- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
burayada bi bakem dediydimNörünnnnn bakalımmm
Ablam evlenince degisr falan diyolar ya ogrenciyken hic bisi bilmezdi evlendik beraber yapa yapa alisti simdilerde falan mutfaga girer ben sofrayi serdiysem o kaldirir uykusu agir diye korkuyorum ama onuda son gunlerde uyuyamaz oldu korkuyor heralde uyursam bisi olur kaldiramaz falan diyeÇıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir..
İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
gelirim ablaİyi yaptınnnn arada gel işte
Evet evet saygısızlık olmasınn ama canımcım ben sana Hatun demeyi çok yakıştırdım yeminlen hatun gibi hatunsun ..ehh acük yorumlarından anladımm..Egom olsa ne yazar,saygısızlık olmasın yeterki,yoksa pişman ederim kim olursa..
Ben bekliyordum varya,bazen sert çıkıyorum ya ondandır..
Ablam evlenince degisr falan diyolar ya ogrenciyken hic bisi bilmezdi evlendik beraber yapa yapa alisti simdilerde falan mutfaga girer ben sofrayi serdiysem o kaldirir uykusu agir diye korkuyorum ama onuda son gunlerde uyuyamaz oldu korkuyor heralde uyursam bisi olur kaldiramaz falan diye
gelirim abla
Normalde hep ilik ama simdi heryer soguk kar yagiyor ya onun soguklugu burda kuzeyden esiyor klimalar falan evleri pek isitmiyorinşallahhh canım antalya soğuk hee nasıl yani hani hep sıcak memleketti oraalarr
Evet evet saygısızlık olmasınn ama canımcım ben sana Hatun demeyi çok yakıştırdım yeminlen hatun gibi hatunsun ..ehh acük yorumlarından anladımm..
mamamiaNe pişiriyon gene
Ole olcak gibi oda benle uyumaz gibi geliyor bazen diyor siz uyumazken ben nasil uyuycam diyeÇoğu değişiyor zaten,tanıyamıyorsun bazen,odunlukları başlıyor bu seferde..
Bebek gelince haliyle tedirgin uyuyacak en ufak bir seste uyanır zaten..
Çay kahvede getir gelşrken kurabiyede istiyoruz ona göre
getireyim ablaÇoğu değişiyor zaten,tanıyamıyorsun bazen,odunlukları başlıyor bu seferde..
Ablam ya bisi sorcam sana bu dogumdan once nisan geliyormus ya herkeste farkli oluyormus pembe olmazsa nisan oldunu nerden anlarim ki nasil bisi oluyorÇoğu değişiyor zaten,tanıyamıyorsun bazen,odunlukları başlıyor bu seferde..
Ben o seftalilerden isitiyorumgetireyim abla
ben şeftali yapmadımkiBen o seftalilerden isitiyorumcok merak ediyorum yarisma sayesinde yapcaktim tesadüfen bi baktim sen yapmissin nasil tadi acep
Pardon yanlis alintilamisimm sen de ne getirirsen artikben şeftali yapmadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?