisiyorlar.ben kendimi cok yorgun hissediyorum hep.bu gidisle psikologa giderim ben

Back
X