Anne karnında bebek gelişiminin durması neden olur :(

Benim 7. Hafta bitti ve kanamam var kalp atısıni aldık ama riskli beklıyorum ve cok korkuyorum.
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah herşey yolunadır.benim de şuanda 7 olması gerekiyordu.ama 5+2 çıkmıştı geçen hafta.rabbim sizinkini esirgesin.

Merhaba arkadaşlar bende 21. Haftaya kadar sorunsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında gerileme başladı bebeğim bütün gelişimini tamamladı ama kilosu haftasına göre değildi. Bir sürü araştırmadan sonra sebebi belli olmayan nedenler.kıpır kıpırdi kızım take 28. Haftaya girdiğim sabaha kadar tekmeleri ni hissetmedim artık ozaman kadar tansiyonu 11 iken o sabah 14 oldu annelik hissettim kızımla ayrılma zamanı gelmiş. .doktor kontrolünde kalp atışları duyulmadi ve öldüğu söylendi. .Suni sancıyları doğum yapılmak istendi 16 saat çekilen sancı sonuç vermedi ve sezeryanlan meleğim ile kesiyor yolum ayrılıklar solandır. . .zor hele şimdi çok zor geliyor ekim 25 doğum zamanı kucağıma alma zamanı. .yinede rabbime şükürler olsun..

Allah sabrını versin en hayırlı şekilde kucağını doldursun arkadaşım çok zor

Ne kadar zor canım allah sabır versin yaşayacak ömrü yokmuş demek ki. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Cok gecmis olsun canim..cok yaygin bu kalp atisi durmasi Allah bir daha yasatmasin duasi ile insan bir daha umutlanip deniyorsun ama iste kismet benim de 2. Kez oldu Allah yardimcimiz olsun..

Amin acı olan kalp durması ilk 3 ayda çok karşılaşılan bir durum ama doğuma yakın olunca fena oluyorsun ..ama doğuma 2 gün kala olan arkadaşları okudum burda ve benim açım hafif geldi kendimi unuttum inanin..Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Arkadaşlar selam,
Geçen sene ekim ayında kürtaj oldum 6 haftalıkken kalbi durmuştu.1 yıl bekledim tekrar hamile kaldım fakat yine aynı şey 6 haftalıkken gelişimi durmuş kürtaj olmam gerekiyor. 2 haftadır bekliyorum kendi kendine düşer diye çünkü kürtaj olmak istemiyorum kaldıramam . Benim sorum hala MİĞDEM ÇOK BULANIYOR bişey yiyemiyorum. Bu normal mi ?

Geçmiş olsun evet Can'ım gebelık hormonların devam ettıgı için normal demıstı bana da doktorum

Can'ım ben normal yolla düşürdüm düşüğün 3. Gününden sonra çok kanamam oldu içerde parçada kalmamıştı fakat doktorum rahim duvarın kalın içeriyi temizleyelım dedı yada 4 gün sonra gel birdaha kontrol edelım normale donmedıyse yıne işlem yapılması gerekiyor dedı bende süreklı gıtmekten bıkmıştım 1 dk içinde sadece iğne vurarak temizledi kanamam Filan kalmadı. Bende senın gıbı kürtaj olmamak için elinden gelenı yaptım ama böyle daha çok yıprandım . Hatta doktor a sordum neden hemen kürtaj dıyorsunuz kendı dusmesını beklemek daha iyi degılmı dedım o da işte süreci hızlandırmak için dedı aklında olsun Can'ım . Kanamam geldıkten hemen sonra düştü çok kolay oldu Ağrı bile gıttı fakat sonrasındakı kanama ve doktor seansları yıpratıcı oldu

2 haftadır bekliyorum düşer diye ama olmuyo. Boşu boşuna miğdem bulanıyo. Çok zayıfladım. Ev işlerini bırak kızıma kendime eşime bakamıyorum, hem Niğde bulantısından hem de moral bızukluğundan. Annem bekle biraz daha diyo kendi düşer diyo ama benim sabrım kalmadı. Öğretmenim çalışıyorum bu psikolojiyle yarın nasıl gidicem okula bilmiyorum. Kürtaj masasındaki hal çok kötü ve sonrasındaki ağrılarım. Üstelik kürtaj Rahim dokularına çok zarar veriyor. Hayatım çok kötü sağlığıma kavuşmak istiyorum

Daha ne kadar beklemeliyim düşmesi için? elif_ay sen ne kadar bekledin ve düştü?

Daha ne kadar beklemeliyim düşmesi için? elif_ay sen ne kadar bekledin ve düştü?
Can'ım Allah yardımcın olsun 10 günkadar bekledim sonra kanama oldu ve düşük . Adet kanamandan daha çok olucak kanama ozaman düşüyor demektir. Tabiki herkezın bunyesı farklı inşallah senınkı uzun sürmez. Bence işe başlaman daha ıyı olacaktır kafan dağılır

Kızlar 3 eylul son adetim bugun bebegim 7+2 olması gerekirken 3 gun once 5+1 cıktı sok olduk daha önce bole bişey duymamıstık hiç doktor 2 şık var dedi gec dollenme ya da bebek 5. Hafta gelişimini durdurmus o gun kan testi 6659 cıktı 2 gun sonra 7454 bir umut var dedi bugun gittim 3 gunde 2 gun buyumus 5+3 olmus cok arastırdm sanırım kan pıhtılaşma sorunu daha önce bilseydim keşke gen testi yaptırsaydm ama insanın basına gelmeden bilmiyor bugun progestan ve coraspirine basladım yarında akdeniz ünv prof dan gun aldm gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam eğer igneye başlarsa hersey yolunda gidip onun degeri bile onemliymiş

Boyle olup bebegi kurtulan var mı normalde gobekten 9 ay iğne vurulup saglıklı doguran cok ama gec mi kaldım acaba 3 dusuk olmadan doktorlar bu testleri istemiomus bile gercekten basa gelmeden bunlardan haberi bile olmuo insanın

Boyle olup bebegi kurtulan var mı normalde gobekten 9 ay iğne vurulup saglıklı doguran cok ama gec mi kaldım acaba 3 dusuk olmadan doktorlar bu testleri istemiomus bile gercekten basa gelmeden bunlardan haberi bile olmuo insanın

Ilk gebeligin mi arkadasim insallah iyi olursun...evet var karsi komsum bir bebegini 9 ay igne sonra bebek ikinci hemen olursa igne gerekmiyormus o da hemen istedi ve iki oglu masallah...benim 3 dusugum kalp durmasindan 3. Cuma kurtaj oldum iste..3. De gobekden hemen igneye basladigim halde 7+6 iken 6.haftada gelisim durmusdu..iste ole sormak istedigin varsa bildigim ve yasadigim kadari yardimci olurum...

Gec kalmadin canim yiyecek ekmegi varsa Allah izin vermisse ne yaparsan yap olur..yoksada hersey bahane..rahat ol ben reglim 5 gun gecti test yaptim gebelik cikti hemen ertesi gun gittim ve ilaclarima basladim...gene 6.haftayi atlatamadik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…