Kesinlikle katiliyorum cnm .cogu Dr lara kalirsa ilk de normal iki uc kez tekrar etsin anca yaptirirlarBebek dusunen herkese tavsiyemdir! Kayip yasamayi beklemeden paraniza kiyip genetik tahlillerinizi trombofili panelinizi yaptirin!
Bunun belirtilerini beklerseniz cok aci tecrubeler sonucu ogrenirsiniz!
İlk bebegimin kalbi durmustu, doktorlar 2-3 tekrarlamadan gerek yok dediler hep. Beklemedim diger kayiplari testlerimi yaptirdim parasini verip.
Test sonuclari cikti doktorum pihtilasmam oldugunu soyledi igne kullanmalisin bundan sonraki gebeliginde dedi ve ben sonuclari aldiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.
Eger testleri yaptirmasaydim ikinci cocugumu kaybetmemek mucizeydi. Simdi cok sukur igne destegiyle de 5 aya girdik. Rabbim izin verirse saglikla kucagima da alirim...
1500 lira testleri yaptirdim. Testlerinyaptirmasaydim bu bebegim de kurtaj la sonuclanacakti 1500 lira kurtaja verecektim bir de bana acisi tramvasi bonus olacakti...
Cnm rabbim evladını sana bagıslasın inş.bende tüp bebekle hamile kaldım ama bebegimin kalbi durdu 9 haftalıkken doktorum aynı seyleri söledi patoloji sonucum temiz cıktı özellikle sordum kan pıhtılaşması vs yok dedi acaba bana sormadan mı yaptı testi anlamadım onu yok dedi.neyse ben üniversite hastanesinde yaptırmıstım cnm tıbbi genetik bölümü var acaba ücretsiz mi olur bana üniversite hastanesi ücretsiz dediler ama sen nerde yapturdın ve doktor istemeden mi yaptırdun ben şimdi gitsem doktor istemediği halde yaparlar mı acaba aklımda şüphe kalmasın istyorum ikinci kaybı hem madden hem manen kaldıramam imkanım hic yokBebek dusunen herkese tavsiyemdir! Kayip yasamayi beklemeden paraniza kiyip genetik tahlillerinizi trombofili panelinizi yaptirin!
Bunun belirtilerini beklerseniz cok aci tecrubeler sonucu ogrenirsiniz!
İlk bebegimin kalbi durmustu, doktorlar 2-3 tekrarlamadan gerek yok dediler hep. Beklemedim diger kayiplari testlerimi yaptirdim parasini verip.
Test sonuclari cikti doktorum pihtilasmam oldugunu soyledi igne kullanmalisin bundan sonraki gebeliginde dedi ve ben sonuclari aldiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim.
Eger testleri yaptirmasaydim ikinci cocugumu kaybetmemek mucizeydi. Simdi cok sukur igne destegiyle de 5 aya girdik. Rabbim izin verirse saglikla kucagima da alirim...
1500 lira testleri yaptirdim. Testlerinyaptirmasaydim bu bebegim de kurtaj la sonuclanacakti 1500 lira kurtaja verecektim bir de bana acisi tramvasi bonus olacakti...
Canim oncelikle basin sagolsun ne kadar canin yaniyor tahmin ediyorum...Cnm rabbim evladını sana bagıslasın inş.bende tüp bebekle hamile kaldım ama bebegimin kalbi durdu 9 haftalıkken doktorum aynı seyleri söledi patoloji sonucum temiz cıktı özellikle sordum kan pıhtılaşması vs yok dedi acaba bana sormadan mı yaptı testi anlamadım onu yok dedi.neyse ben üniversite hastanesinde yaptırmıstım cnm tıbbi genetik bölümü var acaba ücretsiz mi olur bana üniversite hastanesi ücretsiz dediler ama sen nerde yapturdın ve doktor istemeden mi yaptırdun ben şimdi gitsem doktor istemediği halde yaparlar mı acaba aklımda şüphe kalmasın istyorum ikinci kaybı hem madden hem manen kaldıramam imkanım hic yok
Hmm anladım cnm cok saol kürtaj öncesi kan aldılar ama ne için bilmiyırum kürtaj için kagıt vs imzaladım ama prosedür geregidir diye inan hic bakmadım.sadece 15 gün falan bekledim patoloji sonucum için o zamanda sordum pıhtılaşma yok dedi neye ddayanarak sölledi anlamadım.normal kan degerlerimde benm aptt her zaman yuksek kanda sıvılaşma yuksek demekmiş acaba buna rahmen bende pıhtılaşma olabilir mi diye şüpheye düşüyorum.verdigin detaylı bilgi içşn cok saol cnmCanim oncelikle basin sagolsun ne kadar canin yaniyor tahmin ediyorum...
