Anne karnında bebeğin beyninde su toplaması

Merhabalar nazan..
ben derya bursada yaşıyorum. En başta sakin olmanı ve üzülmemeni diliyorum. Benim de 21 haftalıkken bunlar başıma geldi. Senin gibi hamileliği m azab dolu bi şekilde geçti. Şuan 6 aylık bir kızım var Rabbime şükürler olsun ki çok sağlıklı. Bize de ölçümlerde 10.5 mm dediler en fazla .. senin ki de 11 aynı şekilde bizede başka bir anamoli yok sağlıklı idi bebeğimi z ve sonuç olarak sapasağlam doğdu. İnan ki bu konuda eminim ki senin bebeğindede hiçbişey şey yok. Eğer konuşmak istersen bana whatsapta yazabilirsin. 0553 247 78 93

deryacım canım çok sevındım cok şükür Allah bağişlasın kızını sana inşallah ben de alırım kuçağıma sağlam bir şekilde 3 ayrı doktora gittim sınırda yapılacak bişe yok böyle bebekler yüzde 90 sağlıklı doğuyor dediler inşallah bakalım teşekkür ederim içimi rahatlattın canım saol

Mrb 28 haftligim doktorum banada beyindeki sividam bahsetti 1.4 mm bi haft sonra tekrar gidicem duruma gore ayrintiliya giricegimi soyledi 2li testte bisiy cikmamisti bitik bi haldeyim dua etmektn baska carem yok .rabbim herkese sifa versin ckk zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…