- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
Canım bebekler 29. Haftasında 1150 gram civarı oluyolar senin bebeğin gayet iyi dert etmeArkadaslar ben 29 hafta 5 gunluk hamileyim bebegim daha 1300 agirliginda kilo almasi icin ne yapmaliyim.suan pekmez kullaniyorum ama ise yarayip yaramayacagini bilmiyorum.aranizda deneyen var mi
Gayet normal canım hatta bebeğin bir hafta önden gidiyo :)Arkadaşlar 30 haftalık hamileyken bebeğim 1500 gr di 32 .haftaya girdik tartya çıktm hiç kilo almamışım bebeğinin kilosu normalmi sizce
Teşekkür ederim cnm:)Gayet normal canım hatta bebeğin bir hafta önden gidiyo :)
Teskkrler cnm bende deneyim inş işe yarar ilk çocuğum 2 kilo doğdu bu biraz kilolu olsun istiyorumSelam
Ben hamileliğim boyunca sabahları günlük süt ceviz roka yoğurt yedim
Bebeğim maşallah 4.100 gram doğdu
Tavsiye ederim sanada
Hayırlı doğum olsun inş
Allah nazardan korusun cnm bende 34 haftalık oldum kontrolde 2650 çıktı inş 3 kilo oluruz yaBugün kontrole gittim bebeğim 37 hafta 4 günlük. Doktorum tahminen 3000 gram olduğunu söyledi :)
Amin canım. Olur çünkü benim 34 haftalıkken 2350 idi. Şimdi 39 haftalığım sancılarım var hadi hayırlısı :)Allah nazardan korusun cnm bende 34 haftalık oldum kontrolde 2650 çıktı inş 3 kilo oluruz ya
Hayırlı doğumlar nasip etsin inş allh cnmAmin canım. Olur çünkü benim 34 haftalıkken 2350 idi. Şimdi 39 haftalığım sancılarım var hadi hayırlısı :)
Saol canım. Sanada hayırlı doğumlar inşallah :)Hayırlı doğumlar nasip etsin inş allh cnm
Saol canım. Sanada hayırlı doğumlar inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?