mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.981 pinkstrap .!.: Aman banlanmada takıl istediğin kadar Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Yengem istemedi icindi birazda ama karar vermek bu kadar surmemeli o cocuklara ne olur baslarina bisi gelse
pinkstrap .!.: Aman banlanmada takıl istediğin kadar Denemişlerdir de, tüp bebek en son adım. Hemen gel yumurtlalım yapmıyorlar ki. Şimdi nasip olmuştur. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömür nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Yengem istemedi icindi birazda ama karar vermek bu kadar surmemeli o cocuklara ne olur baslarina bisi gelse
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.982 HanimKelesimiGetir .!.: Benim evladıma laf söyleyenin vay haline yani.. Genişletmek için tıkla... galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette..
HanimKelesimiGetir .!.: Benim evladıma laf söyleyenin vay haline yani.. Genişletmek için tıkla... galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette..
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.983 HanimKelesimiGetir .!.: Gece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir.. Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu Genişletmek için tıkla... Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalir
HanimKelesimiGetir .!.: Gece uyusun yeterki gündüz bir şekilde idare edilir.. Var banım oradan,kim kiblediyse öpecem onu Genişletmek için tıkla... Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalir
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.984 HanimKelesimiGetir .!.: Birde benim avatarla çok uğraştılar,şikayet edende oldu yani,nenemin nesi var ayol faşist bile diyen oldu Genişletmek için tıkla... hımmm senle bayağı uğraşmışlarr..
HanimKelesimiGetir .!.: Birde benim avatarla çok uğraştılar,şikayet edende oldu yani,nenemin nesi var ayol faşist bile diyen oldu Genişletmek için tıkla... hımmm senle bayağı uğraşmışlarr..
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.985 oglumun .!.: hayırlı doğumlar bacım helal sana normal istiyon ben ne korkmuştum ağlamıştım doğurmicam diyeee.. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal oluveririr
oglumun .!.: hayırlı doğumlar bacım helal sana normal istiyon ben ne korkmuştum ağlamıştım doğurmicam diyeee.. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal oluveririr
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.986 oglumun .!.: galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette.. Genişletmek için tıkla... Milletin işi gücü yok uğraşıyorlar tabi... mrymtlh .!.: Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalir Genişletmek için tıkla... Gece daha zor,uykusuz filan kalıyosun sonra.. oglumun .!.: hımmm senle bayağı uğraşmışlarr.. Genişletmek için tıkla... Hemde nasıl,bir arada erkek zannettiler varyaa
oglumun .!.: galiba pinkunun dediği gibi fazla germeye gerek yok dedim ya ama ne boş sıkıntılar varmış millette.. Genişletmek için tıkla... Milletin işi gücü yok uğraşıyorlar tabi... mrymtlh .!.: Aynen ablam ya gunduz bakicak bulunur gece baana kalir Genişletmek için tıkla... Gece daha zor,uykusuz filan kalıyosun sonra.. oglumun .!.: hımmm senle bayağı uğraşmışlarr.. Genişletmek için tıkla... Hemde nasıl,bir arada erkek zannettiler varyaa
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.602 4.771 448 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.987 pinkstrap .!.: Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla... mickey34 .!.: selammmm Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Evet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada.. Hadi sen uyu hemen dinlen biraz En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten Merhaba hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hosbuldum hamarat hanimlar nasilsiniz bakalim bu buz gibi Havada
pinkstrap .!.: Selam hoş geldin Genişletmek için tıkla... mickey34 .!.: selammmm Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Evet ya gene zamlanmış bu sferde kederden içiyorum Eğlenme değil aslında bir çok şeyi de öğreniyorsun mesela değişik fikirler var orada.. Hadi sen uyu hemen dinlen biraz En iyisini yapıyorsun,az bir günün kaldı uyku olmayaak sonra zaten Merhaba hoş geldin Genişletmek için tıkla... Hosbuldum hamarat hanimlar nasilsiniz bakalim bu buz gibi Havada
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.988 EvMakinesi .!.: Hosbuldum hamarat hanimlar nasilsiniz bakalim bu buz gibi Havada Genişletmek için tıkla... İyiyim sağol hava buz gibi burada sabahta kar yağdı,şimdi durdu ama yağmıyor
EvMakinesi .!.: Hosbuldum hamarat hanimlar nasilsiniz bakalim bu buz gibi Havada Genişletmek için tıkla... İyiyim sağol hava buz gibi burada sabahta kar yağdı,şimdi durdu ama yağmıyor
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.989 HanimKelesimiGetir .!.: Milletin işi gücü yok uğraşıyorlar tabi... Gece daha zor,uykusuz filan kalıyosun sonra.. Hemde nasıl,bir arada erkek zannettiler varyaa Genişletmek için tıkla... Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum size
HanimKelesimiGetir .!.: Milletin işi gücü yok uğraşıyorlar tabi... Gece daha zor,uykusuz filan kalıyosun sonra.. Hemde nasıl,bir arada erkek zannettiler varyaa Genişletmek için tıkla... Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum size
