Canım kaşar peyniri kilo aldırır bi dönem benimki de zayıf gibi gidiyordu kaşara yüklendim iyi geldi. Muz da öyle.
Tereyagli balli ekmek super kilo aldiriyo tabi bi dilinden fazla yemeyin sonra sizde kilo alirsnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 1 haftadir yiyorum kasarla muzu.. ama kasari cig bi sekilde yiyemiyorum ya corbada yiyebiliyorum ya tosta.. bugun mucver yaptim onada koydum mesela bu sekilde
Birkere Gul golge soylemisti tvde
Haslanmis nohut ve haslanmis bugday bebege cok guzel kilo aldiriyirmus hem anneyede kilo aldirmiyormus
Yogurtla karistirip yiyebilirsin
Ben de hep kavurmalı kaşarlı tost yapıp yerdim. Balık ta çok ye. Ceviz badem hergün yedim. 2 ceviz 5 badem sayıyla. İnş kilo alır bebişin.
Mrb arkadaslar..bn 35 haftalik gebeyim oglum 2500 kilo.bana braz az gbi geldi.szce kilosu nasil ? Bu haftadan snra kilo alimi hzlanir mi ?
benim bebiş 30+6 da 1,530 banada az geldi,seninle aynı haftayız
bebişin kaç kilo....
bide kilosu düşük mü sizce kızlar
benim bebiş 30+6 da 1,530 banada az geldi,seninle aynı haftayız
bebişin kaç kilo....
bide kilosu düşük mü sizce kızlar
Az once konsum geldi bi guzel beni gicik ettide gitti daha 31. Haftadayim en son bebek 1,5 kg di simdi biraz daha almistir dedim. Aaa daha okdar mi 2 yi gecmesi gerekirdi demesin mi dedim sen ne doguracam saniyon insan cikacak afedrsin ama dedim dogana kadar 3 u bulacak ve gayette normal bi kilo ne bu kilo takintisi ayrica bu hafta ikiyi gecse ne gecmese ne sagligi cok iyi cok sukur yeterde artar bile diye bi tersledim ama cok sinir oldum ne bu kilolu bebek meraki insanlarda anlamkta gucluk cekiyorum ya hayret bisey
GM Discovery cihazından gönderildi.
Az once konsum geldi bi guzel beni gicik ettide gitti daha 31. Haftadayim en son bebek 1,5 kg di simdi biraz daha almistir dedim. Aaa daha okdar mi 2 yi gecmesi gerekirdi demesin mi dedim sen ne doguracam saniyon insan cikacak afedrsin ama dedim dogana kadar 3 u bulacak ve gayette normal bi kilo ne bu kilo takintisi ayrica bu hafta ikiyi gecse ne gecmese ne sagligi cok iyi cok sukur yeterde artar bile diye bi tersledim ama cok sinir oldum ne bu kilolu bebek meraki insanlarda anlamkta gucluk cekiyorum ya hayret bisey
Cok iyi demissin bosver bebegin saglikliysa kilosu pek onemli degil ayrıca seninki dusuk bi kiktar degil yani o komsun kiskancligindan konusmustur o sekildeee:)
Ne biliyim ben ya haftasina gore kac kg olmasi gerektiginden bi haber kafasina gore kilo biciyo cocuga once saglik tabiki bende hep diyorum 3 u gecse ne iyi olur 3-3,5 olsa daha rahat yaparsim bakimini diye ama cokda muhim degil ki saglikla gelsinler hepside masallah bebekler buyuk insandan daha kolay vr cabuk topluyolar kendilerini ki
Tabiki oyle herkes 3 3.5 kilo dogsun ister ama herseyde kilo degil sonucta sağlık onemli olan. Bebekler dogduktan sonra daha cabuk kilo aliyor annelerinin sutuyle :)
Yanii millet takmis kac kilo kac kilo sanki agirliginca altin takacaklar yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?