Yengem istemedi icindi birazda ama karar vermek bu kadar surmemeli o cocuklara ne olur baslarina bisi gelseAman banlanmada takıl istediğin kadar
Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin.
galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette..Benim evladıma laf söyleyenin vay haline yani..
Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalirGece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir..
Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu
hımmm senle bayağı uğraşmışlarr..Birde benim avatarla çok uğraştılar,şikayet edende oldu yani,nenemin nesi var ayolfaşist bile diyen oldu
Allah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyorumhayırlı doğumlar bacım helal sana normal istiyon ben ne korkmuştum ağlamıştım doğurmicam diyeee..
galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette..
Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalir
hımmm senle bayağı uğraşmışlarr..
Selam hoş geldin
selammmm
Evet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum
Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada..
Hadi sen uyu hemen dinlen biraz
En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten
Merhaba hoş geldin
Hosbuldum hamarat hanimlarnasilsiniz bakalim bu buz gibi Havada
Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum sizeMilletin işi gücü yok uğraşıyorlar tabi...
Gece daha zor,uykusuz filan kalıyosun sonra..
Hemde nasıl,bir arada erkek zannettiler varyaa
Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum size
Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmazArtık eşinle nöbetleşe bakacaksınız bebeğe
İyiyim sağol hava buz gibi burada sabahta kar yağdı,şimdi durdu ama yağmıyor
Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmaz
Nerede oturuyorsun :) SANA herkes Hanim Abla diyor bende DIYE bilir miyimburada devamlu yagiyor:)
ego 0 yaa hanım abladaÇıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir..
İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
ego 0 yaa hanım abladabir de seni ''ısınamadıgımız üyeler'' e aday gostermişler. çok şaşırdım
Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir..
İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
inşallahhh canım antalya soğuk hee nasıl yani hani hep sıcak memleketti oraalarrAllah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyoruminşallah normal oluveririr
Yaşında okadar yoktur yaa hanımanne haminne gibi olmuşhanım abla iyidir iyi :) bende istanbulda oturuyorm :) şu anda hava kar topluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?