- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Çelik kapısı var mi ve pencereler demirli mi veya site mi güvenliği var mi?Merhaba buradaki tavsiyeler üzerine hemen ev arayışına girdim.Giris kat eli yüzü düzgün bir ev buldum.Ankara da olduğum için ve buraya ciddi bir göç olduğu için evi tutmak istiyorum.Ama korkuyorum da hırsız falan girer diye.Rahat edemeyiz diye.Siz ne dersiniz.
Hangi semt?Çelik kapısı var.Yerden yüksekliği 2.kat seviyesinde neredeyse.Pencelerinde demir yok öyle site içinde falan değil.
Çelik kapısı var.Yerden yüksekliği 2.kat seviyesinde neredeyse.Pencelerinde demir yok öyle site içinde falan değil.
Alarmsız olmuyor. Bende 6.kattayım dış kapımda ayrı alarm var, evimin kapısında ayrı bir alarm var, değerli eşyalarının olduğu oda kapısında da hareket sensörlü alarm var. Güvenemiyorum . 3 alarma rağmen hala evime hırsız girebilirmiş gibi geliyorValla ben 7 katli bir apartmanin 5. Katindayim. Buna ragmen evimde alarm var. Bence mutlaka alarm taktirin. Eve biri girmeye kalkarsa alarm öter ve sistem aninda polis yollar.
Bende guvenmiyorum. O yuzden hem alarm hem kamera var evimde. Haa evimde degerli bir sey yok. Can guvenligim icin tamamenAlarmsız olmuyor. Bende 6.kattayım dış kapımda ayrı alarm var, evimin kapısında ayrı bir alarm var, değerli eşyalarının olduğu oda kapısında da hareket sensörlü alarm var. Güvenemiyorum . 3 alarma rağmen hala evime hırsız girebilirmiş gibi geliyor
Nasıl giriş kat oluyor ki o zaman? Gayet de yüksekmiş. Kot farkı mı var? Yani girişin altında da daire var ve önü açık mı?Çelik kapısı var.Yerden yüksekliği 2.kat seviyesinde neredeyse.Pencelerinde demir yok öyle site içinde falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?