Bahsi gecen kan pihtilasmasina bakilan test sadece univ hastanelerinde yapilan, sonucu 1-2 ayda anca cikan, genetik bir test. Trombofili paneli diye geciyor adi.
Devlet hastanelerinde bu testi en az 3 dusuk yasamadan yapmiyorlar. Gectim test yapmayi yuzune bile bakmiyorlar...
Benim gebelik takibim de ozel bir univ hastanesinde yapiliyordu zaten ayni hastanede genetik bolumunde yaptirdjm testleri. Sgk %50 sini ksrsiladi 2-3 bin civari normalde fiyati testlerin.
Hem esimin hem benim kromozom analizimiz, ve benim trombofili panelime bakildi...
daha once dusuk oykun yoksa ( 2 den fazla), genetik arastirma icin onay veriyorum kagidi imzalayip kan vermediysen, genetik labaratuvarinda ya da univ hastanesinde yaptirmadiyssn testlerini, ve 1-2 ay bekleyerek aldigin bir test sonucu yoksa, doktorun bu testi yapmamis demektir.
Zaten hic bir doktor yapmiyor bu testi kolay kolay. Sadece arastirilmasi gereken bir durumun varsa yapiyorlar iste... tekrar eden kayip vs
Normal kan degerlerinde plt filan bende de kan sulanmis gorunuyor ama farkli bir deger canim hic bir alakasi yok trombofiliyle...Hmm anladım cnm cok saol kürtaj öncesi kan aldılar ama ne için bilmiyırum kürtaj için kagıt vs imzaladım ama prosedür geregidir diye inan hic bakmadım.sadece 15 gün falan bekledim patoloji sonucum için o zamanda sordum pıhtılaşma yok dedi neye ddayanarak sölledi anlamadım.normal kan degerlerimde benm aptt her zaman yuksek kanda sıvılaşma yuksek demekmiş acaba buna rahmen bende pıhtılaşma olabilir mi diye şüpheye düşüyorum.verdigin detaylı bilgi içşn cok saol cnm
Canim benim mtfhr heterozigot olmasina ragmen igneye baslatti doktorum. Heterozigot pihtilasma yatkinligi demek homozigot pihtilasma var demek... muhtemelen senin de igne kullanman gerekecekkirmizigitar , merhaba canım trombofili paneli testi sonucun neydi senin benimkinde mthfr a1298c homozigot yazıyor. Tatildeyim sonucu burda öğrendim doktoruma gidemedim birde doktor için eşim ve benim kromozom analizimizin sonuçlarını bekleyeceğim. 25 nisanda vermiştik testleri 25 gün demişlerdi bu erken çıktı diğerleride hemen çıksa keşke
Sen kaç ay korundun ? Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk adetim biteli 3 gün oldu korunmayacaktım ama öncesinde yapılması gereken bir tedavi vardır belki diye vazgeçtimCanim benim mtfhr heterozigot olmasina ragmen igneye baslatti doktorum. Heterozigot pihtilasma yatkinligi demek homozigot pihtilasma var demek... muhtemelen senin de igne kullanman gerekecek
Canim ben 3 ay korundum doktorum en az 2-3 adet donemi gecirmem gerektigini soyledi bebegi kaybettigin haftaya gore filan degisiyor muhtemelen...Sen kaç ay korundun ? Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk adetim biteli 3 gün oldu korunmayacaktım ama öncesinde yapılması gereken bir tedavi vardır belki diye vazgeçtim
Benim 8+4 haftalıktı. Banada 2 3 adet dönemi dedi ama ben sabırsızımCanim ben 3 ay korundum doktorum en az 2-3 adet donemi gecirmem gerektigini soyledi bebegi kaybettigin haftaya gore filan degisiyor muhtemelen...
Hayir doktorunu dinle mutlaka. Sonra dusuk riski olur filan kalbi durmaz duser allah korusun yakin yakina iki kayip hem rahmi yorar daha uzun beklemen gerekir hem de maddi manevi cok yipranirsin...Benim 8+4 haftalıktı. Banada 2 3 adet dönemi dedi ama ben sabırsızım
Benim 10 ayda olmuştu korunmayı bıraksam hamile kalamazmışım gibi geliyorHayir doktorunu dinle mutlaka. Sonra dusuk riski olur filan kalbi durmaz duser allah korusun yakin yakina iki kayip hem rahmi yorar daha uzun beklemen gerekir hem de maddi manevi cok yipranirsin...
