Kimsenin bu konuda söyleyebileceği bişey yok muMerhaba,
Ben 16 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüme gittiğimde öğrendiğim haberle yıkıldım, doktor bana bebeğimin beyninde su topladığını fazla basınçtan dolayı beyin gelişiminin yeterli olmadığını ve alınması gerektiğini söyledi. O an dünya başıma yıkıldı gerçekten sonraki söylediklerini hatırlamıyorum eşim geldi tekrar konuştu doktorla bizi penotolağa yönlendirdi ancak yarın bebeğimi gösterebilicem şimdi yarın hem olsun hem olmasın istiyorum çok zormuş gerçekten öğrendiğimden beri yerdemiyim göktemiyim belli değil Allahıma yalvarıyorum yanlış görmüş olsun diye sadece,bu konuda bana yardımcı olabilecek başına gelen varsa lütfen paylaşsın.
canımmmmmm çok üzüldüm gerçekten .öncelikle geçmiş olsun inşallahhhhh..bazen doktorlarında yanılma ihtimali oluyor maalesef.o sebeple bir doktora ama uzman gerçekten işinin ehline bir kere daha görünün derim ben çünkü bir kere benim bir arkadaşıma da bebeğinin özürlü olacağı söylenmişti alınması gerektiği söylenmişti ancak arkadaşım aldırmayacağını ne olursa olsun doğuracağını söyledi ve iyi ki de aldırmamış bebişi sağsağlim doğdu umarım sizinde öyle olur ama bir doktora daha mutlaka ama mutlaka görünün..Merhaba,
Ben 16 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüme gittiğimde öğrendiğim haberle yıkıldım, doktor bana bebeğimin beyninde su topladığını fazla basınçtan dolayı beyin gelişiminin yeterli olmadığını ve alınması gerektiğini söyledi. O an dünya başıma yıkıldı gerçekten sonraki söylediklerini hatırlamıyorum eşim geldi tekrar konuştu doktorla bizi penotolağa yönlendirdi ancak yarın bebeğimi gösterebilicem şimdi yarın hem olsun hem olmasın istiyorum çok zormuş gerçekten öğrendiğimden beri yerdemiyim göktemiyim belli değil Allahıma yalvarıyorum yanlış görmüş olsun diye sadece,bu konuda bana yardımcı olabilecek başına gelen varsa lütfen paylaşsın.
Çok teşekkür ederim ben de tek doktorla kalmayi düşünmüyorum yarın gideceğim penatolog detaylı ultrasona giricem bakalım kısmetcanımmmmmm çok üzüldüm gerçekten .öncelikle geçmiş olsun inşallahhhhh..bazen doktorlarında yanılma ihtimali oluyor maalesef.o sebeple bir doktora ama uzman gerçekten işinin ehline bir kere daha görünün derim ben çünkü bir kere benim bir arkadaşıma da bebeğinin özürlü olacağı söylenmişti alınması gerektiği söylenmişti ancak arkadaşım aldırmayacağını ne olursa olsun doğuracağını söyledi ve iyi ki de aldırmamış bebişi sağsağlim doğdu umarım sizinde öyle olur ama bir doktora daha mutlaka ama mutlaka görünün..
Senin söylediklerini birkaç kişiden daha duydum inşallah doktor yanilmistir diyorum Allahtan diliyorum sağlıklı olmasını teşekkür ederim bu gece bana uyku yokBenimde başıma geldi böyle bi olay...
Kaçıncı hafta oldugunu hatırlamıyorum ama kızıma hamileyken dr beyninde su toplanmış dedi.almamız gerekiyo falan demedi.başka dr gittim hiç bi şey söylemedim bi anormallik var mi dedim yok dedi.bu arada çok dua ettim namaz kıldım tesbih çektim...şimdi kızım 4 yaşında hiç bi sorun yok gayet sağlıklı.bazen haftaya göre böyle fazla su birikmesi olabiliyomuş.mutlaka git başka doktora.öyle bi şey ki dr ultrasonla bakarken hissetim kötü bi şey söyleyeceğini Allah yardımcın olsun...
Merhaba,
Başka doktorlarada gittim bebeğimde hidrosefali varmış yaşamaz diyorlar sen staj yaptığında böyle doğan bebekler oldumu acabaBu sene 2 ay beyin cerrahide staj yaptığım için bu konuda biraz bilgim var. Bu şekilde beyinde su toplanmasına "hidrosefali" deniyor. Hastanede bu hastalığa sahip çocuklar vardı. Mutlaka başka bir doktora da kontrole gidi emin olun derim. Çünkü ciddi bir rahatsızlık bu.
Başka doktorlarada gittim bebeğimde hidrosefali varmış yaşamaz diyorlar sen staj yaptığında böyle doğan bebekler oldumu acaba
Öncelikle her durum aynı olmuyor bunu belirtmek isterim benim bebeğinin yaşama şansı yoktu sana öyle birşey dememisler benim kesindi yapilacak hicbir sey yoktu malesef bebegim yok artik ... sana ne diyorlar açıklık önemli kaç milim olduğu çok önemli tam olarak ne dedi doktorunMerhaba enigma şuan ki durumunuz nedir bende 6aylık hamileyim benimde bebeğim için aynısını söylediler ama alınması gerek yada yaşamaz gibi birşey söylemiyor doktor lar
Benim bebeğimin bir tarafı 11 diğeri 12 mm di başka hiçbir problemi yoktu birbuçuk haftada önden gidiyordu çok sağlıklı ydi...Çok üzüldüm gerçekten. .benim her saniyem bunu düşünerek geçiyır Üniversite hastanesine gidiyoruz şuan 10-11mm civarı sanırım kesin bişey söylemediler. Ultrasondaki doktor kendiliğinden kapanır diyo ... bebeğinin ki kaç mm di? Ve başka bir problemi varmıydı?
merhabalar 27 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrasonda beynin sol kısmında 11 mm genişleme cıktı baska bir uzmana gittim 9.3 mm ölçtü ve başka hiçbir anormallik cok saglılklı bir bebek dedi 3 doktor da ama cok sıkıntılıyım azab cekiyorum resmen sizin süreç nasıldı biraz bilgi verebilirmisinizBenimde başıma geldi böyle bi olay...
Kaçıncı hafta oldugunu hatırlamıyorum ama kızıma hamileyken dr beyninde su toplanmış dedi.almamız gerekiyo falan demedi.başka dr gittim hiç bi şey söylemedim bi anormallik var mi dedim yok dedi.bu arada çok dua ettim namaz kıldım tesbih çektim...şimdi kızım 4 yaşında hiç bi sorun yok gayet sağlıklı.bazen haftaya göre böyle fazla su birikmesi olabiliyomuş.mutlaka git başka doktora.öyle bi şey ki dr ultrasonla bakarken hissetim kötü bi şey söyleyeceğini Allah yardımcın olsun...
Merhabalar ben derya bursada yalıymerhabalar 27 haftalık hamileyim ayrıntılı ultrasonda beynin sol kısmında 11 mm genişleme cıktı baska bir uzmana gittim 9.3 mm ölçtü ve başka hiçbir anormallik cok saglılklı bir bebek dedi 3 doktor da ama cok sıkıntılıyım azab cekiyorum resmen sizin süreç nasıldı biraz bilgi verebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?