- Konu Sahibi melegimtoprak
-
ya bende bıse sorabılırmıyım bunun belırtılerı varmı yanı bızler belırtılerle anlayabılırmıyız bende 2 aylık hamıleyım ama problemlı bı hamılelıgım var ve gecen gıtıımde kalp atısları cok yavsdı kasıklarım cok agrıo dusuk tehlıkemde var artı bıde bebegın kesesının etrafında kan kesesı var bu benı cok korkutuyo acaba belırtılerı vermıs paylasırsanız cok sevınırım
herkese cok gecmis olsun evet bende bebegimi ksybettim 11 haftalik bugun yarin kurtaj olucam kurtaj olanlara bir sorum olucak kurtaj olduktan sonra kac gun kanamaniz oluyor cok agri falan oluyormu arkadaslar cvp verirmisiniz pazartesi ise baslamaliyim beni ayinlayirsaniz sevinirim
cok sago bilgilendirdigin icin simdi doktorumla gorustuk hftaya cuma kurtaj olucam bu benim ikinci ilkini dusurdum buda boyle oldu, olsun saglik olsun rabbim hayirlisini sagliklisini versinde gerisi bos cok zor ama sabir
slm bende 2ay önce kaybettim bebeğimi 12 haftalık olmuştu kalbi durdu ve aldılar.
allah kimseye yaşatmasın...ben heycanla dr.kontrole gidiyorum bide cinsiyeti belli olurmu diye ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim...
ben 2 bucuk yilda 3 tane bebisimi kaybettim o kadar caresizimki anlatamam en son kan pihtilasmasi testi yaptircam umudum o kaldi artik
canm çok geçmiş olsun...bende 2ay önce kürtaj oldum 12haftalık bebeğimin kalbi durdu.
çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?