anne karnındaki bebeğe nasıl kilo aldırırız...

Tahin kalsiyum deposu hemde besleyici pekmezli ye dedi doktorum da. bir de süt ve muz birlikte çok iyiymiş bebise.

Bu muz, pekmez, tahin vs.anneye de kilo yapmıyor mu? Yoksa sadece bebeğe mi gidiyor?

Arkadaslar ben 29 hafta 5 gunluk hamileyim bebegim daha 1300 agirliginda kilo almasi icin ne yapmaliyim.suan pekmez kullaniyorum ama ise yarayip yaramayacagini bilmiyorum.aranizda deneyen var mi

Bence 3250 gayet ideal bir kilo. Sağlıklı olsun yeter.
Kilosu az bile olsa hemen o açığı kapatır iyi beslendikten sonra.

Benim bebeğim 34. Haftasında 2350 idi doktor haftasına göre iyi dedi. Herkes bebeğinin sağlıklı olduğu ve olması için Allah'a dua etmeli bence. Milletin bebeği 2300 doğuyor 3-3.5 kilo yeterli bence

Arkadaslar ben 29 hafta 5 gunluk hamileyim bebegim daha 1300 agirliginda kilo almasi icin ne yapmaliyim.suan pekmez kullaniyorum ama ise yarayip yaramayacagini bilmiyorum.aranizda deneyen var mi
Canım bebekler 29. Haftasında 1150 gram civarı oluyolar senin bebeğin gayet iyi dert etme

Arkadaşlar 30 haftalık hamileyken bebeğim 1500 gr di 32 .haftaya girdik tartya çıktm hiç kilo almamışım bebeğinin kilosu normalmi sizce

Selam
Ben hamileliğim boyunca sabahları günlük süt ceviz roka yoğurt yedim
Bebeğim maşallah 4.100 gram doğdu
Tavsiye ederim sanada
Hayırlı doğum olsun inş

Arkadaşlar 30 haftalık hamileyken bebeğim 1500 gr di 32 .haftaya girdik tartya çıktm hiç kilo almamışım bebeğinin kilosu normalmi sizce
Gayet normal canım hatta bebeğin bir hafta önden gidiyo :)

Bugün kontrole gittim bebeğim 37 hafta 4 günlük. Doktorum tahminen 3000 gram olduğunu söyledi :)

Allah nazardan korusun cnm bende 34 haftalık oldum kontrolde 2650 çıktı inş 3 kilo oluruz ya
Amin canım. Olur çünkü benim 34 haftalıkken 2350 idi. Şimdi 39 haftalığım sancılarım var hadi hayırlısı :)

Kızlar ben hamileliğimde deli gibi muz yedim. Sabahları mutlaka 2 haşlanmış yumurta yedim.Bebek kilo alsın diye değil de canım çektiği için. Günde 3-4 tane muz yiyordum. Hiç Kabızlık yapmadı bende. Günde iki kere büyük tuvalete çıkıyordum Ayıptır söylemesi. Bebeğim 4400gr 52 cm doğdu hem de preklampsi olmama rağmen. Vitamin ve kan ilacımı pek düzenli kullanamamıştım süt içemiyordum midem almıyordu, yoğurtta öyle. Pekmez filan da yemedim ama muz ve yumurta hiç aksatmadım. Bebeğim doğar doğmaz hormonlarına baktılar kilolu diye ama hepsi normal çıktı çok şükür. Bir de ben bol bol soluma yattım bebeğime çok kan gitsin diye o da çok fayda ediyor. 38+3 te sezaryen oldum bebeğim ters durduğu için. 40 haftayı doldursaydı 5 kilo olurdu Demişti doktorum. Bir de genetik Faktörler var tabi ben de 4300gr doğmuşum. Önemli olan kilo da değil zaten. Sağlıklı olsunlar. Güzel Doğumlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…