- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
damat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi oldukBurasıda soğuk diloşş,yağmur yağıyor bugün sakin ama havadamat bey nasıllar iyilermi tatile girince dinlenirsin sende..Ohhh ne güzel annene gideceksin keyfini çıkar hemen
ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynıDiloş'um kurabiyeni ekleyecek misin
Ohhh mis gibi tatil vallahi darısı banadaaaAilemin yanına gideceğimOkul kapanırsa bana tatil
damat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi oldukEvet ya çok özledim bizimkileri hasret gidermek istiyruuuum
ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynıNişasta un pudra şekeri napsamki dedim Resmini gösteriyiimmmiiii Başka tarif yapmayı planlıyorum ama hiç bilemedim ya abla napsam hııı napsam
İnşallah sağlıkla doğar canım normal doğum olur umarım ama stres yapma düşünme stres yüzünden artık hep sezeryan varEvet nasil dogurcam nasil bi anne olcam vs vs herhangi bi saglik problemi olmazsa normal olcak zaten oda ayri bi dert sezeryandan daha cok korkuyorum
Ben patlattım aannem patlattım sormaOhhhhh süpwermiş diloşşşşş şerefine şampanya mı patlaksak nee
Sen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşmadamat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi oldukEvet ya çok özledim bizimkileri hasret gidermek istiyruuuum
ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynıNişasta un pudra şekeri napsamki dedim Resmini gösteriyiimmmiiii Başka tarif yapmayı planlıyorum ama hiç bilemedim ya abla napsam hııı napsam
Ben patlattım aannem patlattım sormaKeyfim hoş bu ara
Can sağlığı olsun yeterkii
ole tabikii iyi olsun yeterCan sağlığı olsun yeterkii
Nevoş sultan bilmiyomki yeni bi tarif yapabilirsem iyi olur ama iddialı da değilim kurabiyede en iyisi ekleyeyim olduğu kadar olmadığı kaderSen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşma
Hanımannem napiyimm amaaWayyyyy diloşşşşş
Hanımannem napiyimm amaaAslında ben melek gibiyim ama arada içimdeki şeytanı çıkaranlar oluyoo
Inşallah cancazim hayirlisylaİnşallah sağlıkla doğar canım normal doğum olur umarım ama stres yapma düşünme stres yüzünden artık hep sezeryan varBende bebek istiyoruummm
Ay hiç demeeeSuç içimizdeki şeytande değilmii
Aklımın iplerini saldım bu ara yapabilirim bi çılgınlıkInşallah cancazim hayirlisylaaa ne guzel sende yap kizima kanki olur
Ay hiç demeeeHanımannem yaa
Ayy ebemiz aradi daha dogmadi mi dio
Aynen hanımanne, kızlar geç doğarmış evet annem hep der nazla geldiniz ömrüm ü yediniz diyeKadın milleti değilmiyiz ayoll
Kızlar biraz daha geç doğar ondan yani
Aynen hanımanne, kızlar geç doğarmış evet annem hep der nazla geldiniz ömrüm ü yediniz diye
Sen yine döktürmüşsündür blöf yakmaNevoş sultan bilmiyomki yeni bi tarif yapabilirsem iyi olur ama iddialı da değilim kurabiyede en iyisi ekleyeyim olduğu kadar olmadığı kader
Ekledim seni kırcağıma kafamı kırarımSen yine döktürmüşsündür blöf yakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?