- 20 Mart 2008
- 142.203
- 214.552
- 1.423
- 61
Aman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSonra beni kim koruyacak
Pilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordum
Ye giiiz sismanlamazsin gecen bende perde pilavi yaptimm iice acikPilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordum
Hakkınızda hayırlısı olsun canımOlmaz inşallah dogumuda tetikliyormus normalde sali gitcektim carsamba gitcem normaldede dogum icin verdi tarih o ama ben o gun gidip sonraki gun dogurmak istiyorum
Resim eklemekte sorun yaşıyor.Krizantem de kurabiyeyle beraber kendinide fırına mı attı naptı, sesi soluğu çıkmıyor
Panpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
Bunu yeni gördüm harbi'cim o söz senin ağzından yazılmış farkında mısınVayyyykıza daha bisey yapmadan hemen ikna oldu sözleşme imzalatalim nevos vaz gecemesin
Nerde ki o ben onun dilinden anlarımResim eklemekte sorun yaşıyor.Aslında konuyu açıp eklese ben düzeltirim çok zor değil resim eklemek
Ben sizden sayılmıyor muyumPanpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
ama pinkin kemerini alalım
az önce arkidişlerinle benle dalga gectin.Nerde ki o ben onun dilinden anlarım
Ben sizden sayılmıyor muyum
Niye beni kabullenemiyorsun bilmiyorum ki
Avladık siziPanpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
ama pinkin kemerini alalım
Avladık sizi
Kemeri almak kolay değilPinko vermiyor biraz zorlanacaksınız
Özelden yaz canımNerde ki o ben onun dilinden anlarım
Ben sizden sayılmıyor muyum
Niye beni kabullenemiyorsun bilmiyorum ki
Harbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceBunu yeni gördüm harbi'cim o söz senin ağzından yazılmış farkında mısın
Bu tripleri çok gördüm
Harbiden:gercekten didim senle alakalı deeelHarbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceben öyle algiladim
Nasıl yaptım ben öyle bir terbiyesizliği, hiçte huyum değildir amaaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni
Onun genel huyudur o canim,sana özel degilaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni
Vallahi sana kurulmuş bir komplo gibi geldi banaHarbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceben öyle algiladim
şey düşündümdeBu tripleri çok gördümSonra katılmak isteyeceksin ben tarifini başka bölüme taşıyacağım
Ne vuruyon beHarbiden:gercekten didim senle alakalı deeel
kemeri bunu cok havalandırmış belliOnun genel huyudur o canim,sana özel degilgel sen benim yamacimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?