Merhaba hoşgeldiniz
Katılım başlama tarihi : 29 Aralık 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 23 Ocak 2015 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Ocak 2015 Cumartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2015 / 23:55 Cumartesi
Merhaba hoşgeldiniz
Katılım başlama tarihi : 29 Aralık 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 23 Ocak 2015 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Ocak 2015 Cumartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2015 / 23:55 Cumartesi
Maşaallah yağsın
Dün gece hiç uyumadım başım ağrıyorKızlardan biri tüm gece öksürdü ben de uyuyamadım oda uyuyamadı5te uyuduk sonra diğerini için okul hazırlığı Oğlum uyandı sonrada
Sen nasılsın
Koşturuyorum hanımannem ya soğuklar bastırdı lapa lapa kar da yağıyor , bi kaç gün şantiyede de kaldık yollar kapandı diye baya zorlayıcı oldu anlayacağın bi iki haftadır... Tatile gircez şu gğnlerde bekliyoruz Annemlere gitcem inşallaaaah uzun bi süre
Koşturuyorum hanımannem ya soğuklar bastırdı lapa lapa kar da yağıyor , bi kaç gün şantiyede de kaldık yollar kapandı diye baya zorlayıcı oldu anlayacağın bi iki haftadır... Tatile gircez şu gğnlerde bekliyoruz Annemlere gitcem inşallaaaah uzun bi süre
Burasıda soğuk diloşş,yağmur yağıyor bugün sakin ama hava damat bey nasıllar iyilermi tatile girince dinlenirsin sende..Ohhh ne güzel annene gideceksin keyfini çıkar hemen