anne karnındaki bebeğe nasıl kilo aldırırız...

ay en zayıfta benimki galiba 31 haftam bitiyor ve bebişim 1320
dr.normal dedi ama bana da zayıf geldi.
o noral dedğ için kafama takmıyordum pek ama
annem falan çok zayıf diyor eşimde öle
burayıda okuyunca gözüm korktu valllbende denicem pekmezi inş.

Son düzenleme:
benimki daha 27 haftalik ve 1 kilo 85 gr ama ben fazla kilolu dogmasini istemyorum sagligi yerinde olsun yeter..kilolu olmasi iyi bisiy degilki..zayif olursa dogumda kolay olur...3.kiloyu gecsin yeter

ben bugün dr.a gittim.bana tam söylemiyor, 3 kilo civarı diyor ama ufak olduğunu ima ediyor.moralim bozulmasın diye tam bişey demiyor.bugün iğne yaptı,artık kilo almıyor perşembe alalım dedi.açıkçası moralim bozulmadı değil.şimdiye kadar herşey güzel gidiyodu son haftalarda kilo alması durdu:çok üzgünüm:

Benimki acaba fazlamı 25+4 te 1005 gr

benim doğduğum gibi doğucaksa bebeğim,bana allah şimdiden kolaylık versin :)akşam 7 de doğuma girmiş annem,ertesi gün öğlen 13 de,3800gr ve TERS bir şekilde normal doğumla dünyaya gelmişim
ama şu sen kaç kilo doğduysan,kızın da o kilo da doğar hiç gerçekçi gelmiyor bana

ben kansızlık için gunde ıkı yemek kasıgı pekmez yıyorum 33 haft bebişim 2100 gr dı bence bebge kılo aldırdıgını sanmıyorum

bence de kilosu normal ve zayıf bebek daha çabuk kilo alıyor doğduktan sonra kilolu bebeğe göre...çıkınca varsın küçük olsun daha tatlı olur hem hemen toparlanıyorlar kilolu bebklere göre...

36 haftalık olduk bugun dr kontrolumuz vardı bebişim 3000gr dedı dr pekmezi yemeye devam gecelerı sut içmeye basldım her gece bır bardak sut içiyorum cok fazla su ıcıyorum gecelerı uyanıp uyanıp su içiyordum şimdi bır bardak sut dıger uyandıgım zamanlarda ıse su içiyorum bırde bıldırcın yumurtası yıyın derım

Tüm hamile arkadaşlara sesleniyorum,
yatarken baş ucunuza süt kutusunu koymayı unutmayın, gece kalkınca su içmek yerine süt içerseniz bebeğiniz daha iyi gelişir. sabaha kadar enerjiye ihtiyacımız olmadığından vücut gıdayı anneye değil bebeğe kullanıyor. deneyin görün.

2-3 haftadır keçiboynuzu pekmezi sabahları aç karına alıyorum.bebeğim güzel kilo aldı bu süre içinde... tavsiye ederim...

Bende pazartesi kontrole gittim 35 haftamızdayız bebeğimin kilosu 2,150 gr doktor dedi küçük doğacak 2,5 kg falan olur dedi ...
Bende okadar çok yiyorum neden küçük dedim yemenle alakalı değil onun yapısı böyle yani minyon tiplimi dedim evet dedi bende her sabah ve her gece 1 bardak ballı süt içiyorum ...Üzülmedim desem yalan olur ama sağlıklı olması daha önemli benim için ..bari 2,800 falan olsa diyorum

uf ya, benim kızıma da küçük diyor doktor ki, 30 haftalıkken 1,250kg idi. kendimi suçlu hissediyorum bu sefer de, mide bulantısı kusma yüzünden ben çok beslenemiyorum. süt içiyorum-yoğurt hatta şimdi pekmez de içiyorum, uf korkuyorum ya, sağlıklıymış ama kilosu çok değil. inşallah yanılma payı vardır. baksanıza yanılma payı var dediğiniz de az bişey değil yani...

bnmde bugün doktor kontrolüm vardı 36.hafta bitti bebişim 2600 gram çıktı 31.haftamda 2000 grdı.neden gelişmedi bebişim bilemiyorum doktor normal dedi ama ben 3500 üzerinde doğmasını istiyorum.ne yapmalıyım

merhaba anne adaylar ben de dün doktora gittim 36 haftalık yani 35+5 ,bebeğimin kilosu 2352 gr benim bebğim de küçük 28.haftaya kadar hep 1 hafta 10 gün gibi gelişimi önde gidiodu ne olduysa anlamadım bebeğim şuanda geride izlio gelişimi ben de çok üzüldüm ama herşeyden önce inşallah sağlıklı olsun önemli olan o,ama ben de zayıf doğarsa hastalıklara yakalanma riski yüksek olur diye korkuyorum.ben de pekmeze başladım sabahları aç karnına artık bu saatten sonra ne kadar işe yarar bilmiom.bu konuda başka bilgisi olan var mı?varsa çok fazla vaktimiz yok hemen yazarsa sevinirim.teşekkürler.herkese sağlıklı kolaycacık doğumlar diliyorum..

Yorumlarin çogunda sut yazilmis. Evet bende sut diyorum bebegin kilo almasi için faydali, evet sutle muz tavsiye ederim sutu tek bsina icemeyenler için..
hiç sut içemeyenler iicinde yogurt petmez..

ben de 35.haftada doktora gittim o zaman 2 kg'dı bebişim.hatta ben de başlık açmıştım ne yapabilirim diye.ben hamileliğim boyunca süt ve yoğurdu hiç eksiltmedim.ama ilk başlarda her gün keçiboynuzu içiyordum ama onu bir süredir bıraktım.benim bebeğim de2,5 kg doğacak gibi amaen önemlisi bebişlerimizin sağlıklı olması arkadaşlar.muz yemeye başladım.bol bol sebze tüketmeye çalışıyorum.cuma günü tekrar kontrolümüz var.bakalım kaç kilo olmuş balım.

merhaba arkadaşlar benim oğlum şimdi 3 yaşında hamileyken 34ten itibaren kilo almamıştı ve 2 kilo doğdu şimdi tekrar hamileyim oda öyle olacak diye ne varsa yiyorum sabah aç karnına 3 kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyorum 1 saat sonra bol peynirli bir kahvaltı arkadan süt (günde 1 litre) ceviz , 2-3 porsiyon meyve , sebze , evde mayalanmış 1-2 kase yoğurt tatlı türü şeylerde canım çekiyor birde proteini mutlaka almaya çalışıyorum aslında günde 1 tane haşlanmış yumurta yesem çok iyi olacak kızlar bu arada bana kadın doğum doktorum birde oğlum için çocuk doktotumuz kesinlikle uhtli süt içme dedi bende marketlerde satılan günlük pastörize süt tüketiyorum eltimin oğlu 4 kilonun üzerinde doğmuştu ne yedin diye sordum meyveyi çok tüketmiş karpuz falanda kilo aldırıyormuş ben öyle çok tombiş olmasını istemiyorum 2buçuk ile 4 arası doğsun yeter sağlıklı olsun yeter çünkü zayıf bebek inanın çok zor tutamıyosun emzirmek bir dert Allahım herkese sağlıklı bebek doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…