- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi BARAN90ISIL
-
Sağol canimm kardesim rabbim hepimize sabir versin yeni tv de izledim doğal yolla gebelik olusumu hizla düşüyor mus hata 3 yila kadar dogal yolla gebe kalmak % 10 düşüyor mus İste ahir zamanCanim sana birsey diycem yanlis anlama nick name in dikkatimi cekti 'olmayacak duam' En basta bu nicknamei degstr bence.Olacagina inan ve Allaha sığın bir doktor birine senin cocugun olmaz deyipte 1 ay sonra hamile kalan insanlar taniyorum ben..Bak mesela ben hicbir sorun yokya bende ama 6 yildir olmuyor Tup bebek bile tutmadi düşün..Benim bu tup bebkte biraz olmaz gibi bakiyordum cok agrim olmuatu ve bunu surekli doktora yazdim ve nitekim olmadi.Doktorumda dedi ki zaten en basta yanlisla basliyoruz once sen inanki oda sana tutunsun.Buna dayanarak soyluyorum ki önce sen inan güven Allaha sıģın insallah olucak Rabbim hayirlisiyla tez vakitte kucaklarimizi doldursun insalalh.
Canimm ya cok üzüldüm eminimm evlat acisi cok farklı rabbim sabir versinRabbim'e senin için dua ettim. İnşallah çektiğin özlemi dindirir , sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evladın olur. Her şeyde bir hayır vardır. Sana kendimi anlatayım. 4 sene dr kapılarında bekledim. İğne, hap, aşılama hiç işe yaramadı. umudumuzu kesmiştik, bizimde imtihanımız bu demiştik ama değilmiş. bir mucize oldu. kızım doğdu. hayatımızın merkezi oldu, evimiz şenlendi, hayatımız renklendi. bize 3 yıl anne babalığı tattırdı, sonra melek oldu. onun acısını hiç bir şey dindirmiyor. işte bizim imtihanımız buymuş, evlat acısı. Ömür boyu çıkmayacak bir sızı. 2 gün önce d günüydü, sabah babasıyla gittik, ama birbirimizin yanında ağlayamadık, sonra tekrar gittim ben ağladım doyasıya.küçük kelebekler almıştım onları yapıştırdım taşına, mum üfledim. Sonra babası gitmiş tekrar, çok sevdiği uçan balon almış bağlamış başucuna. elimizden gelmedi başka bir şey.
Sana üzülme diyemem, ama sabret ve bol bol dua et.
Allah sana da, isteyen herkese de doya doya anne olmayı yaşatsın inşallah
Ben 16 yaşından beri bu hastalikla uğraşıyorum canimm herkse ergenlik cağinda adet olma konularinj konusunca ben başimi öne eğerdim bi kusur mus gibi nisanlanincada hep derdim ne halt ettim evlenip anne olamayacam diye icime doğmuştu adeta 8 yil oluyor bu aciyi cekeli en cok ta miletin kendi profilinde bebeklerini paylasmalari esimde yigenlerini paylasiyor belkide benimm yuzumden baba olamayacakDaha yasin cok ufak.
Kendinize yonelin biraz.cift halinde keyif alacaginiz seyler yapin.
Farkinda olmadan stresinden kurtulursan daha rahat olursan ve nasipse gelir bebeginiz.
Canimm genetik bi test mi yapilsa acaba yumurtaliklarinina yada rahimde yapisiklik var mi yok mu vsbu da yenı çıktı yahu sorun yok ama çocuk olmuyor baska doktorlara falan gıttınız mı pekı?
Tip cok ileri ve Allah büyük. Olmuyorsa da vardir bir hayir.seni anlamam belki mumkun degil ama teyzeminde bebegi olmadi yillarca istedi esini ameliyata ikna icin cabaladi sonra akla gelmez ole isler yasadi ki Allah bilmis vermemis dedi.Ben 16 yaşından beri bu hastalikla uğraşıyorum canimm herkse ergenlik cağinda adet olma konularinj konusunca ben başimi öne eğerdim bi kusur mus gibi nisanlanincada hep derdim ne halt ettim evlenip anne olamayacam diye icime doğmuştu adeta 8 yil oluyor bu aciyi cekeli en cok ta miletin kendi profilinde bebeklerini paylasmalari esimde yigenlerini paylasiyor belkide benimm yuzumden baba olamayacak
Canimm simdilik biraz kendimi toparlamaya calisiyorum 3 . denemeye 1 yil koymayi düşünüyorum sanirsam aralik yada subatta tekrar baslayacamEstağfurullah canım olurmu oyle sey dert hepimizim derdi derdimiz ortak kardesim.Bu arada tedavi goruyormusun canim sen
Ya da acaba fizyolojik hiçbirşey yoksa bir doktora mı gitsen psikolojik yardım içinCanimm genetik bi test mi yapilsa acaba yumurtaliklarinina yada rahimde yapisiklik var mi yok mu vs
Ben cok doktora gittim canim izmirde gitmedigim hastane ve prof. Kalmadi laporoskopi ameliyati bile oldum kendim istedigim icin sadece bu ameliyat oldum kamerayla rahme bakildi o bile normal cikti dusun.Bi sorun bulunsa tedavi olucam oda yok.yani varda yok bulunamiyor bence sebepsiz hic birsey yoktur herseyin hayirlisi.bu da yenı çıktı yahu sorun yok ama çocuk olmuyor baska doktorlara falan gıttınız mı pekı?
