Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Çıkarmaz bencede yardımcı olması lazım yani eşininde mutlaka yardım edecektir..

İstanbuldayım ben,tabiki diyebilirsin hanımanne diyorlar nene diyorlar bana sorun yok yani
Ablam evlenince degisr falan diyolar ya ogrenciyken hic bisi bilmezdi evlendik beraber yapa yapa alisti simdilerde falan mutfaga girer ben sofrayi serdiysem o kaldirir uykusu agir diye korkuyorum ama onuda son gunlerde uyuyamaz oldu korkuyor heralde uyursam bisi olur kaldiramaz falan diye

Egom olsa ne yazar,saygısızlık olmasın yeterki,yoksa pişman ederim kim olursa..
Ben bekliyordum varya,bazen sert çıkıyorum ya ondandır..
Evet evet saygısızlık olmasınn ama canımcım ben sana Hatun demeyi çok yakıştırdım yeminlen hatun gibi hatunsun ..ehh acük yorumlarından anladımm..

Çoğu değişiyor zaten,tanıyamıyorsun bazen,odunlukları başlıyor bu seferde..
Bebek gelince haliyle tedirgin uyuyacak en ufak bir seste uyanır zaten..

Çay kahvede getir gelşrken kurabiyede istiyoruz ona göre

inşallahhh canım antalya soğuk hee nasıl yani hani hep sıcak memleketti oraalarr
Normalde hep ilik ama simdi heryer soguk kar yagiyor ya onun soguklugu burda kuzeyden esiyor klimalar falan evleri pek isitmiyor

Ole olcak gibi oda benle uyumaz gibi geliyor bazen diyor siz uyumazken ben nasil uyuycam diye bide disardan herkes onu bisi yapamaz gibi goruyor ama evde oyle degil buda benim hosuma gidiyor kimse inanmiyor bana talha sunu yapar falan dedim mi yok artik derler

Ablam ya bisi sorcam sana bu dogumdan once nisan geliyormus ya herkeste farkli oluyormus pembe olmazsa nisan oldunu nerden anlarim ki nasil bisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…