Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

banlanmak buymuş hep merak ediyodum..ahada gösterdiler işte..canım ya bende okuyunca saçma bir yorum yapmışım ondan
Fazla merak iyi değildiri boşuna dememişler demek ki
Konu dışı mesaj yazdın sanırım, hakaret, tartışma.. Akıllanmışsındır, dahada banlanmazsın

Zam gelmiş demi yine
Eşim alıp geldiği için pek haberim yok fiyatından
Eğleniyorsan sorun yok

Evet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum
Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada..

Yaa en iyisi şu migren im geçene kadar uyuyayim karıştırmaya basladım herseyi

Hadi sen uyu hemen dinlen biraz

Hep oturup yatiyom zaten ablamm

En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten

Merhaba hoş geldin

Aynen babasina cekerse sabahciyim benn

Aman banlanmada takıl istediğin kadar
Nasip kismet tabee
ayy dun annemle konusurken amcanin ikizleri olcakmis dedi ben bu yasa kadar niye denemmisler dedim yas 45
Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin.

Aynen babasina cekerse sabahciyim benn

Gece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir..

Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu

He valla ilk defa daha yeni üyeydim zatenn öğreniyorum ,,öğretiyorlarryahu canımcım haksızmıyımkine bazı bacılarımızöyle konu açıyorlarki ..ee haliyle birine kayıtsız kalıyosan diğerine kalamıyosun yok artık bu kadar olurmu yahuu.. basıyorsun yorumu çok sinirleniyorumm aciz kadınlara...yok kocam bana şöyle dedi izin vermiyorlar beni dövüyorlar filan filann...ee savaşçı ruhum çıkıyor ortaya bende basıyorum yorumu..

Dalga geçmek içinde konu açanlar var,ya hakaret ediyorlar yada bel altı konuşuyorlar,o zaman basacan kib'i ..

bak şimdi kib lenmeyide merak ettimm

Mesajların altında varya K,İ.B o işte kötü içerik butonu,ona basıyorsun sebebini yazıyorsan o kadar..

Geldim geldim ablam tabi erkenden beni gormeye alistin dimii esim rahatsizdi gec gitti gunaydiiinbu kizin gelemeye niyeti yok ablamm yaa
hayırlı doğumlar bacım helal sana normal istiyon ben ne korkmuştum ağlamıştım doğurmicam diyeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…