anne karnında gelişmiyor. arkadaşım çok üzgün.:(((

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
393
4
96
Adana
( çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği anne karnında gelişmiyor. 4 aylık oldu ve kolları bacakları gelişmiyor. birde ciğerininde 4 aylık bebeğe göre gelişmediğini söylemiş dr. ilk gebeliği düşükle sonuçlandı. şimdiki gebeliği de böyle. dru 2 hafta sonra gelmelerini ve hamıleliğin sona erdirilmesi gerektiğini söylemiş. aksi taktirde sakat yada fazla yaşayamıcanı belirtmiş. arkadaşım canlı ona kıyamam diyor 6 aya kadar yolu varmış. yani aldırılabiliyormuş. size sormak istediğim böyle bir durumla karşılasanınız veya yakınınız versa tecrübelerinizi paylaşmak istiyorum. biz bir ümit 6. ayına kadar beklesin bir mucize olabilir diyoruz. cana kıymamak adına. diğer yandan da düşünüyoruz çok zor olacak anne ve bebek açısından. offf çok moralimiz bozuk. (

aynı durum ilk gebeliğimde benimde başıma geldi her ne yaptıysam bebeğimi kurtaramadım 5 ay beklediğim ben ama inanın bi faydası olmuyor çünkü 3 aylıkken veriyor zaten sinyallerini anneye zarar vermeye başlıyor bir müddet sonra zaten doktorlarda müsede etmiyorlar bu duruma eğer sonuçtan eminse yapacak bişi yok kaderimiz sanırım çekiyoruz benimde ikinci gebeliğim şimdi salı günü yıkıldım yine ense kalınlığı 6mm dedi doktor korkarak bende cumartesi günü başlıcam artık prof ları aşındırmaya iyice kesinleşsin bakalım içimde hep bi umut var ama kısmet yazgıdan başkası olmuyor işte arkadaşına destek ol bence hatta söyle oda katılsın bu klübe aynı durumda çok kadın var bi nebze olsun rahatlatıyor insanı yanlız olmadığını bilmek inan çok üzüldüm allah şifalar versin..

canım en son görüşmemizde ankaradaki drlara gideceğini söyledi. uyuyamıyor kaç gündür. destek olmaya çalışıyorum elimden geldikçe. ama çok üzgün. acaba çok istiyorum diye mi olmuyor diyor. ( aldırmıcakmış ne olursa olsun aldırmıcam diyor ilk gebeliği de düşükle sonlanmıştı şimdide böyle oldu. çok üzgünüz. yapcak bişe yok öylemi? hala bir umut taşıyor içinde. o da yok olursa ne olur bilemem. Allah sabır versin size de yardımcınız olsun. tüm isteyenlere hayırlısıyla Rabbim evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

ondan başka bağışlayıcımız yok elbetteki onun takdiri sorgulanmaz ama tek yardım isteyeceğimiz tek sığınacağımız hiç şüphesizki o dur. Hepimize yardım etsin bende bugün gidicem son durumunu öğrenmek için umarım herşe kötü bir şakadan ibaret olurda ben bunları hiç yaşamamış olurum allah her ikimizide her isteyenede evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin, elbetteki kimse evladından vazgeçmez en iyisini yapıyor arkadaşın ama kendini üzerek isyan ederek değil şükrederek tevekkül ederek beklesin bebeğinin yollarını ona tek tavsiyem budur arkadaşım.. Umarım iyi haberlerimizi de paylaşmayı nasip eder rabbim!

DİLEK canım iyi haberini bekliyorum. inşallah dediğin gibi olur da benim arkadaşım için de bir umut olursun sende.

rabbim yardımcısı olsun dualarımız onunla ınsallah bebegını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…