Hayirlisiyla Rabbim tez vakitte kucaklarimizi doldursun insallah..Canimm simdilik biraz kendimi toparlamaya calisiyorum 3 . denemeye 1 yil koymayi düşünüyorum sanirsam aralik yada subatta tekrar baslayacam
Streste etki ediyormuş her doktor sağlıklı OLdupunu söylediyse belki psikolojik olarak kendini çok sıktığın için olmuyor olabilir veya eşinde bir sorun Olabilir o gitti mi doktora ?Ben cok doktora gittim canim izmirde gitmedigim hastane ve prof. Kalmadi laporoskopi ameliyati bile oldum kendim istedigim icin sadece bu ameliyat oldum kamerayla rahme bakildi o bile normal cikti dusun.Bi sorun bulunsa tedavi olucam oda yok.yani varda yok bulunamiyor bence sebepsiz hic birsey yoktur herseyin hayirlisi.
Kesinlikle ama bundada vardir bir hayir hersey Rabbimin izniyle olur o sokaga atanlarda varya hayvan bile degiller okadar bile olamazlar Rabbim ıslah eylesin insallahhSizin gibi cocuk hasretiyle yanan niceleri varken, etraf gayri meşru orda burda dogurulup sokağa atilan bebeklerle dolu. En çok buna yanıyorum
Gitti canim degerleri cok yuksek hatta bu tup bebekte cip kullanilacak spermi dusuk olanalra yapilmiyormusStreste etki ediyormuş her doktor sağlıklı OLdupunu söylediyse belki psikolojik olarak kendini çok sıktığın için olmuyor olabilir veya eşinde bir sorun Olabilir o gitti mi doktora ?
Ikinizde de sorun yok ama olmuyor . Demek ki şu an zamanı değil Allah vermiyor her nasip vaktine esirdir canım demek ki zamanı gelmedi böyle düşün bolca dua etGitti canim degerleri cok yuksek hatta bu tup bebekte cip kullanilacak spermi dusuk olanalra yapilmiyormus
Aynen oyle canim zamani degil demekki ben tup bebek deniycem hicbirzaman pes etmiycem Allaha siginip dua edip elimden geleni yapip hayirlisini bekliycem.Ikinizde de sorun yok ama olmuyor . Demek ki şu an zamanı değil Allah vermiyor her nasip vaktine esirdir canım demek ki zamanı gelmedi böyle düşün bolca dua et
Hayırlı olanı iste canım belki de böyle olması hayırlıdır Allah gönlüne göre versin inşallahAynen oyle canim zamani degil demekki ben tup bebek deniycem hicbirzaman pes etmiycem Allaha siginip dua edip elimden geleni yapip hayirlisini bekliycem.
Amin hepimizin insallah..Hayırlı olanı iste canım belki de böyle olması hayırlıdır Allah gönlüne göre versin inşallah
Evet canim Rabbimin vardir bir bildigi herseyin hayirlisi. Bu arada rahatsizligin ne canim anlatmak istersen eger konusmak isterim.Ben daha yolun başindayim ve rahatsizligim sebebi ile doktor cocuk sahibi olabilirsinde olmayabilirsinde dedi. Bu cumle bile bana yeterince stres ve kaygi yasatti sizi cok iyi anliyorum Allah buyuk rahman..vardir bir bildigi.. Birazda ulasilmaz olan elde edilemeyen hep cok istenen oluyor. Bilmiyorum Allah isteyen herkese saglikli hayirli bir evlat nasip etsin
Benim sol yumurtaliklarimda 4 cm ve 1 cm buyuklugunde iki tane kist var. Dugunumden birkac ay once tesadufen ogrendim doktor dan. Su an 5 aylik evliyim cevremden surekli bebek var mi dusunuyo musunuz sorularini duymaktan usandim inanin.. Belki normal gelir herkese ama benim olmama gibi bir ihtimalde olunca bu sorular bana tokat gibi geliyorEvet canim Rabbimin vardir bir bildigi herseyin hayirlisi. Bu arada rahatsizligin ne canim anlatmak istersen eger konusmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?