- 20 Mart 2008
- 142.170
- 214.469
- 1.423
- 61
Ayyy meyra hic gulcem yoktu alemsin vallabenle konuşup uykusu gelen genelde annemdir, o zaman oğlakmısın la: )
GünaydınGünnaydııın .
Günaydıngünaydın
4 gün ne de çabuk geçti işe geldik yine
GünaydınHerkeze günaydın ve iyi haftalarr.. tatilimiz bitti ve buralardayızz.. Eki Görüntüle 1362110 Gününüz aydın haftanız bereketli geçsinn..
Günaydın ablammCümleten günaydınlar
Günaydın dilos nerlerdeydin merak ettikMerabalar , gördüğüm görmediğim hatunlar selamlar hepinizeBayadır yoktum umarım herşey yolundadır
Sormaa bu aralar işler öyle yoğun ki vanım mahvolduk vallahiGünaydın dilos nerlerdeydin merak ettik
Diloş'um nerelerdesinMerabalar , gördüğüm görmediğim hatunlar selamlar hepinizeBayadır yoktum umarım herşey yolundadır
Çok şükür ablacımDiloş'um nerelerdesin
Herşey yolunda canım
Allah kolaylık versin canımÇok şükür ablacımAblam ya işler yoğun koşturmaca çok Az kaldı tatile gircez diye sabrediyoruz işte . Sen nasılsın çocuklar nasıl
Merhaba Ablam nasılsınSelamın hello bacılar
Tolin cadısı gelmiş sonundaaz bişi daha kalsaydıya mapısta,kafamızı dinlerdik hiç değilse
Merhaba Ablam nasılsın
Ellerine sağlık AblacımNevoşummmiyiyim sağol işimi bitridim geldim,yemek yapacam daha
sende baya yogun calisiyon allah kolaylikSormaa bu aralar işler öyle yoğun ki vanım mahvolduk vallahiSen nasılsın bebiş nasıl ne zaman geliyor
Ellerine sağlık Ablacım
Burda bir yağmur yağıyor bardaktan boşalırcasına
sende baya yogun calisiyon allah kolaylik
Versin bacim iyiyim bende gunumu dolduruyorum kizcem gelmeye karar verirse dogurcam inşallah bi 10gne kadar
Yaa sorma ben kendimde oglakim kizimda ole olcak bakalim iki inatci nasil gecincezSağol hayatım
Hadi yaa bugün burası sakin ama hava soğuk ..
Ne habersinnn az kaldı doğuma hadi hayırlısı,sağlıcakla kucağına alırsın inşallahoğlak burcu olacak kızçende ,benim kızda oğlak,bir inatçı ki sormaa
Dün geceden beri hiç durmadan yağıyorSağol hayatım
Hadi yaa bugün burası sakin ama hava soğuk ..
Ne habersinnn az kaldı doğuma hadi hayırlısı,sağlıcakla kucağına alırsın inşallahoğlak burcu olacak kızçende ,benim kızda oğlak,bir inatçı ki sormaa
Yaa sorma ben kendimde oglakim kizimda ole olcak bakalim iki inatci nasil gecincezamiiin inşallah
Dün geceden beri hiç durmadan yağıyor
Maşallah burayada simdi başladıDün geceden beri hiç durmadan yağıyor
Maşaallah yağsınMaşallah burayada simdi başladı
nasilsin nevosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?