Benim kist sorunum vardi yumurtlama tembelligim vs hamile kalmam tedavisiz doktorlara gore mumkun degildi, buna ragmen 3 ay korundum. Cok sukur korunmayi biraktigim ay hamile kaldim.
Hic belli olmaz o biraz dinlendir vucudunu ayrica sogan kuru tavsiye ederim denedinmi bilmiyorum ama ben denemistim hamile kaldigim ay ki iliski olmamisti o ay sadece bir defa oldu umudum da yoktu ama olduBenim 10 ayda olmuştu korunmayı bıraksam hamile kalamazmışım gibi geliyor
Denemedim canım ne için kullanılıyor ? Hamile kaldığm ay normalden farklı olarak eşime l-arginine kullandırttım. O yüzden daha donanımlı bir hastaneden spermiyogram yaptırtacağım dönünce, kendimde sabah aç karna incir yiyeceğim yumurta sağlığına iyi diye okudumHic belli olmaz o biraz dinlendir vucudunu ayrica sogan kuru tavsiye ederim denedinmi bilmiyorum ama ben denemistim hamile kaldigim ay ki iliski olmamisti o ay sadece bir defa oldu umudum da yoktu ama oldu
Otlar kürler deneyebilirsin kesinlikle ysrdimci oluyor...Denemedim canım ne için kullanılıyor ? Hamile kaldığm ay normalden farklı olarak eşime l-arginine kullandırttım. O yüzden daha donanımlı bir hastaneden spermiyogram yaptırtacağım dönünce, kendimde sabah aç karna incir yiyeceğim yumurta sağlığına iyi diye okudum
Merhaba canım . Bende geçen hafta kasık ağrımdan ve lekelenmeden dolayı gittim meleklerim 7 haftalık olması gerekirken doktor 5 haftalık kadar olduğunu söyledi ayrıca keselerin oluşup içinde bir şey olmadığını göremediğini söyledi Çarşamba günü tekrar çağırdı gelişip gelişmediğine bakmak için İnşAllah Düşük gibi bir şey olmaz. düşük tehlikeminde olduğu söyledi Protestan tutunma ilacı içiyorum yanı sıra enfeksiyon ilacı Bu arada meleklerim ikiz ikisinide kaybetmek beni çok üzecek dualarınızı bekliyorum . Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder İnşAllahDüne kadar bende yavruma hamileydim kalp atışı icin dra gittigimde bebegin gerilediğini gelismedigini dolayısıyla alınması gerektiğini söylediler normalde 2 aylık olmasi lazimken 6 hftlikta kalmış. Dr söylediğinde şok oldum veren Allah alan Allah ama onu o ara dusunemiyo insan. icime düştüğü andan beri cok sevmistik Kuzumuzu ama nasip değilmiş napalım. Rabbim büyük tekrar nasip eder sağlıkla. Benim merak ettiğim konu neden gerileme olmuş olabilir dr patoloji sonucu gelsin görüşürüz dedi ama ne sigara içerim ne zararlı bisey yaptım gerçi dünyada içecek suyu yokmuş ama ilk bebek ilk kürtaj cok tuhaf geldi bana. Her şerde bi Hayır var diyerek kendimi teselli ediyorum rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin.daha ben bu halde üzülüyorsam eline alıp kokusunu duyup yitiren ler napsin rabbim yüreği yanan herkesin yar ve yardımcı si olsun.
Aranızda bu sorunu yasayan ve sonra bebek sahıbı olan oldumu ılk bebegım ılk kurtaj korkuyorum tekrar bebegım olmaz dıye gerci rabbım buyuk ısterse olur ama korkuyorum genede. bırde anne karnında bebek gelişimi olmaması sebepleri ne oalbilir acaba ?
Böyle şeyler hiç düşünme bence...Sen bebeğini kucağına alacağına İnan kalbini karartma..kızlar merhabalar bırsey sormak ıstıyorum bebegın kalp atımı durması hangı haftalarda daha rısklıdır yada oyle bırsey varmıdır en belırgın ozellıgı varmı bebgın kalp atımı durdugunu anlayabılırmı anneler
Bencede canım İnşAllah bir şey olmaz kucağına alırsın meleğinikızlar merhabalar bırsey sormak ıstıyorum bebegın kalp atımı durması hangı haftalarda daha rısklıdır yada oyle bırsey varmıdır en belırgın ozellıgı varmı bebgın kalp atımı durdugunu anlayabılırmı anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?