Amiiin ecmain bacim simdi derdim haftaya cati muayenesi yapcak drm erkekAllah kolaylık versin canım umarım kızımız seni yormaz hemen gelir
Benim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşlerHeee biliyozkaç kere selam verdiysem hiç biriniz almadi hiç misafirperver degilsiniz yeri gelmisken soylim
Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz
Evett.. Tolini banlayacakmış, ardındanda etli pilav istedi
Ye kürküm yeBenim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşler
Beni kenara bırakın siz yoluşabilirsinizSaç başa olacak bu seferr
Yazıkkkkk günahhhhhh onlara
Biliyozz bacımmm biliyozzz burası bizim kalemizzzz
Olduuuuuuuu başkaaaa
Benim havam vardı, şef kemerim var ondan hemen aldılar aralarına, sana bakmışlardır, vasıfsız aşçı, selamı çok görmüşler
Beni kenara bırakın siz yoluşabilirsiniz
Benim sezeryan oldu ama o dediğin muayeneyi yaptılarAmiiin ecmain bacim simdi derdim haftaya cati muayenesi yapcak drm erkekbide kimsi cok agridi sonrasinda sole oldu bole oldu diyolar ondan korkuyorum
Karnım acıktı
Ben dayak yerim vallahiOlmaz sende olacannnnn nevoşşşş bakalım nasıl kavga ediyonnn görecezz
Aman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSiyasete dalayım birazda gelmezsem merak etmeyin
Pilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordumYemek yemezsen böyle açıkırsın
Olmaz inşallah dogumuda tetikliyormus normalde sali gitcektim carsamba gitcem normaldede dogum icin verdi tarih o ama ben o gun gidip sonraki gun dogurmak istiyorumBenim sezeryan oldu ama o dediğin muayeneyi yaptılarBirşey olmadı
Krizantem de kurabiyeyle beraber kendinide fırına mı attı naptı, sesi soluğu çıkmıyorAman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSonra beni kim koruyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?