- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Ay ben ona kiyamam, masallah annesi kizin seni daha anne karninda dinlemeye basliyor :)Bende geçen hiç vurmuyorsun dedim uzuluyodum baktım Sanki duymuş gibi o an tekme attı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben ona kiyamam, masallah annesi kizin seni daha anne karninda dinlemeye basliyor :)Bende geçen hiç vurmuyorsun dedim uzuluyodum baktım Sanki duymuş gibi o an tekme attı :)
İnşallah hep dinler :) dikkat ettim çikolata ve dondurma yiyince vuruyor benimki :)Ay ben ona kiyamam, masallah annesi kizin seni daha anne karninda dinlemeye basliyor :)
Yok gitmezsn :) allah yardım eder insallah ikisi beraber güzelce büyür :)24 yasinda nasil buyuttum hic anlamdim 30 yasinda hersey zor geldi gercekten.tecrube kolay oldu.yasin onemi var
Gipta ediyorum cok cocuklu olanlara nasil yetisiyorlar.ben kendimi cok yorgun hissediyorum hep.bu gidisle psikologa giderim ben
Olsun çocukla anlaşmamız bizim elimizde doğru zamanda allah sana da nasip eder insallah32 yaşındayım ne zaman olursa o zaman kadar yaş aralığı olacak.
amın ınsallahOlsun çocukla anlaşmamız bizim elimizde doğru zamanda allah sana da nasip eder insallah
Annemle aram 30 yaş, kavga etmeyiz hiç ama anlaşamıyoruz da, normal bir ilişki30 yaş çok mu fazla arkadaş gibi olunabilir mi buyudugu zaman.Benim kızım olacak nasipse onunla arkadaş gibi olmak tek hayalim ruhumun bir yani cocuksudur çocuklarla çok iyi anlasirim büyüdüğü zaman kafa dengi olabilir miyiz bu mümkün mü yorumlarınızı Merak ediyorum
Sizin yaş kaç acaba aslinda 20 li yaşlarda insan daha bi toy oluyor anlasamamak normal geliyor bana ben suan 30umdayim artık gençlik bitti olgunluk başladı diyorum kendimi daha bi olgun hissediyorum belki yaşla alakalidir sizinAnnemle aram 30 yaş, kavga etmeyiz hiç ama anlaşamıyoruz da, normal bir ilişki
28 yaşındayım, evliyim bir de. Ben de evlenince anlaşırım diyordum ama olmuyor, asla saygısız olmadım, hediyeler alırım ama kafa olarak uyuşmuyoruz, annem de üniversite mezunu bu arada, yani eğitimimiz denk.Sizin yaş kaç acaba aslinda 20 li yaşlarda insan daha bi toy oluyor anlasamamak normal geliyor bana ben suan 30umdayim artık gençlik bitti olgunluk başladı diyorum kendimi daha bi olgun hissediyorum belki yaşla alakalidir sizin
Anlaşılan sizin burçlar da uyusmuyor mesela ne konusunda kafa yapın uymadığıni düşünüyorsun yardimci olmak isterim sana28 yaşındayım, evliyim bir de. Ben de evlenince anlaşırım diyordum ama olmuyor, asla saygısız olmadım, hediyeler alırım ama kafa olarak uyuşmuyoruz, annem de üniversite mezunu bu arada, yani eğitimimiz denk.
Tatli yiyince cosuyolar canim :) boyle devam ederler insallah :)İnşallah hep dinler :) dikkat ettim çikolata ve dondurma yiyince vuruyor benimki :)
Hayirlisiyla gelsin canım :)Benimde oğlumla 24 yaş olucak insallah babasıyla 35 yaş :)