Fazla merak iyi değildiri boşuna dememişler demek kibanlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..canım ya bende okuyunca saçma bir yorum yapmışım ondan
Zam gelmiş demi yine
Eşim alıp geldiği için pek haberim yok fiyatından
Eğleniyorsan sorun yok
Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyi
Hep oturup yatiyom zaten ablamm
Merhabaaa
Nasip kismet tabeeSelam tatlım, napıyorsun
Kısmet
Aynen babasina cekerse sabahciyim bennEvet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum
Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada..
Hadi sen uyu hemen dinlen biraz
En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten
Merhaba hoş geldin
Aman banlanmada takıl istediğin kadarEvet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum
Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada..
Hadi sen uyu hemen dinlen biraz
En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten
Merhaba hoş geldin
Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin.Nasip kismet tabee
ayy dun annemle konusurken amcanin ikizleri olcakmis dedi benbu yasa kadar niye denemmisler dedim yas 45
Aynen babasina cekerse sabahciyim benn
Aman banlanmada takıl istediğin kadar
Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin.
He valla ilk defa daha yeni üyeydim zatenn öğreniyorum ,,öğretiyorlarryahu canımcım haksızmıyımkine bazı bacılarımızöyle konu açıyorlarki ..ee haliyle birine kayıtsız kalıyosan diğerine kalamıyosun yok artık bu kadar olurmu yahuu.. basıyorsun yorumuGünaydınnn hoş geldin,ilk defamı mapısa düştün kardeşşhadi ben alışkınım mapıs damlarına haberimizde olmadı hiç bilseydik don neyim yolardık sarma sarardık yerdin.Buraların adetidir bunlar yapılır mapısa yollanır mahkumda alır yer temiz donları giyerr ne ettin bacımmmm söyle hemen
Benim kurabiyemle semiramisin kurabiyesi pişti olduiyi oldu ama bence..
Sabah görmeyince ahaaa doğurdu herhaldegeçmiş olsun enişteyede,
Gelir merak etme,bırakmak istemiyor şimdi sıcacık yer nasılsa
bak şimdi kib lenmeyide merak ettimmGece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir..
Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu
Gece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir..
Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu
ŞEFİMM karartmışsın kendini belliki üzüntülerdesin şu hayatta sağlıktan başka bişiye takılmaaBir lokma yiyorum ablacım, sigara kullandığım için, sigara altı birşey atıyorum ağzıma
He valla ilk defa daha yeni üyeydim zatenn öğreniyorum ,,öğretiyorlarryahu canımcım haksızmıyımkine bazı bacılarımızöyle konu açıyorlarki ..ee haliyle birine kayıtsız kalıyosan diğerine kalamıyosun yok artık bu kadar olurmu yahuu.. basıyorsun yorumuçok sinirleniyorumm aciz kadınlara...yok kocam bana şöyle dedi izin vermiyorlar beni dövüyorlar filan filann...ee savaşçı ruhum çıkıyor ortaya bende basıyorum yorumu..
bak şimdi kib lenmeyide merak ettimm
hayırlı doğumlar bacım helal sana normal istiyon ben ne korkmuştum ağlamıştım doğurmicam diyeee..Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimiiesim rahatsizdi gec gitti gunaydiiin bu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa
anladımmm kulağıma küpe olsunn..Dalga geçmek içinde konu açanlar var,ya hakaret ediyorlar yada bel altı konuşuyorlar,o zaman basacan kib'i ..
Mesajların altında varya K,İ.B o işte kötü içerik butonu,ona basıyorsun sebebini yazıyorsan o kadar..
harikasın sen hatunn ahada seni izlediklerime aldımm
anladımmm kulağıma küpe olsunn..
yok konuyla alakalıydıda eee biraz saçmalamışım öğrendim neysekii..Fazla merak iyi değildiri boşuna dememişler demek ki
Konu dışı mesaj yazdın sanırım, hakaret, tartışma.. Akıllanmışsındır, dahada banlanmazsın
helal olsunnHiç muhatap olmadan dayayacan kibleri,cevap verirsen sende güme gidersin yoksa.
Bana yaptı birisi kendini akıllı zannetti,kimle konuştuğunu bilemedi garibim,sessiz kalamazdım zaten ona,anında gitti
yok konuyla alakalıydıda eee biraz saçmalamışım öğrendim neysekii..
helal olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?