Benim 7. Hafta bitti ve kanamam var kalp atısıni aldık ama riskli beklıyorum ve cok korkuyorum.Merhaba. Kaçıncı haftadasınız? Ben de 7 olması gerekirken 5+2 .. beklemedeyim.belirsizlik çok zor...
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah herşey yolunadır.benim de şuanda 7 olması gerekiyordu.ama 5+2 çıkmıştı geçen hafta.rabbim sizinkini esirgesin.Benim 7. Hafta bitti ve kanamam var kalp atısıni aldık ama riskli beklıyorum ve cok korkuyorum.
Allah sabrını versin en hayırlı şekilde kucağını doldursun arkadaşım çok zorMerhaba arkadaşlar bende 21. Haftaya kadar sorunsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında gerileme başladı bebeğim bütün gelişimini tamamladı ama kilosu haftasına göre değildi. Bir sürü araştırmadan sonra sebebi belli olmayan nedenler.kıpır kıpırdi kızım take 28. Haftaya girdiğim sabaha kadar tekmeleri ni hissetmedim artık ozaman kadar tansiyonu 11 iken o sabah 14 oldu annelik hissettim kızımla ayrılma zamanı gelmiş. .doktor kontrolünde kalp atışları duyulmadi ve öldüğu söylendi. .Suni sancıyları doğum yapılmak istendi 16 saat çekilen sancı sonuç vermedi ve sezeryanlan meleğim ile kesiyor yolum ayrılıklar solandır. . .zor hele şimdi çok zor geliyor ekim 25 doğum zamanı kucağıma alma zamanı. .yinede rabbime şükürler olsun..
Ne kadar zor canım allah sabır versin yaşayacak ömrü yokmuş demek ki. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar bende 21. Haftaya kadar sorunsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında gerileme başladı bebeğim bütün gelişimini tamamladı ama kilosu haftasına göre değildi. Bir sürü araştırmadan sonra sebebi belli olmayan nedenler.kıpır kıpırdi kızım take 28. Haftaya girdiğim sabaha kadar tekmeleri ni hissetmedim artık ozaman kadar tansiyonu 11 iken o sabah 14 oldu annelik hissettim kızımla ayrılma zamanı gelmiş. .doktor kontrolünde kalp atışları duyulmadi ve öldüğu söylendi. .Suni sancıyları doğum yapılmak istendi 16 saat çekilen sancı sonuç vermedi ve sezeryanlan meleğim ile kesiyor yolum ayrılıklar solandır. . .zor hele şimdi çok zor geliyor ekim 25 doğum zamanı kucağıma alma zamanı. .yinede rabbime şükürler olsun..
Merhaba arkadaşlar bende 21. Haftaya kadar sorunsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında gerileme başladı bebeğim bütün gelişimini tamamladı ama kilosu haftasına göre değildi. Bir sürü araştırmadan sonra sebebi belli olmayan nedenler.kıpır kıpırdi kızım take 28. Haftaya girdiğim sabaha kadar tekmeleri ni hissetmedim artık ozaman kadar tansiyonu 11 iken o sabah 14 oldu annelik hissettim kızımla ayrılma zamanı gelmiş. .doktor kontrolünde kalp atışları duyulmadi ve öldüğu söylendi. .Suni sancıyları doğum yapılmak istendi 16 saat çekilen sancı sonuç vermedi ve sezeryanlan meleğim ile kesiyor yolum ayrılıklar solandır. . .zor hele şimdi çok zor geliyor ekim 25 doğum zamanı kucağıma alma zamanı. .yinede rabbime şükürler olsun..
Cok gecmis olsun canim..cok yaygin bu kalp atisi durmasi Allah bir daha yasatmasin duasi ile insan bir daha umutlanip deniyorsun ama iste kismet benim de 2. Kez oldu Allah yardimcimiz olsun..
Geçmiş olsun evet Can'ım gebelık hormonların devam ettıgı için normal demıstı bana da doktorumArkadaşlar selam,
Geçen sene ekim ayında kürtaj oldum 6 haftalıkken kalbi durmuştu.1 yıl bekledim tekrar hamile kaldım fakat yine aynı şey 6 haftalıkken gelişimi durmuş kürtaj olmam gerekiyor. 2 haftadır bekliyorum kendi kendine düşer diye çünkü kürtaj olmak istemiyorum kaldıramam . Benim sorum hala MİĞDEM ÇOK BULANIYOR bişey yiyemiyorum. Bu normal mi ?
HımmGeçmiş olsun evet Can'ım gebelık hormonların devam ettıgı için normal demıstı bana da doktorum
Can'ım Allah yardımcın olsun 10 günkadar bekledim sonra kanama oldu ve düşük . Adet kanamandan daha çok olucak kanama ozaman düşüyor demektir. Tabiki herkezın bunyesı farklı inşallah senınkı uzun sürmez. Bence işe başlaman daha ıyı olacaktır kafan dağılırDaha ne kadar beklemeliyim düşmesi için? elif_ay sen ne kadar bekledin ve düştü?
Boyle olup bebegi kurtulan var mı normalde gobekten 9 ay iğne vurulup saglıklı doguran cok ama gec mi kaldım acaba 3 dusuk olmadan doktorlar bu testleri istemiomus bile gercekten basa gelmeden bunlardan haberi bile olmuo insanın
Gec kalmadin canim yiyecek ekmegi varsa Allah izin vermisse ne yaparsan yap olur..yoksada hersey bahane..rahat ol ben reglim 5 gun gecti test yaptim gebelik cikti hemen ertesi gun gittim ve ilaclarima basladim...gene 6.haftayi atlatamadik...Boyle olup bebegi kurtulan var mı normalde gobekten 9 ay iğne vurulup saglıklı doguran cok ama gec mi kaldım acaba 3 dusuk olmadan doktorlar bu testleri istemiomus bile gercekten basa gelmeden bunlardan haberi bile olmuo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?