- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Oh oh allah versinPatron yurt dışında çok ilgilenemiyor o yüzden tüm tarifleri beğenmedi yoksa ayrım yapmaz hepsine beğeni yapar.Birde nasıl yetişsin tarifler başını aldı gidiyor
Olsun internet ve mutfak her yerde var.istanbula gidecektimde bennn
Hiç şükretmeyi bilmiyorlar, onların en azından çıkışı var benim o da yokHarbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir ver
Hoş geldinn ablaamm nasılsınnnn
hanım ablaa kurtar beniiiiiiiiiiii
bunla rkülbastımı yapcakalrmış
Hanım Abla bizim ekiptenBuraya girdin çıkışın yok
Tabi sefimHarbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir ver
Ne biliyorsun belki onlarında yokHiç şükretmeyi bilmiyorlar, onların en azından çıkışı var benim o da yok
HemşomTabi sefim
Nereyeeee bizde gidiyoduk zatenşşşt hani kurbiler hani hani
Seni burda bırakıp, nereye gitcem demiNe biliyorsun belki onlarında yok
Sen çıkamazsın zaten
Sensin tabiki ablamHoş gördüm sağol mutfaktayım bende
İyi iyi yapsınlar şöle bol kekikli olsun
Demi nevoşşşşşşsen anlat kk'nın çete reisi kim olduğunu
Vayyyyharbi bi sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliom heee
;günün itirafı
Sanada yeni kurbanlar geldi böcükNereyeeee kurabiye var ama yanik yukledim buraya 
Birşey olmaz o çabuk gaza geliyorVayyyykıza daha bisey yapmadan hemen ikna oldu sözleşme imzalatalim nevos vaz gecemesin
Tolin'cim sen buraya gelip hep dağılın diyorsun ters tepiyor galiba biz gittikçe çoğalıyoruzNereyeeee kurabiye var ama yanik yukledim buraya 
Harbi zaten katılacak eşinden izin aldık merakla bekliyor enişteharbi bi sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliom heee
;günün itirafı
Seni burda bırakıp, nereye gitcem demi
Hanım abla, sürüyle geliyorlar, KK seferber oldu kemerimi almak içinPinko kemeri çıkarmaya başla annem sen,çok alışma emiiii
Sensin tabiki ablamAblam tutalım bunları bırakmayalım düştüler elimize
Sanada yeni kurbanlar geldi böcük
Seni görünce canım, Etli pilav istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?