ANNE KARNINDA KALP ODACIK DARLIĞI VE FETAL EKOKARDİYOGRAFİ

promesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
167
86
48
41
İstanbul
Merhaba kızlar lütfen bilen birileri bana yardımcı ve destek olsun🙏🏻 25 haftalık gebeyim ayrıntılıda doktor kalp odacıklarından birinin daha küçük olduğunu İlerde kalp damarlarında daralma olabilir filan dedi fetal ekokardiyografı yaptırmamızı söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mi süreç nasıl ilerledi? Kime gidelim ne yapalım :( ağlamaktan Helak oldum

Merhaba kızlar lütfen bilen birileri bana yardımcı ve destek olsun🙏🏻 25 haftalık gebeyim ayrıntılıda doktor kalp odacıklarından birinin daha küçük olduğunu İlerde kalp damarlarında daralma olabilir filan dedi fetal ekokardiyografı yaptırmamızı söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mi süreç nasıl ilerledi? Kime gidelim ne yapalım :KK43: ağlamaktan Helak oldum
Riskli gebelik uzmanıyla görüştünüzmü perinatolog la yani

Evet o söyledi bu durumu ve profesöre yönlendirdi eğitim arwştoemaya
Ben yaşamadım ama bir yerde okumuştum bu tür vakalarda anne karnında müdahaleyle düzeldiğini içinizi ferah tutun belki hiç bir müdahaleye gerek kalmayacak şu an sizin için en zararlı şey stres inanın biliyorum belirsizlik kötü ama geçecek dualarla Rabbim işini bilen iyi doktorlarla karşılaştırsın sağlıkla gelsin dünyaya

Ben yaşamadım ama bir yerde okumuştum bu tür vakalarda anne karnında müdahaleyle düzeldiğini içinizi ferah tutun belki hiç bir müdahaleye gerek kalmayacak şu an sizin için en zararlı şey stres inanın biliyorum belirsizlik kötü ama geçecek dualarla Rabbim işini bilen iyi doktorlarla karşılaştırsın sağlıkla gelsin dünyaya
Çok teşekkürler çok sağ olun Allah yardımcım olsun dünyam yıkıldı basıma :(

Çok teşekkürler çok sağ olun Allah yardımcım olsun dünyam yıkıldı basıma :KK43:
Yok bak öyle deme beterin beteri var nolur kendini topla dua et Allah büyük beter dertlerden kötüsünden korusun üzüldükçe içindeki can da üzülüp strese girmesin vardır çaresi inşallah güzel haberlerle gel inşallah

Back
X