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.990 mrymtlh .!.: Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum size Genişletmek için tıkla... Artık eşinle nöbetleşe bakacaksınız bebeğe
mrymtlh .!.: Ole ablam dogunca gorcez bakalim artik anlatir durrum size Genişletmek için tıkla... Artık eşinle nöbetleşe bakacaksınız bebeğe
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.991 HanimKelesimiGetir .!.: Artık eşinle nöbetleşe bakacaksınız bebeğe Genişletmek için tıkla... Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmaz
HanimKelesimiGetir .!.: Artık eşinle nöbetleşe bakacaksınız bebeğe Genişletmek için tıkla... Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmaz
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.602 4.771 448 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.992 HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim sağol hava buz gibi burada sabahta kar yağdı,şimdi durdu ama yağmıyor Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsun :) SANA herkes Hanim Abla diyor bende DIYE bilir miyim burada devamlu yagiyor:)
HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim sağol hava buz gibi burada sabahta kar yağdı,şimdi durdu ama yağmıyor Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsun :) SANA herkes Hanim Abla diyor bende DIYE bilir miyim burada devamlu yagiyor:)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.993 mrymtlh .!.: Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmaz Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. EvMakinesi .!.: Nerede oturuyorsun :) SANA herkes Hanim Abla diyor bende DIYE bilir miyim burada devamlu yagiyor:) Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
mrymtlh .!.: Ayy ablam ya bi yandan hic umudum yok bi yandan da ayri bi guven veriyor bakalim inşallah guvenimi bosa cikarmaz Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. EvMakinesi .!.: Nerede oturuyorsun :) SANA herkes Hanim Abla diyor bende DIYE bilir miyim burada devamlu yagiyor:) Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.994 HanimKelesimiGetir .!.: Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani Genişletmek için tıkla... ego 0 yaa hanım ablada bir de seni ''ısınamadıgımız üyeler'' e aday gostermişler. çok şaşırdım
HanimKelesimiGetir .!.: Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani Genişletmek için tıkla... ego 0 yaa hanım ablada bir de seni ''ısınamadıgımız üyeler'' e aday gostermişler. çok şaşırdım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.995 EnHarbiKiz .!.: ego 0 yaa hanım ablada bir de seni ''ısınamadıgımız üyeler'' e aday gostermişler. çok şaşırdım Genişletmek için tıkla... Egom olsa ne yazar,saygısızlık olmasın yeterki,yoksa pişman ederim kim olursa.. Ben bekliyordum varya,bazen sert çıkıyorum ya ondandır..
EnHarbiKiz .!.: ego 0 yaa hanım ablada bir de seni ''ısınamadıgımız üyeler'' e aday gostermişler. çok şaşırdım Genişletmek için tıkla... Egom olsa ne yazar,saygısızlık olmasın yeterki,yoksa pişman ederim kim olursa.. Ben bekliyordum varya,bazen sert çıkıyorum ya ondandır..
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.602 4.771 448 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.996 HanimKelesimiGetir .!.: Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani Genişletmek için tıkla... Yaşında okadar yoktur yaa hanımanne haminne gibi olmuş hanım abla iyidir iyi :) bende istanbulda oturuyorm :) şu anda hava kar topluyor :)
HanimKelesimiGetir .!.: Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir.. İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani Genişletmek için tıkla... Yaşında okadar yoktur yaa hanımanne haminne gibi olmuş hanım abla iyidir iyi :) bende istanbulda oturuyorm :) şu anda hava kar topluyor :)
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.170 823 38 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.997 nabıyoşunuzzzzzzzzzzzzz
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.524 15.845 298 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.998 mrymtlh .!.: Allah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal oluveririr Genişletmek için tıkla... inşallahhh canım antalya soğuk hee nasıl yani hani hep sıcak memleketti oraalarr
mrymtlh .!.: Allah razı olsun kiiz ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal oluveririr Genişletmek için tıkla... inşallahhh canım antalya soğuk hee nasıl yani hani hep sıcak memleketti oraalarr
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #4.999 EvMakinesi .!.: Yaşında okadar yoktur yaa hanımanne haminne gibi olmuş hanım abla iyidir iyi :) bende istanbulda oturuyorm :) şu anda hava kar topluyor :) Genişletmek için tıkla... Yaş 51 oldu artık,yaşlandım yani burada durdu kar yağmıyor şimdi
EvMakinesi .!.: Yaşında okadar yoktur yaa hanımanne haminne gibi olmuş hanım abla iyidir iyi :) bende istanbulda oturuyorm :) şu anda hava kar topluyor :) Genişletmek için tıkla... Yaş 51 oldu artık,yaşlandım yani burada durdu kar yağmıyor şimdi
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.079 214.218 1.423 60 8 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #5.000 KarKralicesi .!.: nabıyoşunuzzzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla... Nörünnnnn bakalımmm