Anne karnında bebegime nasil kilo aldirabilirim

Canım kaşar peyniri kilo aldırır bi dönem benimki de zayıf gibi gidiyordu kaşara yüklendim iyi geldi. Muz da öyle.

Bende 1 haftadir yiyorum kasarla muzu.. ama kasari cig bi sekilde yiyemiyorum ya corbada yiyebiliyorum ya tosta.. bugun mucver yaptim onada koydum mesela bu sekilde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birkere Gul golge soylemisti tvde
Haslanmis nohut ve haslanmis bugday bebege cok guzel kilo aldiriyirmus hem anneyede kilo aldirmiyormus
Yogurtla karistirip yiyebilirsin

Ben de hep kavurmalı kaşarlı tost yapıp yerdim. Balık ta çok ye. Ceviz badem hergün yedim. 2 ceviz 5 badem sayıyla. İnş kilo alır bebişin.

Mrb arkadaslar..bn 35 haftalik gebeyim oglum 2500 kilo.bana braz az gbi geldi.szce kilosu nasil ? Bu haftadan snra kilo alimi hzlanir mi ?

Mrb arkadaslar..bn 35 haftalik gebeyim oglum 2500 kilo.bana braz az gbi geldi.szce kilosu nasil ? Bu haftadan snra kilo alimi hzlanir mi ?

Az degil bence ama yemene icmene dikkat ettt derim ben :)

benim bebiş 30+6 da 1,530 banada az geldi,seninle aynı haftayız
bebişin kaç kilo....
bide kilosu düşük mü sizce kızlar

benim bebiş 30+6 da 1,530 banada az geldi,seninle aynı haftayız
bebişin kaç kilo....
bide kilosu düşük mü sizce kızlar

Bende bugun gittim kontrole 30+2 deyim bende 1486 gr dokror gayet normal hatta azicik fazla bile dedi daha 8 ile 10 hafta gibi bi sure var onumuzde ortalama 3haftada 450 gr almis bebegim iki aydan fazla zaman var sen hesap et iste dogacagi kiloyu kesinlkle az degil bu kilo 3 kusur dogar en az buda gayet iyi bi rakam dert etmeyin bence

GM Discovery cihazından gönderildi.

Az once konsum geldi bi guzel beni gicik ettide gitti daha 31. Haftadayim en son bebek 1,5 kg di simdi biraz daha almistir dedim. Aaa daha okdar mi 2 yi gecmesi gerekirdi demesin mi dedim sen ne doguracam saniyon insan cikacak afedrsin ama dedim dogana kadar 3 u bulacak ve gayette normal bi kilo ne bu kilo takintisi ayrica bu hafta ikiyi gecse ne gecmese ne sagligi cok iyi cok sukur yeterde artar bile diye bi tersledim ama cok sinir oldum ne bu kilolu bebek meraki insanlarda anlamkta gucluk cekiyorum ya hayret bisey

Cok iyi demissin bosver bebegin saglikliysa kilosu pek onemli degil ayrıca seninki dusuk bi kiktar degil yani o komsun kiskancligindan konusmustur o sekildeee:)

Ne biliyim ben ya haftasina gore kac kg olmasi gerektiginden bi haber kafasina gore kilo biciyo cocuga once saglik tabiki bende hep diyorum 3 u gecse ne iyi olur 3-3,5 olsa daha rahat yaparsim bakimini diye ama cokda muhim degil ki saglikla gelsinler hepside masallah bebekler buyuk insandan daha kolay vr cabuk topluyolar kendilerini ki

Tabiki oyle herkes 3 3.5 kilo dogsun ister ama herseyde kilo degil sonucta sağlık onemli olan. Bebekler dogduktan sonra daha cabuk kilo aliyor annelerinin sutuyle :)

Yanii millet takmis kac kilo kac kilo sanki agirliginca altin takacaklar yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…