S sudenurten Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2012 94 0 16 Ankara 13 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elenanet #21 Hanımlar, Çocukların kolik sorunununa karşı harika bir albüm tavsiye edebilirim size; Buzuki Orhan'ın "KOLİK" albümü...
Hanımlar, Çocukların kolik sorunununa karşı harika bir albüm tavsiye edebilirim size; Buzuki Orhan'ın "KOLİK" albümü...
jotorofikgadin Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2017 13 8 1 39 25 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elenanet #22 Benim henüz dinletmeme çok var ama metal müzik seven biri olarak isim Zor. Çok aşı bı çocuk olabilir
Z Z P Mucizelerimmm🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2016 9.328 En iyi cevaplar 1 12.166 148 30 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elenanet #23 Tartismak icin kesinlikle yazmiyorum kizlar ilk once bunu belirteyimde.. Herkesin fikrine saygim sonsuz. Ben hamileligim boyunca evladima Kurani Kerimi okuyup onu dinletmeyi dusunuyorum. Allah nasip ederse.
Tartismak icin kesinlikle yazmiyorum kizlar ilk once bunu belirteyimde.. Herkesin fikrine saygim sonsuz. Ben hamileligim boyunca evladima Kurani Kerimi okuyup onu dinletmeyi dusunuyorum. Allah nasip ederse.