Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Burasıda soğuk diloşş,yağmur yağıyor bugün sakin ama hava damat bey nasıllar iyilermi tatile girince dinlenirsin sende..Ohhh ne güzel annene gideceksin keyfini çıkar hemen
damat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi olduk Evet ya çok özledim bizimkileri hasret gidermek istiyruuuum

Diloş'um kurabiyeni ekleyecek misin
ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynı Nişasta un pudra şekeri napsamki dedim Resmini gösteriyiimmmiiii Başka tarif yapmayı planlıyorum ama hiç bilemedim ya abla napsam hııı napsam

Ohhhhh süpwermiş diloşşşşş şerefine şampanya mı patlaksak nee

Evet nasil dogurcam nasil bi anne olcam vs vs herhangi bi saglik problemi olmazsa normal olcak zaten oda ayri bi dert sezeryandan daha cok korkuyorum
İnşallah sağlıkla doğar canım normal doğum olur umarım ama stres yapma düşünme stres yüzünden artık hep sezeryan var Bende bebek istiyoruummm

Sen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşma

Sen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşma
Nevoş sultan bilmiyomki yeni bi tarif yapabilirsem iyi olur ama iddialı da değilim kurabiyede en iyisi ekleyeyim olduğu kadar olmadığı kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…