- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
AnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
Ben anlamam üsteki mesajından ben öyle anladım konu kapanmıştır.anlaştık dimedim
şike yapıon işteeeee
demirden korksak trene binmezdik taaammııııııııKarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
Nevos var yaaaa anlatilmaz yasanir bittin sennn
Yeni belan hayırlı olsun nevoşumAnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
Hemşom beni henüz tanımıyor bırak yavaş yavaş ben onu hipnoz edeyim sonra başka yere gidebiliyor muKarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
komşunuda böyle harcadın işteeeeBen anlamam üsteki mesajından ben öyle anladım konu kapanmıştır.Biz seninle komşuyduk değil mi
Hayırdır sen buralarHanimm ablaamm
Sen bol keseden konuş şimdidemirden korksak trene binmezdik taaammıııııııı
sensin belaaaaYeni belan hayırlı olsun nevoşum
Vahh vahh başına gelecekleri bilmiyordemirden korksak trene binmezdik taaammıııııııı
Sağol pinkomYeni belan hayırlı olsun nevoşum
Begenemedin miHayırdır sen buralar
Çok kendinden emin değil miSen bol keseden konuş şimdiah yazikk kiyamammm pek de masumm
neee lannnn külbastımı mı yapcanız alayınız birleşipSen bol keseden konuş şimdiah yazikk kiyamammm pek de masumm
AhhahaahHemşom beni henüz tanımıyor bırak yavaş yavaş ben onu hipnoz edeyim sonra başka yere gidebiliyor mu
Sabah buna benzer birşey demiştin sankisensin belaaaa
sana cok gıcık kaptımı demişmiydim daha önceeee
Aynen yaaÇok kendinden emin değil mi
ben yeni üyeyim ben bile anladımda bu ters kedi anlamadıı..KarKralicesi . Suan zokayi yutan balık gibisin,şoktan acıyı hissetmiyorsun
Hanimm ablaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?