Anne kelimesini duydugumda kalbim sızlıyor..

Sağol canimm kardesim rabbim hepimize sabir versin yeni tv de izledim doğal yolla gebelik olusumu hizla düşüyor mus hata 3 yila kadar dogal yolla gebe kalmak % 10 düşüyor mus İste ahir zaman

Canimm ya cok üzüldüm eminimm evlat acisi cok farklı rabbim sabir versin

Daha yasin cok ufak.
Kendinize yonelin biraz.cift halinde keyif alacaginiz seyler yapin.
Farkinda olmadan stresinden kurtulursan daha rahat olursan ve nasipse gelir bebeginiz.
Ben 16 yaşından beri bu hastalikla uğraşıyorum canimm herkse ergenlik cağinda adet olma konularinj konusunca ben başimi öne eğerdim bi kusur mus gibi nisanlanincada hep derdim ne halt ettim evlenip anne olamayacam diye icime doğmuştu adeta 8 yil oluyor bu aciyi cekeli en cok ta miletin kendi profilinde bebeklerini paylasmalari esimde yigenlerini paylasiyor belkide benimm yuzumden baba olamayacak

Tip cok ileri ve Allah büyük. Olmuyorsa da vardir bir hayir.seni anlamam belki mumkun degil ama teyzeminde bebegi olmadi yillarca istedi esini ameliyata ikna icin cabaladi sonra akla gelmez ole isler yasadi ki Allah bilmis vermemis dedi.
Hic umudunu kaybetme.
Bu iste cok uzman doktorlar var fikir al mailles.allah gonlune gore versin

Estağfurullah canım olurmu oyle sey dert hepimizim derdi derdimiz ortak kardesim.Bu arada tedavi goruyormusun canim sen
Canimm simdilik biraz kendimi toparlamaya calisiyorum 3 . denemeye 1 yil koymayi düşünüyorum sanirsam aralik yada subatta tekrar baslayacam

bu da yenı çıktı yahu sorun yok ama çocuk olmuyor baska doktorlara falan gıttınız mı pekı?
Ben cok doktora gittim canim izmirde gitmedigim hastane ve prof. Kalmadi laporoskopi ameliyati bile oldum kendim istedigim icin sadece bu ameliyat oldum kamerayla rahme bakildi o bile normal cikti dusun.Bi sorun bulunsa tedavi olucam oda yok.yani varda yok bulunamiyor bence sebepsiz hic birsey yoktur herseyin hayirlisi.

Streste etki ediyormuş her doktor sağlıklı OLdupunu söylediyse belki psikolojik olarak kendini çok sıktığın için olmuyor olabilir veya eşinde bir sorun Olabilir o gitti mi doktora ?

Sizin gibi cocuk hasretiyle yanan niceleri varken, etraf gayri meşru orda burda dogurulup sokağa atilan bebeklerle dolu. En çok buna yanıyorum
Kesinlikle ama bundada vardir bir hayir hersey Rabbimin izniyle olur o sokaga atanlarda varya hayvan bile degiller okadar bile olamazlar Rabbim ıslah eylesin insallahh

Streste etki ediyormuş her doktor sağlıklı OLdupunu söylediyse belki psikolojik olarak kendini çok sıktığın için olmuyor olabilir veya eşinde bir sorun Olabilir o gitti mi doktora ?
Gitti canim degerleri cok yuksek hatta bu tup bebekte cip kullanilacak spermi dusuk olanalra yapilmiyormus

Ikinizde de sorun yok ama olmuyor . Demek ki şu an zamanı değil Allah vermiyor her nasip vaktine esirdir canım demek ki zamanı gelmedi böyle düşün bolca dua et
Aynen oyle canim zamani degil demekki ben tup bebek deniycem hicbirzaman pes etmiycem Allaha siginip dua edip elimden geleni yapip hayirlisini bekliycem.

Ben daha yolun başindayim ve rahatsizligim sebebi ile doktor cocuk sahibi olabilirsinde olmayabilirsinde dedi. Bu cumle bile bana yeterince stres ve kaygi yasatti sizi cok iyi anliyorum Allah buyuk rahman..vardir bir bildigi.. Birazda ulasilmaz olan elde edilemeyen hep cok istenen oluyor. Bilmiyorum Allah isteyen herkese saglikli hayirli bir evlat nasip etsin

Evet canim Rabbimin vardir bir bildigi herseyin hayirlisi. Bu arada rahatsizligin ne canim anlatmak istersen eger konusmak isterim.

Evet canim Rabbimin vardir bir bildigi herseyin hayirlisi. Bu arada rahatsizligin ne canim anlatmak istersen eger konusmak isterim.
Benim sol yumurtaliklarimda 4 cm ve 1 cm buyuklugunde iki tane kist var. Dugunumden birkac ay once tesadufen ogrendim doktor dan. Su an 5 aylik evliyim cevremden surekli bebek var mi dusunuyo musunuz sorularini duymaktan usandim inanin.. Belki normal gelir herkese ama benim olmama gibi bir ihtimalde olunca bu sorular bana tokat gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…