Bebegimin haftasina gore kilosu cok az kilo aldirmam gerek ne yapmam gerekiyo ne yemeliyim bilgisi olanlar benimle paylassin lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegimin haftasina gore kilosu cok az kilo aldirmam gerek ne yapmam gerekiyo ne yemeliyim bilgisi olanlar benimle paylassin lutfen
Benim daha önce okuduklarımdan arta kalanlarla yazıyorum ; Muz,ceviz,kaşar peyniri ve bol yeşilllik
Canım ben bal kaymak çok yemiştim.meyve ve hurma çok yemiştim. Bebegim 3750 kg dogdu.sende bi dene istersen.
Yiyebilirsen eger her sabah haslanmis yumurta kesinlikle bebege cok faydasi var ayrica gun icinde 10dk en az 4 5 kez sol yanina yat
Bebege giden kan akımları ve oksijen daha rahat gidiyor boylelikle.gecede sırtüstü yatma sakin.
En az 3lt su tuket hazir yiyeceklerden uzak dur et sut ve urunlerini bolca tuket bulabilirse organik sebze ve meyve ye benim tavsiyem bunlar
anne karnında bebeği büyüten şey karbonhidratlı besinler. tatlı çok severim gebeliğim boyunca da çılgın gibi yedim baklavaydı sütlü tatlıydı vs. sağlıklı mıydı bu yediklerim tabii ki hayır sağlıklı gıdalardan da tüketiyordum eşit biçimde ve bebeğim 4100 gr doğdu 38+6da. bir iki hafta daha içerde beklese neler olurdu düşünemiyorum:)
Ayyy ne guzelll bende boyle olsun istiyorumm tontis bi bebek istiyorum :)
kızlar öncelikle maşallah diyin benim bebişimeben 10 aylık doğum yaptım bebeğim 4.660 gr doğdu fazla kiloda ii değil bence.hem ben öyle ekstra bir şey de yemedim normal beslendim
günlük ceviz hurma ve kuru incir yedim kuru kayısıyı da ekleyebilirsin bunların yanına 40+1 de 4450 gr doğdu bebğim başını dik tutabiliyordu kemikleri güçlüydü çünkü süt içemeciğimden her gün bol bol yoğurt tükettim sebze meyve ağırlıklı beslendim hafta da 1 ya da 2 kırmızı et tükettim balıktan tiksinmiştim yiyemedim
Ben hep saatli ve dengeli beslenirim hamilelikte de buna daha cok dikkat ettim. Saatli yemek cok fayda sagliyo ara ogunler yap mutlaka ve ceviz findik badem gibi seyler olsun bunlari kuru uzum hurma kayisi gibi dogal meyvelerle de desteklersen hem tatli ihtiyacin karsilanir hemde bebegin enerjisini yuseltirsin. İlik balli sut kilo almaya cok faydali bunun yaninda sebze ve et agirlikli beslenme de ise yariyor. Zararli hic bisey yiyip icmemeye gayret goster derim ozellikle kola asitli kafeinli seylerden uzak dur bunlar yedigini eritip butun vitaminlari olduruyor gibi geliyo bana ki oyle de oluyomus zaten
GM Discovery cihazından gönderildi.
Bende saatli yemek yiyorum erkende kalkıyorum sirf kahvaltimi kacirmamak icin .. tamam canimm denicem bu dediklerini.. ya ben inanilmaz cok kola iciyorumm acaba benik bebegim o yuzden mi kilo alamiyo
Valla bende kolasiz yemek yemeyenlerdendim taa ki hamile oldugumu ogrendigim gune kdar simdi eve dahii aldirmiyorum biliyorum ki kolada olan asit ve bilmedigimiz bi cok madde yiyeceklerin besin degerlerini cok dusuruyo o yuzden icme derim asitli bisey canin cok istiyosa dogal maden sularindan al aromasiz olanlardan onunla idare et canim benim fikrim yanii saglikcakla kavusursun ins bebegine
GM Discovery cihazından gönderildi.
Sagol canim bende icmicem artikk kolaa biraz gec oldu ama allahtan son aylarda kilo aliyo cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?